PIC SOLUTION 22 Cold Sprey 400 Ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
1.000 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
198,75 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PIC SOLUTION 22 Cold Sprey 400 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SENSE TİCARET Satıcı Ünvanı: İNCİ KAVAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5290678713
    Bu ürün SENSE TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pıc 22 Cold Sprey 400 MlPIC-22 COLD SPREY 400 MLTıbbi Özellikleri : Soğutucu özelliğe sahiptir. Önerilen Kullanım Yeri : Spor hekimliğinde ve topik olarak yüzeyin soğutulmasının istendiği durumlarda kullanılır. Kullanılmaması gereken durumlar : Dahilen kullanılamaz. Yaralı cilde uygulanmaz. Oral operasyonlarda kullanılmamalıdır. Etil klorüre karşı duyarlığı olan kişilerde kullanılmamalıdır. Uyarılar/Önlemler :Güneşten ve 25 C?nin üzerindeki sıcaktan koruyunuz. Kullandıktan sonra boşken bile delmeyiniz. Ateşe veya kor halindeki yüzeylere sıkmayınız. Çıplak ateş bulunan yerlerden uzak tutunuz. Kullanım sırasında sigara içmeyiniz. Yüksek derecede alev alıcıdır. Bu üründeki çözücüler ve gazlar buhar ve hava ile patlayıcı ve tutuşma özelliği olan karışımlar oluşturur. Havalandırması iyi olan alanlarda kullanınız. Çöpe atmadan önce tamamen boşaltınız. Gözle temas halinde derhal bol suyla yıkayınız ve doktora başvurunuz. Etil klorür solunması ile ortaya çıkacak genel anestezik etkiler
  • derin anestezi ve ölümcül komaya, dolayısıyla da kalp ve solunum durmasına yol açabileceğinden, kesinlikle solunmamalıdır. Uzun süre etil klorüre maruz kalma
  • karaciğer ve böbreklerde hasar oluşturabilir. . Kullanmakta olduğunuz ilaç var ise, mutlaka doktorunuza ve eczacınıza bildiriniz. Yan etkiler/advers etkiler : Lokal kullanım için yan etkileri bilinmemektedir. İstenmeyen bir etki görüldüğünde Sağlık Bakanlığı Türkiye Farmakovijilans Merkezine (TÜFAM) bildiriniz. Kullanım şekli : 30 cm. uzaktan kısa süre sıkılır.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

PIC SOLUTION 400 Ml Soğutucu Sprey

PIC SOLUTION Pic 400 ml soğutucu sprey, acil müdahale sırasında kullanılan tıbbi bir üründür. Çoğunlukla spor müsabakalarında görülse de pek çok farklı alanda da kullanılır. Vücudun herhangi bir bölgesinde oluşan ağrıyı hızlı bir şekilde kesmesi, en önemli etkisidir. Bu etkiyi, ağrı bulunan bölgeyi anlık olarak soğutarak gösterir. Özellikle travmatik ve darbeye bağlı ağrılarda güçlü bir etki gösterir. 400 mililitrelik bu ürün, ihtiyaçları uzun süre karşılayabilecek miktardadır. Tıbbi bir ürün olduğu için çok dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır. Kullanım talimatlarının dışına çıkılmamalı, gerekirse bir uzman gözetiminde uygulama yapılmalıdır. Yaklaşık 25 – 30 cm mesafeden, ortalama 5 saniye süre ile cilde sıkılarak uygulanmalıdır.

  • Boyut: 400 ml
  • Özellik: Travmatik ve darbeye bağlı ağrıları azaltıcı özellik
  • Kullanım: Acil durum

PIC SOLUTION Pic 400 ml Soğutucu Sprey Özellikleri Nelerdir?

PIC SOLUTION Pic 400 ml Soğutucu Sprey Özellikleri Nelerdir?

PIC SOLUTION Pic soğutucu sprey, özel bir formülasyona sahiptir. Bu formülün taşıdığı özellikler sayesinde etkisini gösteren sprey, uygulandığı bölgede soğukluk hissi yaratır. Ambalajın içerisinde sıvılaştırılmış özel bir gaz bulunur. Ağrılı bölgeye sıkıldığında sıvı hâlinde yayılan bu madde, cildin ısısı ile gaz hâline dönüşür. Kaynama noktası çok düşük olduğu için bu işlem kısa sürede gerçekleşir. Uygulandığı bölgenin ortalama 30 – 32 derece sıcaklıkta olduğu düşünülürse sprey sonrası bu ısı 10 – 15 dereceye kadar düşer. Aniden gelen bu aşırı soğukluk, sinir uçlarının uyarılabilme kabiliyetini anlık olarak köreltir. Böylece mevcut ağrı, kişi tarafından bir süre boyunca hissedilmez ya da çok azalmış bir şekilde hissedilir. Yüzeysel bir anestezik olarak kabul edilen PIC SOLUTION 400 ml soğutucu sprey, ağrıyı azaltmasının yanı sıra ödem oluşumunu da engeller.

PIC SOLUTION Pic 400 ml Soğutucu Sprey Ne İçin Kullanılır?

PIC SOLUTION Pic 400 ml soğutucu sprey, özellikle akut travmatik durumlarda kullanılır. Darbeye bağlı ve anlık olarak meydana gelen ağrıların azaltılması için etkilidir. Sportif faaliyetlerde ezilme, çarpma, burkulma gibi travmatik olaylar sürekli meydana geldiği için bu üründen sıklıkla faydalanılır. Böyle durumlarda spreyin acil müdahale olarak sıcağı sıcağına uygulanması gerekir. Olayın üzerinden uzun bir süre geçtikten sonra uygulama yapılırsa ürün herhangi bir fayda göstermez. PIC SOLUTION Pic 400 ml soğutucu sprey, spor dışında pek çok farklı alanda da aynı amaç için kullanılabilir. Küçük çaplı cerrahi işlemler ve enjeksiyonlardan önce yüzeysel bir anestezi olarak hastanelerde kullanılır. Dikiş öncesinde ve eklem enjeksiyonlarındaki ağrıyı azaltmak için de sıklıkla kullanılır. Bunlara ek olarak fizik tedavi uygulamalarındaki bazı süreçlerde de bu ürüne başvurulabilir.

PIC SOLUTION Pic 400 ml Soğutucu Sprey Kaliteli mi?

PIC SOLUTION markası tarafından üretilerek piyasaya sürülen bu ürün, hızlı ve güçlü bir etki göstererek kalitesini yansıtır. Son derece kaliteli bir içeriğe sahip olduğu için gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürünün ambalajı da yüksek kalite standartlarına sahip olmasının yanı sıra uygun koşullarda muhafaza edilmelidir. Doğrudan güneş ışığından, 25 derecenin üzerindeki sıcaklıklardan ve ateşten korunmalıdır. Kolay alevlenebildiği için bu detaylara dikkat edilmeli, uygulama sırasında ise sigara içilmemelidir. Ayrıca yaralı cilde uygulanması ve oral operasyonlarda kullanılması da oldukça tehlikelidir. Tıbbi içeriği nedeniyle solunmaması gerekir. Solunması hâlinde zaman kaybetmeden doktora başvurulmalıdır.

Dilerseniz Trendyol üzerinden PIC SOLUTION Pic 400 ml soğutucu sprey yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.