Pierre Cardin New Year Koyu Haki Kadın Pijama Takımı

959,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
Beden Tablosu
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin New Year Koyu Haki Kadın Pijama Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DURULBEBE Satıcı Ünvanı: OĞUZ ATA KAHYAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4716120939200001 Vergi Kimlik Numarası: 4890713474
    Bu ürün DURULBEBE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre cardin new year koyu haki kadın pijama takımı yeni yıl konseptine sahiptir. Alt ve üst olmak üzere iki ayrı parçadan oluşan ve muazzam bir bütünlük sunan pijama takımı, yeni yıl coşkusunu yaşamak isteyen kadınlara sunulmaktadır. Üst parça koyu haki bir zemine sahiptir ve üzerinde yılbaşı ağacı bulunur. Minik figürleriyle dikkat çekmekte ve sevimli yapısıyla ilgileri üzerine çekmektedir. Alt parça açık haki zemin üzerinde minik ve oldukça sevimli yılbaşı ağaçları bulunur. Detayları ve kullanışlılığı ile ayrıcalıklı bir konuma sahip olan pierre cardin new year koyu haki kadın pijama takımı vücuda oturan ve konforlu bir pijama takımı isteyen kadınlara hitap etmektedir. Stok kodu :Pc8024-S-V1 Marka :Pierre cardin Renk :21k koyu haki Kumaş içerik :Üst kumaş : %100 pamuk, alt kumaş : %100 pamuk Kumaş tipi :Üst kumaş : Süprem, alt kumaş : Süprem Fiyatlar seçilen bedenlere göre farklılık gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Haki

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver