PİLSAN Pilsan Fantastik Akülü Araba Uzaktan Kumandalı

15.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.478,07 TL
3.800 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.999 TL

Ürün Bilgileri

PİLSAN Pilsan Fantastik Akülü Araba Uzaktan Kumandalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: babygoo Satıcı Ünvanı: SALİHA CANDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1523018848000001 Vergi Kimlik Numarası: 1990643890
    Bu ürün babygoo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım 3 + Yaş -Max. Kapasite:35 Kg -Hız: 3,5-7 Km/h -12 V Akü,12 V Şarj Cihazı -2 x 12 V Arka Motorlar -1X12 V Direksiyon Motoru -Thermoprotector (Aşırı Isı ve Akıma Karşı Devre Koruma) -İleri/Geri Vites(vites değişikliğinde 1 sn gecikmeli devreye girme özelliği) -Akıllı Anahtar Sistemi (Işıklı) -Voltmetre -Panelde Müzik (SDcard , USB ) çalar -Emniyet Kemeri, Elektronik Korna ve sabit ayna -Sökülebilir Ön ve Arka Siperlik ve açılabilir ön kaput -Sökülebilir Akü Seti, Sökülebilir ve ayarlanabilir koltuk -Araç Depo Kapağından veya akü şarj aparatı ile haricen şarj edilebilir. -Aracın yavaş yavaş hareket ederek kalkış özelliği -Hareket Halinde Yanan Farlar (Öne doğru giderken farlar ve renkli ledler yanar, geri giderken sadece ön farlar yanar.) -Ayak gaz pedalından çekilince otomatik olarak frenleme yapar. -Antensiz Uzaktan Kumanda (2,4 GHZ) -Çocuğun aracı kullanım esnasında ebeveynin uzaktan kumandadan kontrol edebilme özelliği -Frekans sabitleme özelliği ile diğer uzaktan kumandalarla karışmamaktadır. -Uzaktan kumanda üzerinden 3 kademeli hız seçeneği özelliği (Hız geçiş aralıklarında az fark bulunmaktadır.) -Uzaktan kumanda ile frenleme yapabilme özelliği -Kanserojen Madde İçermeyen Çocuk Sağlığına Uygun Hammadde

Ürün Özellikleri

  • Güç 12 V
  • Model Tek Kişilik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tekerlek Sayısı 4
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Pilsan Fantastik Uzaktan Kumandalı Akülü Araba 12 v

Uzaktan kumandalı arabalar çocukların kullanmayı çok fazla sevdikleri ürünlerden biri olmaktadır. Hem eğlenceli hem de çocuklara arabaların temel özelliklerini gösterdiğinden dolayı ebeveynler tarafından da çok fazla tercih edilmektedir. Piyasadaki diğer ürünlerde olduğu gibi bu üründe de farklı firmaların ürettiği değişik özelliklere ve kalitelere sahip ürünler bulunmaktadır. Bunlardan biri de Türkiye’nin büyük oyuncak üreticilerden biri olan Pilsan’ın ürettiği Fantastik Uzaktan Kumandalı Akülü Araba 12 Volt ürünü olmaktadır. Bu ürün pek çok çocuğun seveceği bir görünüme sahip olmakla beraber kalitesiyle de ebeveynleri etkilemektedir. Yani hem ürün özellikleri bakımından hem de genel görünüş bakımından tercih edilmektedir. İsteğe göre ebeveyn tarafından uzaktan kumanda ile yönetilebilen bu araba ebeveynlerin işine yarayacak ve çocukların daha da güvenli sürmesini sağlayacak birçok özelliğe sahiptir.

  • 12 Volt motor gücü
  • Şık tasarım
  • Uzaktan kumanda ile güvenli sürüş

Pilsan Fantastik Uzaktan Kumandalı Akülü Araba ile Güvenli Sürüş

Pilsan Fantastik Uzaktan Kumandalı Akülü Araba ile Güvenli Sürüş

Pilsan Fantastik akülü araba ebeveynler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Bunun birçok sebebi bulunmaktadır. Pilsan Fantastik akülü arabanın uzaktan kumandalı olarak da yönetilebilmesi tercih edilmesinin sebeplerinden biri olmaktadır. Bu sayede küçük yaşta çocuklar da ebeveynleri ile bu oyuncağı kullanabilmektedir. Aynı zamanda bu özellik sayesinde güvenlik de sağlanmış olmaktadır. Bunun dışında tıpkı normal arabalarda olduğu gibi emniyet kemerleri de mevcut olarak bulunmaktadır. Böylece çocuklar olası bir ters harekette korunmuş olmaktadır. Üç yaş üzeri çocukların kullanmaları için son derece uygun olan bu ürün; ayarlanabilir aynaları, ileri geri alınabilen koltukları ve diğer birçok özelliği sayesinde son derece konforlu bir ürün olmaktadır. Hem rahat hem de güvenilir bir akülü araba arayışında olan ebeveynler için ideal bir seçenektir.

Pilsan Fantastik Uzaktan Kumandalı Araba Özellikleri

Pilsan Fantastik Uzaktan Kumandalı Araba Özellikleri

Pilsan Fantastik Akülü Araba 12V özellikleri sayesinde çocuklar son derece rahat bir sürüş deneyimi yaşamaktadır. 35 kg taşıma kapasitesine sahip olan bu araç, 12 voltluk arka motora ve 12 voltluk direksiyon motoruna sahiptir. 6 farklı korna sesi bulunan araçta aynı zamanda kullanan kişinin isteğine bağlı olarak yanıp sönen ön ve arka far sistemleri barındırmaktadır. Depo kısmından şarj edilebilen bu ürün, ayarlanan aynalara, çıkarılabilen aküye ve açılabilen ön kaputa sahip olmaktadır. Aküyü şarj etmeye yarayan şarj aparatı da bulunan araçta sökülebilir ön ve arka siperlikler de vardır. 12 volt 12 amper aküye sahip olduğundan dolayı ürünün performansı oldukça yüksek olmaktadır. Sonuçta Pilsan Fantastik akülü araba kumandası ve emniyet kemerinin bulunması ile güvenilirliği sağlayan bu ürün diğer birçok özelliği ile kullanan çocuklara iyi bir sürüş deneyimi yaşatmaktadır.

Pilsan Fantastik Akülü Araba ile Keyifli Sürüş Deneyimi

Pilsan Fantastik Akülü Araba ile Keyifli Sürüş Deneyimi

Pilsan Fantastik uzaktan kumandalı akülü araba 12v sayesinde çocuklar keyifli bir şekilde araç sürerken aynı zamanda bazı bilgileri de öğrenmektedir. Bu ürün sayesinde çocuklar arabalar hakkında temel bilgileri edinmektedir. Bu temel bilgilerin haricinde kavrama, el becerileri gibi bazı kazanımları da elde etmektedirler. Kontrolün çocuğa bırakıldığı durumlarda bu ürün sayesinde çocuk hem eğlenecek hem de farklı becerilerini geliştirmiş olacaktır. Bu nedenle de gelişim dönemindeki çocuklar için akülü arabalar iyi bir tercih olmaktadır. Ayrıca akülü araba çocukların çok fazla ilgisini çektiğinden dolayı bu ürünü kullanırken sıkılmayacaklardır. Yani Pilsan Fantastik akülü araba 12v (ebeveyn kontrollü) ürünü sayesinde çocuklar hem becerilerini geliştirebilecek hem de arabalar hakkında temel bilgileri elde ederken eğleneceklerdir.