6
Akülü Araçlar kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

PİLSAN Pilsan Ranger Akülü Araba 12 Volt (UZAKTAN KUMANDALI) Kırmızı 05 107

9.699 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
49 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.949 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.222 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PİLSAN Pilsan Ranger Akülü Araba 12 Volt (UZAKTAN KUMANDALI) Kırmızı 05 107

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pilsan Ranger Akülü Araba 12 Volt (Uzaktan Kumandalı) Kırmızı * Kullanım Yaşı 36+ Ay * Max.Taşıma Kapasitesi 35 Kg * Uzaktan Kumandalı * Ferdi Kullanım Pozisyonu * Hız 3,5 / 7 km / h * 12 V 7 Ah Akü * 12 V Şarj Cihazı * 2X12 VArka Motor * 1X12 V Direksiyon Motoru * Thermoprotector ( Aşırı Isı Ve Akıma Karşı Devre Koruma ) * Elektronik Korna * İleri/Geri-Turbo/Normal Vites Kolu * Akıllı Anahtar Sistemi ( Işıklı ) * Panelde Müzik (SDcard, USB, Radyo) Çalar * Hareket Halinde Yanan Ön Farlar * Hareket Halinde Yanan Renkli Ön Far ( Dört Renkli ) * Elektrik Devre Kesicili Fren Sistemi * Emniyet Kemeri * Normal Hızda Diferansiyel Sistemi * Sökülebilir Ön ve Arka Siperlik * Açılabilir Ön Kaput * Sabit Ayna * Sökülebilir Akü Seti * Şarj Aparatı ( Akü haricen şarj edilebilir ) * Araç Depo Kapağından Şarj Edilebilir * Ürün Ölçüsü: W:71, L:107,5 H:73 (cm)

Ürün Özellikleri

  • Güç 12 V
  • Model Tek Kişilik
  • Renk Kırmızı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tekerlek Sayısı 4
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

PİLSAN Pilsan Ranger Akülü Jeep 12 Volt Kumandalı

Hobi oyuncağı olarak nitelendirilen Pilsan Pilsan Ranger akülü jeep 12 Volt kumandalı çocuk arabası, motor gelişimine katkıda bulunur. Otomobil tutkusu erken yaşlarda başlayan çocuklar için üretilen akülü araçlar, gerçek otomobillere uygun olarak üretilir. Bu modeli, 3 yaş üzerindeki tüm çocuklar ebeveyn gözetiminde kullanabilir ve model 35 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Pilsan Ranger akülü araba 12 Volt (uzaktan kumandalı) kırmızı modelde bulunan emniyet kemeri sayesinde güvenli bir sürüş sağlar. Aracın uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmesi de ebeveynler için bir kontrol mekanizması oluşturur. Bu özellik sayesinde ebeveynler istediği zaman araca müdahalede bulunabilir. Modelin özellikleri arasında yer alan ileri ve geri vites seçenekleri sayesinde çocuklara gerçek otomobil deneyimi yaşatabilirsiniz.

  • Saatte 3,5-7 km arası hız
  • 12 V akü
  • 12 V şarj cihazı

Pilsan Ranger Akülü Jeep 12 Volt Kumandalı Model Özellikleri

Pilsan Ranger Akülü Jeep 12 Volt Kumandalı Model Özellikleri

Pilsan Ranger akülü jeep modeli, çocukların hem gelişimini sağlayan, hem de boş vakitlerini değerlendirmeye yardımcı olan oyuncaklardan birisidir. Ürün farklı özelliklere sahip olmasıyla birlikte, güvenli ve zevkli bir deneyim sunar. Pilsan 12 Volt akülü araba Ranger, şarj cihazı ile kolaylıkla şarj edilir. Pilsan Ranger akülü jeep 12V kumandalı modelde elektronik korna özelliği bulunurken aynı zamanda dikiz aynaları da yer alır. Model, hareket ederken yavaş yavaş kalkma özelliği ile oldukça güvenli bir deneyim sunar. Aracın kontağı açıldığı anda öne giderken farlar ve renkli ledler, geri yönde hareket ederken de ön farlar yanar. Pilsan Ranger akülü jeep kullanırken ayak gaz pedalından çekildiği anda otomatik fren devreye girer. Aracın hem ön, hem de arka kısmında bulunan işlevsel siperlikleri istediğiniz zaman sökebilir ve takabilirsiniz.

Pilsan Ranger Akülü Jeep Müşteri Yorumları

Pilsan Ranger Akülü Jeep Müşteri Yorumları

Pilsan Ranger akülü jeep, üstün performans özellikleri sayesinde ebeveynlerin çocukları için tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Aracın keyifli bir deneyim sunmasının yanı sıra motor gelişimini de desteklemesi, ebeveynler için tercih nedenleri arasındadır. Model, antensiz uzaktan kumandası ile frenleme yapabilme imkanı sunarak çocukların güvenli ve konforlu bir sürüş gerçekleştirmesini sağlar. Ürünün kanserojen madde içermemesi, çocuk sağlığına uygun olarak üretildiğini de gösterir. 12 Volt (uzaktan kumandalı) akülü jeep ile tanışan ebeveynler üründen memnun olduklarını dile getirirler. Aracın frenleme sisteminin ebeveynlere ait olması ve emniyet kemerinin bulunması sebebiyle tercih edilen ürünler arasında yer alır. Multi fonksiyonlu uzaktan kumandasında 3 farklı hız kademesi mevcuttur. Pilsan Pilsan 12 volt kumandalı Ranger akülü jeep boyutlarının ideal olması sebebiyle 3 yaş üstü çocuklarınıza hediye edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Pilsan Pilsan 12 volt kumandalı Ranger akülü jeep kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Pilsan Akülü Jeep Fiyatları

Bütçe Dostu Pilsan Akülü Jeep Fiyatları

Pilsan Pilsan 12 volt kumandalı Ranger akülü jeep fiyatı, teknik özellikleri göz önünde tutularak değerlendirilmelidir. Ürünün emniyet kemerinin bulunması ve ebeveyn kontrolünde frenleme özelliğine sahip olması, güvenli sürüş avantajı sunar. Modelde bulunan ileri ve geri vites seçenekleri esnek bir kullanım alanı sağlayarak çocukların el becerilerinin de gelişmesine imkan verir. Ürün, 12 volt bir aküye sahip olduğundan uzun süre çalışabilir. 3 farklı hız kademesi bulunan Pilsan Ranger akülü jeep, kalkış esnasında yavaş yavaş hareket etmesi ile çocukların sürüşe güvenli bir şekilde başlamasını sağlar. Modelin panel kısmına entegre edilen müzik çalar sistemi ve USB soketi bulunur. MP3 çalar panele çocukların sevdiği müzikleri yüklediğiniz flash bellek cihazlarını takabilirsiniz. Pilsan akülü jeep modeline Trendyol üzerinden detaylı bilgi alarak uygun fiyat ile sahip olabilirsiniz.