2
Çocuk Salıncak kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

PİLSAN Büyük Salıncak 06-130 Kırmızı I?ç Mekan Plastik Çocuk Salıncağı

750 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
813,99 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL

Ürün Bilgileri

PİLSAN Büyük Salıncak 06-130 Kırmızı I?ç Mekan Plastik Çocuk Salıncağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ju-ju Satıcı Ünvanı: MUHAMMED YUSUF BİKBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1969966925200001 Vergi Kimlik Numarası: 1700277420
    Bu ürün ju-ju tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Kullanım Yaşı 12+ Ay -Max. Taşıma Kapasitesi 100 Kg -Salıncakta Emniyet Kilidi Ve Muhafaza -İp uzunluğu 160 cm. -Standartlara Uygun Test Edilmiş İp -Karabinalı Kilit Sistemi -Çıngıraklı Top -Dayanıklı Ve Güvenli -Kanserojen Madde İçermeyen Çocuk Sağlığına Uygun Hammadde

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver

PİLSAN Büyük Salıncak - PIL-6130

Çocukların oyuncakları ve bu oyuncakların kabul edilebilirlik düzeyi ile doğru orantılı ürünleri tercihlere göre beğenilmektedir. Pilsan büyük salıncak her çocuk için uygun olan bir oyun alanıdır. Bu nedenle hemen herkesin tercihlerine uygun bir kapasite oluşturması ve değerlendirilmesi önemli bir ayrıntıdır. Günden güne kişilerin çocuklarını oyun alanlarına götürmesi ve bu şekilde tercihlere yerleşmesi farklılaşmaktadır. Salıncak Pilsan farkındalıklar arasında yer alan önemli bir ayrıntıdır. Bu nedenle çocukların oyun alanları artacak ve kişilerin tercihlerine yön verilmiş olacaktır. Hemen her noktada kişilerin ya da anne ve babaların çocukları için doğru ve etkin bir oyuncak seçimi yapabiliyor olmaları ilk etapta çocukları için bir avantaj olarak değerlendirilmektedir.

  • Çocukların Keyifli Salıncakları
  • Farklı Tasarım ve Renkler
  • Benzersiz ve Konforlu

Çocukların Oyun Alanları PİLSAN Büyük Salıncak - PIL-6130

Çocukların Oyun Alanları PİLSAN Büyük Salıncak - PIL-6130

Pilsan marka güvencesiyle kişilerin tercihlerine sunulan önemli bir üründür. Hemen her çocuğun evinde bir adet en az bir adet Pilsan markalı ürün bulunmaktadır. Pilsan büyük salıncak 06-130 salıncak keyfi için ise söz konusu ürünlerin geniş bir kulanım alanı bulunmaktadır. Bu nedenle kişilerin kullanım ya da oyun alanlarını göz önünde bulundurarak tercih yapmaları son derece sağlıklı ve yerinde bir karar olarak kabul edilecektir. PIL-6130 ürünü, Pilsan kalitesi ile çocukların beklentileri gözetilerek üretilmiştir. Çocuklar için beğenilen ve son derece değerli görülen ürün tercihleridir. Ürünün hammaddesinde kullanılan detaylar çocukların sağlığına herhangi bir olumsuz etki bırakmaz. Bu kapsamda çocuğunuzun sağlığı ve motor gelişimi için Pilsan marka ürün tercihinde bulunabilirsiniz.

PİLSAN Büyük Salıncak - PIL-6130 ile Güvenli Oyun Keyfi

PİLSAN Büyük Salıncak - PIL-6130 ile Güvenli Oyun Keyfi

Çocuk oyun alanlarına bakıldığında birçok detay ve birçok oyun unsuru bulunduğu görülmektedir. Bu ürünlerin hemen hepsi son derece beğenilen ve son derece oynatılan ürünler oldukları düşünüldüğünde birçok noktada kişilerin tercihleri ile doğru orantılı ürünleri tasarladığı bilinmektedir. Pilsan büyük salıncak 06-130 yorumları annelerin tercihlerine göre uygun olan ve son derece eğlenceli ürünler olarak kabul edilmektedir. Pilsan büyük salıncak 06-130 içeriği pek çok kişi için bir tercih sebebi olacaktır. Hemen hemen her husus da kişilerin beğenileri ve kapasiteleri noktasında tercihlere sunulan önemli bir ayrıntıdır. Anne ve babaların çocuklar için tercih ettikleri en önemli konu onların seçenekleri ve talepleri ile birleştirilmektedir. Hem çocuğunuzun beğenisi hem de sizin önceliklerinizin her bir detayı Pilsan ile evlerinize kadar ulaşıyor.

PİLSAN Büyük Salıncak - PIL-6130 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

PİLSAN Büyük Salıncak - PIL-6130 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Annelerin tercihlerine yön veren oyun alanları ve çocukların istekleri her zaman doğru bir atılım ile belirlenmelidir. Bu nedenle birçok noktada kişilerin tercihleri ön planda tutulmaktadır. Pilsan büyük salıncak 06-130 kullanımı günden güne kişilerin talepleri ve beğenileri kendi aralarında değerlendirilen ürünler olarak kabul edilir. Çocukların taleplerine göre de değerlendirilir. Bu nedenle hemen her noktada annelerin tercihleri ile beğenilen oyuncaklar ve ürünler sağlık için en uygun ürünler olarak belirlenmektedir. Pilsan büyük salıncak 06-130 kullananlar son derece memnun olduklarını her yorumlarında belirtmektedir. Bu nedenle hemen her noktada kişilerin tercihleri ve tercih unsurları olarak da değerlendirilmektedir. Pilsan büyük salıncak yorumları satın alım sırasında yol gösterici olabilir. Pilsan büyük salıncak fiyatları ve model özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak için Trendyol'u inceleyebilir ve her Pilsan büyük salıncak için uygun olan bu ürünü satın alabilirsiniz.