Pierre Cardin Cc Krem - Nude Face Cc Cream Spf 15 Light 8680570467025

198 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,04 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,04 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Cc Krem - Nude Face Cc Cream Spf 15 Light 8680570467025

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOĞALLIK MERKEZİ Satıcı Ünvanı: AİLEM TEMİZLİK VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010162249900001 Vergi Kimlik Numarası: 0101622499
    Bu ürün DOĞALLIK MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artık “doğaya geri dönüş” vakti. MAKYAJSIZ MAKYAJ TRENDİ ile sanki cildinize hiç bir şey sürmemiş hissiyle orta kapatıcılıkta tıpkı bir serum hissi dokusuyla, aydınlık veren, gözeneklerinizin görünümünü azaltan, cilt tonu eşitsizliklerinizi düzenleyen bu rahatlatıcı formül ile çok rahat edeceksiniz. Gün boyu dijital aygıtların (Telefon, TV, Bilgisayar) mavi – ışık kirliliğine maruz kalan cildimiz “Shield Blue-Light” teknolojisi yardımıyla tıpkı görünmeyen ikinci bir cilt gibi davranır. 12 saat boyunca cep telefonları, TV ve bilgisayarların karşısında MAVİ IŞIK maruziyetine kalarak hiç farkında olmadan mavi ışığın tüm yaşlanma etkilerine maruz kalıyoruz. Artık SHIELD BLUE LIGHT TEKNOLOJİSİ ile MAVİ IŞIĞI bloke ediyoruz. Bu eşsiz formül ile cilt stresine ve erken yaşlanma etkilerine sebep olan UV, atmosferik ve kimyasal kirliliklere karşı cildin korunması için destek sağlayan “Pollustop” teknolojisi ile kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Gün boyu atmosferik-hava, kimyasal ve UV kiriliğine maruz kalmaya POLLUSTOP teknolojisi ile artık son veriyoruz. Pollustop teknolojisi cildinizin yüzeyinde ikinci bir bariyer oluşturur ve kirliliğin cildinizin alt tabakalarına geçişine müsaade etmez. Cilt tabiatına önemli bir besin desteği sağlayan çok değerli bir PREBİYOTİK olan “INULIN” ile cildinizi nemlendirerek ve besleyerek BEBEKSİ hissiyatını tekrar kazanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • SPF SPF 4 - 20
  • Kapatıcılık Orta
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver