Pierre Cardin PC-1406 Siyah Kadın Sandalet

382,74 TL
Beden:
Beden Tablosu
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin PC-1406 Siyah Kadın Sandalet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Terda Ayakkabı Satıcı Ünvanı: TERDA AYAKKABI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0840077506700001 Vergi Kimlik Numarası: 8400775067
    Bu ürün Terda Ayakkabı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Malzeme Cinsi:ANTİBAKTERİYEL SUNİ DERİ Tabanlık:LATEKS COMFORT Taban Cinsi:P.U Topuk Boyu: 6

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

PC-1406 Siyah Kadın Sandalet ile Huzurlu Adımlar

Yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından Pierre Cardin pc-1406 siyah kadın sandalet modeli şık görüntüsü ve rahat yapısı ile epey dikkat çekmektedir. Siyah beyaz görüntüsü ve cırt cırt kapaması bulunan bu sandalet yaz günlerinde sizleri hem rahat hem de şık hissettirmek amacı ile tasarlanmıştır. Anti bakteriyel suni deri malzemesi sayesinde ayağınızı terletmez ve buna bağlı olarak ayağınız kokmaz. Lateks comfort tabandan oluşması sebebi ile ayağınız ayakkabının içinde terlemeyecek ve kayma yapmayacaktır. Bunlara bağlı olarak kadın sandalet modellerinin en önemli özellikleri hafif yapıda olmalarıdır. Yürürken, adım atarken sizi rahat hissettiren ve sağlam basmanızı sağlayan ayakkabıları tercih etmeniz oldukça önemlidir. Siz de pc-1406 siyah kadın sandalet modelini satın almak isterseniz şimdi stilinize uygun modeli sepetinize ekleyebilir ve keyifli alışveriş yapabilirsiniz.

  • Hafif Yapı
  • Tam Kalıp
  • Kaydırmaz Taban

Şık Görüntüsüyle Pierre Cardin Kadın Sandalet

Oldukça şık bir görüntüye sahip olan Pierre Cardin pc 30484 model sandaleti ilkbahar ve yaz aylarında eteklerinizin, elbiseleriniz, şortlarınızın ya da pantolonlarınızın altına giyebilirsiniz. İsterseniz günlük yaşamınızda pantolonlarınızın altına giyebilir, isterseniz de bir öğle yemeğine çıkarken şık bir eteğin altına giyebilirsiniz. Her kombine kolayca ayak uyduracak olan bu sandalet modeli 6 cm’lik hafif topuğu ile boyunuzu olduğundan çok daha uzun gösterecektir. Pc-1406 siyah kadın sandalet ile daha fit görünebilirsiniz. Bu sandalette topuk ile ayakkabı tabanı birbirine birleşiktir. Bu sebeple daha rahat adım atmanızı ve yere sağlam basmanızı sağlamaktadır. Bu sandalet ile ne kadar adım atarsanız adın ayağınız tabana tam basacağı için yorgunluk hissetmezsiniz. Bu rahat ve şık sandalet modelini satın almak için ayak numaranızı seçerek ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

Gün Boyu Rahat Etmek için Pierre Cardin Kadın Sandalet

Hafif yapısı ve lateks tabanlığı ile ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz bu 8401-3030835 Pierre Cardin siyah kadın sandalet modelini ister yazlık yerlerde isterseniz de şehir hayatında kolaylıkla kullanabilirsiniz. Pc-1406 siyah kadın sandalet kullananlar özellikle hafif yapısı ve kaymaz tabanı sayesinde uzun süreler boyunca kullandıklarını belirtmişlerdir. Üstten cırt cırtlı olması bu sandaletin oldukça pratik bir şekilde giyilip çıkartıldığını göstermektedir. Geniş numara yani beden skalası ile oldukça büyük bir kitleye hitap eden bu sandalet modelinin 36 numaradan 40 numaraya kadar ayakkabı bedenleri bulunmaktadır. Ayak tipinizi göz önünde bulundurarak ürünü sepetinize ekleyebilir ve bu doğrultuda alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Pierre Cardin Sandalet ile Gözler Üstünüzde

Bir klasik olan siyah ve beyazın mükemmel uyumu ile tasarlanan Pierre Cardin pc 405 şık görünümü ve rahat tasarımı ile sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Cırt cırt kısmı siyah renkten oluşturulmuş ve oldukça dayanıklıdır. Su geçirse dahi uzun seneler cırt cırt mekanizmasını kullanabilirsiniz. Bunun yanında lateks comfort tabanı yine siyah renkten ve anti bakteriyel suni deriden oluşturulmuştur. Deri görünümü ile oldukça parlak ve şık gözüken bu pc-1406 siyah kadın sandalet yorumları incelendiğinde rahatlığı ve bu deri görünümünün şıklığı sayesinde satın alındığı belirtilmektedir. Ayrıca bu taban sayesinde ayaklarınız gün içinde terlemeyecek ve buna bağlı olarak da kaymayacaktır. Eğer siz de aradığınız Pierre Cardin siyah kadın ayakkabı modelini bulmak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.