Pierre Cardin 6315 Kadın Sandalet

379 TL
Beden:
Beden Tablosu
36
37
38
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin 6315 Kadın Sandalet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LORRA AYAKKABI VE ÇANTA Satıcı Ünvanı: ÖZNUR DENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2910804724
    Bu ürün LORRA AYAKKABI VE ÇANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • LORRA AYAKKABI VE ÇANTA Olarak Bizim İçin En Önemli Konu, Ürün ve Hizmetimiz Hakkındaki Düşüncelerinizdir. Hesabınızda Bulunan Alışveriş ve Ürün Yorumları Kısmından Düşüncelerinizi Paylaşmanız Bizi Memnun Edecektir Ürünlerimiz firmamız güvencesi ile sizlere ulaştırılmaktadır. Tüm ürünlerimiz Üretici veya İthalatçı firma garantilidir. Üretim kaynaklı sorun ve şikayetlerinizde bize ulaşmanız yeterli olacaktır. ? ÜRETİCİ VEYA İTHALATÇI GARANTİSİ ALTINDADIR. ? ÜRÜNLERİMİZ SIFIR AMBALAJINDA VE ADINIZA DÜZENLENMİŞ FATURASIYLA BİRLİKTE GÖNDERİLİR. ? MAĞAZAMIZDAKİ DİĞER ÜRÜNLERİ DE İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ. KAMPANYALI FİYATLARIMIZI GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN. ? AKLINIZA TAKILAN HERHANGİ BİR SORU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇMEKTEN ÇEKİNMEYİN.FİRMAMIZ %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ANLAYIŞIYLA İŞLETİLMEKTEDİR. ? ÜRÜN SİZE ULAŞTIKTAN SONRA LÜTFEN ONAY VERMEYİ UNUTMAYINIZ! Sandalet Terlik Sandalet terlik modelleri günlük hayatın yoğun temposunda da sıkça tercih edilen bir modeldir. Kadın sandalet terlik modelleri, rahatlığı ve şık görünümleri ile hem sokakta hem iş yerlerinde rahatlıkla kullanılmaktadır. Sandalet için alışveriş yaparken kullanım amacınızı belirlemiş olmanız gerekir. Doğru babet ayakkabı modelini satın alırken genel ayak sağlığınızı destekleyici ayakkabılar seçmelisiniz. Ayakkabınızı Kullanırken Mümkünse ayakkabınızı bir gün giyip bir gün dinlendiriniz. Kullanım sonrası ayakkabınızı ayakkabı kalıbı ile saklayarak deformasyonu en aza indirebilirsiniz. Ürünlerimizde kullanılan deriler doğaldır, hava ve su buharı geçirgenliği vardır. Soğuk hava şartlarında sıcak soğuk farkından dolayı ayakkabı içinde on kısımlarda rutubetlenme olabilir. Bu gibi durumlarda deri astarımızın ter ve su buharı emme özelliğinden dolayı ıslak hissedilmesi, ürünün su aldığı anlamına gelmez. Bu üründe kullanılan deri, tamamen natüreldir. Bakım için nemli bez ile temizlendikten sonra sadece şeffaf cila ile parlatılabilir, aksi halde ürünün orijinalliği bozulabilir. Ürünümüzden memnun kalmanız dileğiyle. Ayakkabı Satın Alma süreci Ürünlerimizi teslim aldıktan sonra her iki ayağınızda da deneyiniz. Dışarıda giymeden önce evde giyerek karar veriniz. Ayak yapınıza, yürüyüş alışkanlıklarınıza ve kullanım amacına uygun ürünler seçiniz. Ayakkabılarımızla ilgili her türlü fikir ve düşüncelerinizi bize soru sorarak iletebilirsiniz. İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ Tüm ürünlerimizin çekimleri stüdyo ortamında profesyonel ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır. Ürün görselleriyle orijinal renkler arasında stüdyo ışıkları, ürünü görüntülediğiniz ekranın ayarları gibi sebeplerden dolayı küçük sapmalar olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver