Pierre Cardin Mabel 6 Kişilik Yemek Takımı

1.049 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Mabel 6 Kişilik Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YSFHOME Satıcı Ünvanı: MEHMET BAYİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1300612023800001 Vergi Kimlik Numarası: 1530269377
    Bu ürün YSFHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İçerik: 6 Adet 27 cm Servis Tabağı, 6 Adet 19 cm Pasta Tabağı, 6 Adet 22 cm Çukur Tabak, 6 Adet 15 cm Komposto Kasesi

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin Mabel 6 Kişilik Yemek Takımı

Yeni bir hayat kuranların, eşyalarını değiştirmek isteyenlerin sık sık tercih ettiği yemek takımları özel tasarımları ile dikkat çeker. Pierre Cardin Mabel 6 kişilik yemek takımı 71244767 da bu istek ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak ürünler arasında yer alır. Hem yeni bir hayat kuranlar için hem de düzenini değiştirmeyi düşünenler için şık bir tasarımdır. Pierre Cardin Mabel 6 kişilik yemek takımı estetik bir yapıda olup aynı zamanda dayanıklı materyaller kullanılarak üretilen bir set olarak sunulur. Tüm istek ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak dizayn edilen Pierre Cardin marka yemek takımı ile uzun yıllar kusursuz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda göz alıcı tasarımıyla da sunumlarınızı renklendirir. Şık sofralar kurmak için ideal yapıda bir ürün olan Mabel yemek takımıyla farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli malzemeler
  • 6 kişilik kapasite

Şık Tasarımı ile Mabel 6 Kişilik Yemek Takımı

Şık Tasarımı ile Mabel 6 Kişilik Yemek Takımı

Mutfakta vakit geçirmeyi sevenler için şık sunumlar yapılabilecek bir ürün olan Mabel 6 kişilik takım uzun yıllar dayanıklı bir tasarımdır. Yaptığınız yemeklerin lezzetli olmasının yanı sıra özel sunumlar için de Mabel 6 kişilik yemek takımı modelini tercih edebilirsiniz. 6 kişilik takımın içinde hem ailenizi hem de misafirlerinizi memnun edebileceğiniz, günlük ve özel davetler için özenle tasarlanan pek çok detay yer alır. Kalabalık sofraları canlandıracak olan bu tasarım sayesinde lezzetli yemeklerinizin sunumlarını da konseptinize uygun bir şekilde kolayca yapabilirsiniz. Siz de uygun fiyatlı ve ayrıcalıklı olan bu özel deneyimi yaşamak için ürünü inceledikten sonra satın alabilir ve gönül rahatlığı ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda yorumlar kısmından da kılavuz niteliği taşıyan müşteri görüşlerine de göz atabilir ve ürün hakkında doğru bilgiler edinebilirsiniz.

Pierre Cardin 6 Kişilik Yemek Takımı Özellikleri

Pierre Cardin 6 Kişilik Yemek Takımı Özellikleri

Pierre Cardin 6 kişilik yemek takımı tasarımının yanı sıra uygun ve avantajlı fiyatı ile de müşterileri memnun eden bir niteliğe sahiptir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen, 6 kişiye kadar sofranızı kurabileceğiniz bu tasarım oldukça kaliteli materyaller kullanılarak dizayn edilir. Siz de Pierre Cardin Mabel 6 kişilik yemek takımı kullananlar arasında katılmak ve bu benzersiz deneyimi bir an önce yaşamak için satın alabilirsiniz. Böylece şık sofralar hazırlamaya ve sevdiklerinizi iyi bir şekilde ağırlamaya bir adım daha yaklaşırsınız. Pierre Cardin marka yemek takımı içinde 6 adet servis tabağı ve 6 adet pasta tabağı bulundurduğundan sık sık tercih edilir. Bir yemek takımında ihtiyacınız olan diğer materyaller de içinde yer alır. Komposto kasesi ve çukur tabak da set içinde yer alan diğer ürünlerdir.

Bütçelere Uygun Pierre Cardin Mabel Fiyat ve Yorumları

Bütçelere Uygun Pierre Cardin Mabel Fiyat ve Yorumları

Pierre Cardin Mabel 6 kişilik yemek takımı fiyatları incelendiğinde görüleceği üzere oldukça uygun rakamlarda sunulur. Takımın içinde yer alan tüm ürünler ideal boyutlarında ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanır. Pierre Cardin marka yemek takımı hayal ettiğiniz kusursuz şıklıkta bir sofra düzeni kurmanıza destek olacak niteliklere sahiptir. Pierre Cardin Mabel 6 kişilik yemek takımı yorumları da oldukça pozitif görüşler içerdiğinden gönül rahatlığı ile satın alabileceğiniz bir set olarak ön plana çıkar. Siz de kılavuz niteliği taşıyan, dürüst yorumların ışığında ürünü inceleyerek sahip olabilir ve bu ayrıcalığı yaşayabilirsiniz. Tüm sevdiklerinize, ailenize ve dostlarınıza özenle hazırladığınız yemekleri daha şık gösterecek olan yemek takımına kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Trendyol üzerinden ürünü inceleyip yorumlar yardımıyla fikir edindikten sonra gönül rahatlığıyla ürünü satın alabilirsiniz.