Pierre Cardin Porcelain Matte Edition Lipstick - Red - 216

124,15 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
9.2
Kurumsal Fatura
124,99 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Porcelain Matte Edition Lipstick - Red - 216

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STİLYONER COM Satıcı Ünvanı: ÖZLEM EROL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820578521
    Bu ürün STİLYONER COM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre Cardin Porcelain Matte Edition Lipstick Zenginleştirilmiş pigment yapısıyla formüle edilmiş göz alıcı ikonik renkler dudaklarda mat, kremsi ve çekici bir dokunuş bırakır. Yoğun, kalıcı rengi ve konforlu yapısıyla, tek bir dokunuşla olağanüstü bir mat görünüm yaratıyor. Porcelain Matte Edition Rouge makyajınızın mükemmel tamamlayıcısıdır. Ürün Kodu: 11223 4 gr

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Form Stick
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin Porcelain Matte Edition Lipstick - Red - 216

Rujlar, gerek günlük hayatta gerek özel günlerde sıkça tercih edilen kozmetik malzemeleri arasındadır. Dudağın rengini değiştirerek canlı bir görünüm sağlayan ürünler tercih edilir. Rujun kolay sürülebilmesi ve dudaktaki kalıcılığını uzun süre koruması gerekir. Titizlikle üretilen Pierre Cardin marka 216 numaralı ruj, güzelliğinize güzellik katar. Her mevsime ve mekana uygun tasarımı ve renk tonu ile rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz malzemelerden biri olur. Gün boyu bulaşma ve dağılma problemlerini engelleyen bu ruj ile sürekli makyajınızı kontrol etme derdinden kurtulabilirsiniz. Rujun içeriğinde bulunan cildi besleyen maddeler sayesinde dudağınızın kurumasını ve yıpranmasını önleyebilirsiniz. Tarzınızı ideal bir şekilde tamamlayan ve aynı zamanda yüzünüze çekicilik katan Pierre Cardin Porcelain Matte Edition lipstick red 216’nın öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Kolay ve pratik kullanım
  • Kalıcı görünüm
  • Canlı renk pigmenti

Pierre Cardin Porcelain Matte ile Yüzünüzdeki Canlılık

Pierre Cardin Porcelain Matte ile Yüzünüzdeki Canlılık

Pierre Cardin lipstick red 216, hoş dizaynının yanı sıra zenginleştirilmiş pigment yapısı sayesinde iyi bir tercih olabilir. Dudaklarda mat ve pürüzsüz bir dokunuş bırakır. Yoğun dokusu ve dikkat çekici rengi ile makyajınızı tamamlar. Alımlı görünmenizi sağlayan renk tonu sayesinde yüzünüze zarafet katar. Pierre Cardin lipstick, sağlığı ön planda bulunduran formülü ile uzun süreli ve yüksek kalıcılık sağlar. Güzelliğinizi olumlu yönde etkileyerek kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur. Pierre Cardin 216 ruj, dudağınızı belirgin bir yapıya kavuşturarak sizi tatmin eder. Her tarza hitap eden ilgi çekici renk tonu ile makyajınıza fark katar. Kolay açılıp kapatılabilen kapağı ile her daim elinizin altında bulundurabilirsiniz. Kullanım kolaylığı da sağlayan ideal boyutu ve şık tasarımı sayesinde küçük el çantalarında rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Pierre Cardin Lipstick Red 216 Fiyatları

Pierre Cardin Lipstick Red 216 Fiyatları

Cildin en hassas bölgelerinden olan dudaklara çarpıcı bir görünüm kazandırmak önemlidir. Pierre Cardin Porcelain Matte Edition lipstick red 216 fiyatı, ürün kalitesi ve kullanım kolaylığı göz önüne alınarak belirlenir. Her makyaj severin beğenisine ve tarzına hitap eden tasarımı ile ön plana çıkar. Göz alıcı bir duruş kazandırmasının yanı sıra dudağınıza net ve güçlü bir görüntü katar. Pierre Cardin ruj, makyajınızı bir üst seviyeye taşıyarak yüzünüzün cazibesini ortaya çıkarır. Özel günlerinizde makyajınızın iddialı olmasını sağlar. Bu ruj, makyajınızı tazelemek için kısıtlı zamanınızın olduğu anlarda tek başına günü kurtarır. Yoğun geçen günlerinizde de kalıcılık sağlayarak rujunuzu sürekli kontrol etme derdinden kurtarır. Kuru ve çatlamış dudaklarınıza nem desteği vererek ihtiyaç duyulan canlılığa kavuşturabilirsiniz. Dudaklarınızın dolgun ve kusursuz görünümü ile kendinizden emin ve güçlü hissedebilirsiniz.

Pierre Cardin Porcelain Matte Edition Lipstick Yorumları

Pierre Cardin Porcelain Matte Edition Lipstick Yorumları

Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ve güzelliğinizi olumlu yönde etkileyen bu ürüne yönelik detaylı inceleme yapmak için dilerseniz Pierre Cardin Porcelain Matte Edition lipstick red 216 kullananlar tarafından yapılan değerlendirmelere hızlı ve kolay bir şekilde bakabilirsiniz. Daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerine Pierre Cardin Porcelain Matte Edition lipstick red 216 yorumları bölümünden ulaşarak fikir sahibi olabilirsiniz. Motivasyonunuzu artıran ürün ile cildinize sağlıklı, zengin ve yumuşak bir görünüm kazandırabilirsiniz. Şekli ve yapısı açısından ideal olan ayrıca yüz ifadenize güçlü bir görünüm kazandıran bu ruju, sahip olduğu özellikler ve kalitesi dolayısıyla güvenle ve içiniz ferah bir şekilde alabilirsiniz. Yüzünüze kazandırdığı canlılık ile gün boyu mutlu hissedebilirsiniz. Bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla ve kolay sipariş imkanıyla sahip olabilirsiniz.