Pierre Cardin Silikon Yastık 950 gr

209,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Silikon Yastık 950 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pierre Cardin Home Satıcı Ünvanı: IMCG DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465095536800001 Vergi Kimlik Numarası: 4650955368
    Bu ürün Pierre Cardin Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre cardin slikon yastık paket içeriği: 1 adet 950 gr silikon yastıkebat: 50x70 cmdış yüzey: %100 microfiber kumaş ürün iç dolgusu 950 gr silikon elyaftır.Hassas ve kokusuzdur. Iç dolgusu %100 silikon elyaftan üretilmiştir. Antibakteriyel ve antialerjiktir. Terletmez kumaş. Silikon dolgu özelliği ile yastığın şekli korunurken, yaylanma özelliği ile de rahat uyku sağlar. Her uyku pozisyonu için idealdir.Orijinal pierre cardin kutu ambalajında gönderilecektir. Yıkama talimatımakinede veya elde yıkayabilirsiniz. Max 30 derecede yıkayınız.Ilk yıkamayı ılık su ile ters çevirerek yapınız. Her zaman ters yıkamanız ürün ömrünü uzatır.Çamaşır suyu ile leke sökücü kimyasallar kullanmayınız.Yıkama esnasında koyu renkleri mümkün olduğunca ayrı tutunuz..

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Mikrofiber
  • Dolgu Materyali Silikon
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin Silikon Yastık 950 Gr

Omurga ve boyun kısmını yüksek oranda destekleyen silikon yastık modelleri sağlıklı bir kullanım deneyimi açısından oldukça önemlidir. Uyurken yüksek konfor sağlayan bu modeller hareketlerinizi kısıtlamadan sağlıklı bir uyku deneyimi sunar. Pierre Cardin yastık silikon malzemelerden üretilir. Mikrofiber kumaş türüne sahiptir. Hassas yapısı ve kokusuz özelliği sayesinde herhangi bir rahatsızlık oluşturmaz. Bu sayede konforlu ve rahat bir şekilde kullanabilmenize imkan tanır. İç dolgusunun %100 silikon elyaf olması sebebiyle kesintisiz bir gece sağlar. Ayrıca uykunuzun bölünmesini önleyen özel yapısı sayesinde kafanızın şeklini alarak rahat bir uyku uyuyabilmenize yardımcı olur. Terletmez özelliğe sahip olarak geceleri herhangi bir rahatsızlık oluşturmaz, bu sayede siz de konforlu bir uyku deneyimi elde edebilirsiniz.

  • Antialerjik ve anti bakteriyel silikon yapı
  • Rahat kullanım imkanı
  • Konforlu bir gece

Sağlıklı Kullanım Sunan Pierre Cardin Silikon Yastık

Sağlıklı Kullanım Sunan Pierre Cardin Silikon Yastık

Silikon yastıklar sağlıklı bir kullanım imkanı sunarak vücut yapınızı ve iskeletinizi koruma altına alır. Pierre Cardin silikon yastık 950 gr YAS00003 toz ve kir tutmayan özel bir yapıya sahiptir. Bu sayede anti bakteriyel özellik gösterir ve kolay temizlenme imkanı sunar. İnsan sağlığını tehdit eden zararlı kimyasallar içermediğinden konforlu bir kullanım sağlar. Antialerjik özelliği ile birlikte vücudunuzu önemli ölçüde koruyarak herhangi bir kaşıntı ve kızarıklık gibi rahatsızlıklar oluşturmaz. Siz de bu sayede vücudunuzu tahrişe karşı kolaylıkla koruyabilirsiniz. Boyun ve omuz bölgesinde oluşan ağrıları konforlu bir şekilde önleyebilirsiniz. Gece boyunca rahat ve kesintisiz bir uyku deneyimi elde edebilir ve sağlıklı bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Siz de sağlıklı malzeme bileşenlerinden oluşarak vücut yapınızı koruyan yastık için Pierre Cardin tarafından tasarlanan modeli tercih edebilirsiniz.

Rahat Yapıya Sahip Pierre Cardin Silikon Yastık 950 gr

Rahat Yapıya Sahip Pierre Cardin Silikon Yastık 950 gr

Yastık modellerinin kullanışlı bir yapıya sahip olması uyku esnasında rahatınızı bozmaması açısından oldukça önemlidir. Pierre Cardin silikon yastık 950 gr silikon elyaftan üretilerek dolgulu bir yapıya sahiptir. Mikrofiber kumaş türü sayesinde rahat bir kullanım imkanı sağlayarak kesintisiz bir uyku deneyimi sağlar. Terletmez kumaş özelliği sayesinde geceleri sıcaktan oluşan vücut terlemelerini önler. Bu sayede sağlıklı bir gece geçirebilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte silikon özelliğe sahip olarak yastığın orijinal şeklini korur. Uyku esnasında sizin şeklinizi alırken kullanım dışında kendi şekline döner. Yaylanma özelliği sayesinde rahat ve konforlu bir uyku imkanı sağlar. Pierre Cardin silikon yastık 950 gr kullananlar birbirinden farklı özelliklerinden faydalanarak sağlıklı kullanım elde ederler. Rahat yapısı sayesinde geceleri deliksiz uyku uyuyabilirler. Siz de bu yastık sayesinde sağlıklı kullanım elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Pierre Cardin 950 gr Silikon Yastık

Uygun Fiyatlı Pierre Cardin 950 gr Silikon Yastık

Pierre Cardin tarafından satışa sunulan silikon yastık konforlu bir gece geçirebilmenize yardımcı olur. Dolgulu yapısı sayesinde baş boyun ve omuz sağlığınızı koruyarak ferah bir kullanım imkanı sağlar. Ayrıca antialerjik ve anti bakteriyel özelliği ile birlikte uzun süre sağlıklı bir şekilde aynı yastıkta yatabilmenize imkan tanır. Uygun fiyat seçeneklerinden faydalanarak ürüne bütçe dostu fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Pierre Cardin silikon yastık 950 gr fiyatları hakkında bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek için alt kısımda bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Pierre Cardin silikon yastık 950 gr yorumları sayesinde daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan sorulara da bu yorumlar ile birlikte yanıt bulabilirsiniz. Bu sayede güvenli alışveriş deneyimi elde edebilir ve sağlıklı yastık modeline Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.