Pierre Cardin Reed Diffuser Çubuklu Oda Kokusu White Jasmine 50 ml

229 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
200 TL198 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
232,44 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Reed Diffuser Çubuklu Oda Kokusu White Jasmine 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 6parmak Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2400377211
    Bu ürün 6parmak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre Cardin White Jasmine oda parfümü, büyüleyici çiçek kokusunun tazeliği ile çiçek notaları tutkunlarını cezbedecek. Yaseminin baş döndüren hoş kokusu ile yeşil notalarının uyumu, enerji veren turunçgiller ve tatlı, misk notaları yaşam alanlarınıza huzur, mutluluk verecektir. Pierre Cardin Oda Kokusu, hoş ve güzel kokusu ile evinizin her köşesini ofisinizi ve tüm yaşam alanlarınızı keyifli hale getirmeye yardımcı olur Kullanım Talimatı: Ürünü kutusundan çıkarınız. Şişenin kapak ve tıpasını çıkararak bambu çubukları şişenin içine yerleş tiriniz. Çubuklar kokuyu emerek hoş kokularını ortama yaymaya başlayacaktır. Ortamada istediğiniz koku seviyesini çubuk sayısını arttırıp azaltarak ayarlayabilirsiniz. Çubukları haftada bir kez ters çevirerek kullanmanızı tavsiye ederiz.
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin Reed Diffuser Çubuklu Oda Kokusu Özel Kokular

Oda kokuları, bulundukları ortamın havasını güzelleştirmek için üretilmelerine karşın aynı zamanda havayı temizlemek için de kullanılabilen ürünler olarak dikkat çekmektedir. Püskürtme oda kokuları kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmesine karşın kullanıcıların isteklerine göre yavaş salınım ürünlerde bulunabilmektedir. Yavaş salınım yapan oda kokuları farklı tasarımlara sahip olabilirken kullanıcılar bu ürünleri dekorasyon ürünü olarak da kullanılabilmektedir. Reed diffuser oda kokusu yavaş salınım ile odanın ambiyansını değiştiren ve Pierre Cardin tarafından geliştirilen bir üründür. Pek çok farklı koku kullanıcıların zevklerine göre üretilirken white jasmine kokusu kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören kokular arasında yer almaktadır. Pierre Cardin reed diffuser çubuklu oda kokusu white jasmine 50 ml fiyatlarıyla da dikkat çeken oda kokuları kalitelerine göre farklı fiyatlardan alıcı bulmaktadır.

  • Yoğun koku
  • Yavaş salınım
  • Uzun süreli kullanım

Pierre Cardin Tarihçe ve Oda Kokuları

Pierre Cardin Tarihçe ve Oda Kokuları

Aslen modacı olan Pierre Cardin 2. dünya savaşı sonrasında ailesi ile Paris’e taşınması sonrasında dünyaca ünlü terzilerin yanında çalışarak kendini geliştirmiştir. Dünyanın önde gelen giyim ürünlerinin üretimini yapan Pierre Cardin markası merkezi Paris’te olan ve ağırlıklı olarak erkek giyim ürünlerini üreten bir markadır. Kadınlar için de özel üretimleri bulunan marka Avrupa başta olmak üzere Amerika, Asya ve diğer kıtalarda adından söz ettiren markalardan bir tanesidir. Reed diffuser çubuklu oda kokusu white jasmine adı verilen oda kokusu serisi ile ambiyansın havasını değiştirmeye yardımcı olan marka çok sayıda farklı kokuya da ev sahipliği yapmaktadır. Pierre Cardin reed diffuser çubuklu oda kokusu white jasmine 50 ml içeriği yasemin kokusundan oluşmaktadır.

Pierre Cardin Reed Diffuser Oda Kokusu 50 ml Özellikleri

Pierre Cardin Reed Diffuser Oda Kokusu 50 ml Özellikleri

Pierre Cardin reed diffuser çubuklu oda kokusu white jasmine 50 ml kullanımı son derece basittir. Genel olarak kokusu için tercih edilmesine karşın kullanıcılar tarafından şık tasarımı nedeniyle dekorasyon ürünü olarak da kullanılabilmektedir. Yerleşim alanları ürünün ne kadar koku yayacağından dekorasyon ürünü olarak kullanılmasına kadar pek çok farklılıklara yol açabilmektedir. Tavsiyelere göre ürünün odanın ortasına yerleştirilmesi kokunun tüm odaya eşit şekilde dağılmasına olanak sağlarken dekorasyon malzemesi olarak kullanılmak istendiği durumlarda yerleri değişiklik gösterebilmektedir. Özellikleri ile ilgili de değişiklik gösteren oda kokuları çubukları yardımıyla salınım yapmaktadır. Özel çubuklar şişenin içerisinde yer alan esansın çubuklar yardımıyla emilmesine ve koku yaymasına yardımcı olmaktadır. Yağlı koku esansı ile kullanıcılar tarafından tercih edilen koku kimi kullanıcı için yoğun ve keskin olarak adlandırılırken kimi kullanıcılar için yumuşak bir dokuya sahiptir.

Pierre Cardin Reed Diffuser Oda Kokusu 50 ml Yorumları

Pierre Cardin Reed Diffuser Oda Kokusu 50 ml Yorumları

Pierre Cardin reed diffuser çubuklu oda kokusu white jasmine 50 ml yorumları seçiminizde belirleyici olabilir. Kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar arasında genel olarak ürünün kokusu ve kullanım süresi yer alırken aynı zamanda fiyat bilgileri ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Pierre Cardin reed diffuser çubuklu oda kokusu white jasmine 50 ml kullananlar tarafından yapılan yorumlar olumlu olurken değerlendirme puanları da yüksek olması nedeniyle tercih edilebilmektedir. Oda kokusu üretimi konusunda da gerek kalitesi gerekse uzun süre kullanılabilmesi nedeniyle kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören marka kaliteli esanslar ve çeşitlilik gösteren kokuları nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü 42762 ürün kodu ile inceleyebilir, anında sipariş verebilirsiniz.