Pierre Cardin Paradise 60 Parça Yemek Takımı

3.475 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Paradise 60 Parça Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARDEN ZÜCCACİYE VE ÇEYİZ EVİ Satıcı Ünvanı: SEYFETTİN ALTUNTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0680253789
    Bu ürün ARDEN ZÜCCACİYE VE ÇEYİZ EVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Premium Bone China 12 adet Servis Tabağı 12 adet Çukur Yemek Tabağı 12 adet Pasta Tabağı 12 adet Komposto Kasesi 1 adet Büyük Kayık Tabak 1 adet Orta Boy Kayık Tabak 2 adet Küçük Kayık Tabak 2+2 adet Tuzluk ve Biberlik 1+1 adet Kürdanlık ve Kapağı 1+1 adet Çorba Tenceresi ve Kapağı

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 50-100
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin Paradise 60 Parça Yemek Takımı

Kalabalık sofralar için genel olarak yemek takımlarına ihtiyaç duyulur. Bu ihtiyacınızı karşılayacak olan ürün, Pierre Cardin kalitesiyle sofralarınızı süsler. Ara sıcak, çorba, ana yemek, tatlı ya da baharatları sunmak için gerekli olan tüm malzemeleri sağlayan Pierre Cardin Paradise 60 parça yemek takımı 71254385 şık duruşuyla beğeni kazanır. Bu model, sofralarınızı estetik bir şekilde donatmanıza yardımcı olur. Bütün tabaklardan 12 parça bulunan set içerisinde tuzluk ve biberlik de vardır. Kalabalık sofralarda ağırlayacağınız misafirleriniz için hazırlayacağınız şık sofralarda kullanabileceğiniz tabaklar, Pierre Cardin kalitesini hissetmenize aracı olur. Cazip fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz Pierre Cardin Paradise 60 parça yemek takımı ile sofranızı şık bir şekilde donatabilirsiniz. Ara sıcaklardan tatlıya kadar tüm yiyeceklerinizi takım halinde ürünler içerisinde sunabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli ve dayanıklı yapı
  • 60 parçalı set

Şık Pierre Cardin Paradise Yemek Takımı

Şık Pierre Cardin Paradise Yemek Takımı

Tabak, biberlik, tuzluk ve kürdanlık ile sofralarınızda ihtiyaç duyduğunuz tüm gereçleri sağlayan takım, estetik görüntüsüyle de ön plana çıkar. Beyaz rengin hakim olduğu Pierre Cardin Paradise yemek takımı, estetik algı gözetilerek üretilir. Beyaz renk tonunun öne çıktığı tabaklar üzerinde yer alan altın rengi detaylar, uyumlu bir görüntü yakalamanıza yardımcı olur. Tabakların üzerinde bulunan geometrik girinti ve çıkıntılar ürünlere hareketlilik katar. Sofistike görünümüyle sofraları estetik bir şekilde tamamlayan Pierre Cardin 60 parça yemek takımı kaliteli yapısıyla da şık davetlerin yıldızı olur. Pierre Cardin’in kaliteli üretim algısıyla üretilen parçalar, estetik duruşla bir araya gelerek sofraların görüntü bakımından ön plana çıkmasına katkı sağlar. Cazip fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz bu parçalarla sunum ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda uyumlu bir şekilde tabaklarınızı da sergileyebilirsiniz.

Dayanıklı Pierre Cardin Paradise Yemek Takımı

Dayanıklı Pierre Cardin Paradise Yemek Takımı

Porselen malzemeler kullanılarak üretilen bu ürün, dayanıklı yapısıyla ön plana çıkar. Mutfaklarda uzun süreli kullanım için gerekli alt yapıyı oluşturan parçalar, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Üretiminde kullanılan kaliteli materyaller sayesinde bu modele, mutfak dolaplarınızda uzun süre boyunca yer verebilirsiniz. Yemek yerken kendinizi son derece rahat hissetmenizi sağlayacak olan Paradise 60 parça yemek takımı içerisinde yer alan tabaklar, sunumuna ev sahipliği yapacağı yiyeceklere uygun biçimde tasarlanır. Tabakların tasarımı esnasında kullanım amaçları da göz önünde bulundurulur. Estetik görüntü ve konforlu kullanımın bir araya gelmesiyle üretilen Pierre Cardin Paradise 60 parça yemek takımı kullananların rahat bir deneyim yaşamasına yardımcı olur. İçerisinde yer alan 60 parça ürünle sofralarınızı şık bir şekilde donatabileceğiniz takımı satın alarak dikkat çekici davet sofraları hazırlayabilirsiniz.

Kaliteli Pierre Cardin Paradise Yemek Takımı

Kaliteli Pierre Cardin Paradise Yemek Takımı

Pierre Cardin kalitesini hissedebileceğiniz bu takımın ürünleri, sofralarınızda kaliteli bir duruş sergiler. Hazırladığınız davet sofralarının estetik anlamda ön plana çıkmasını sağlar. Kalabalık davetler için ihtiyaç duyulan tabak sayısını karşılayan ürünler, kullanım amaçlarına uygun bir şekilde tasarlanır. Kaliteli yapıları ve şık görüntüleriyle ön plana çıkan takımını kolayca satın alabilirsiniz. Deneyimli müşteriler tarafından yazılan Pierre Cardin Paradise 60 parça yemek takımı yorumlarını okuyarak takım içerisinde yer alan modeller hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yorumlar, karar verme sürecinde önemli bir yere sahiptir. Pierre Cardin Paradise 60 parça yemek takımı fiyatları ürün özellikleri kapsamında şekil alır. Görüntüsüyle ve dokusuyla kalitesini hissettiren takımı satın alarak sofralarınızı uyumlu bir şekilde donatabilirsiniz. Bir takım aracılığıyla bütün yemekler için ihtiyaç duyduğunuz sunum gereçlerine sahip olabilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.