Piaks Telefon Pil Batarya Kapak Cam Mavi Xiaomi Redmi Note 9 Pro/Note 9s

125 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Piaks Telefon Pil Batarya Kapak Cam Mavi Xiaomi Redmi Note 9 Pro/Note 9s

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Piaks Satıcı Ünvanı: FUNDA SANCAR SOBACIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 7430218218
    Bu ürün Piaks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Optimum bir kalınlığa sahip olan Xiaomi Redmi Note 9 Pro arka kapak, Gorilla Glass 5 ile korunan cam özelliği ile zarif bir görünüm ve yüksek koruma imkanı sunar.
  • Redmi Note 9 Pro arka kapak orijinal tasarım içerisinde her biri mükemmel çözünürlük sunan gelişmiş özelliklere sahip olan 4'lü kamerası yuvası vardır.
  • Isıya karşı dayanıklı olan arka kapak tasarımı, uzun süreli cihaz kullanımlarında, pilin sıcaklığını dışarı vermeden işlevsel kullanım sağlar.
  • Redmi Note Pro 9 arka kapak tasarımı, kolay çizilmeyen, parmak izi yapmayan, eli kaydırmayan, dirençli bir tasarıma sahiptir.
  • Sağlığa zararlı madde içermeyen cam mavi kapak, uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Daha güvenli bir koruma için farklı modellerde kılıflar ile kullanımı tercih edilebilir.
  • Batarya kapak tasarımı, cihaz üzerine tam olarak oturma sağladığı için cihazın dış havayla bağlantısı keser ve kir ile tozlara karşı üstün koruma sağlar.
  • Boşluksuz kapanma sağlayan arka kapak tasarımında yer alan boşluklar, kamera ve flaş boşlukları için uygundur.
  • Kaliteli ve kırılmaz özellikteki camdan üretilen arka kapak, tutuş kolaylığı sağlayarak kullanımı fonksiyonel hale getirir.
  • Kalınlığı telefonun boyutu ile eşit olan Redmi Note 9 Pro kapak, kullanım sırasında rahatsızlık vermez ve kolay çıkarılıp takılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Piaks Xiaomi Redmi Note 9 Pro / Note 9S Arka Pil Batarya Kapak Cam Mavi

Telefon kapağı, cihazı dış etkilerden koruyan bir parçadır. Birçok tasarım ve renge sahip seçeneklerden oluşur. İstenilen tarza uygun telefon kapağı kolaylıkla bulunur. Mavi renk olan bu ürün, şık ve kaliteli tasarımıyla herkese hitap eder. Kapak seçerken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün telefon modeline uyumlu olmasıdır. 1. sınıf kalitede bu ürün cihaza tam olarak uyar. Ürün, Xiaomi Redmi Note 9 Pro ve Note 9S modelleri ile uyumludur. Cam malzemeden yapılmasıyla kalite bir görünüme sahiptir. Telefona uyumlu olduğu için cihaza tam oturur. Göz alıcı renklerde kapak tercihi telefonunuzu dikkat çekici hale getirir. Note 9S arka pil batarya kapak cam mavi, telefon bataryasını korur.

  • Cam mavi kapak
  • Redmi Note 9 Pro ve Note 9S uyumlu
  • Tutuş kolaylığı

Piaks Xiaomi Redmi Note 9 Pro Mavi Arka Kapak Özellikleri

Piaks Xiaomi Redmi Note 9 Pro Mavi Arka Kapak Özellikleri

Telefonun arka kapak olmadan kullanılması önerilmez. SIM kart, hafıza kartı ve batarya gibi birçok parça telefon kapağı sayesinde korunur. Hassas olan bu parçaların dış ortam ve güneş ışığıyla bağlantısını kesen Piaks Xiaomi Redmi Note 9 Pro arka kapağı kullanmak, telefon sağlığı açısından oldukça önemlidir. Kaliteli cam malzeme ile tutuş kolaylığı sağlayan bu ürün sevilerek kullanılır. Göz alıcı renklerdeki telefon kapakları, cihazı güzel gösterir. Telefon rengine uyumlu bir kapak almak bütünleyici bir görünüm oluşturur. Kalınlığı telefonun ebatlarına uygun olarak tasarlanan bu ürün, kullanım esnasında rahatsızlık vermez. Piaks Xiaomi Redmi Note 9 Pro arka kapak kolay takılıp çıkarılabildiğinden tercih edilir. Telefonun kırılmaz camına değmeyen bu ürün, cihaza herhangi bir zarar vermez. Modelin günlük kullanımı da oldukça rahattır.

Piaks Xiaomi Redmi Note 9S Arka Pil Kapak Avantajları

Piaks Xiaomi Redmi Note 9S Arka Pil Kapak Avantajları

Cam arka kapaklar, görüntü kalitesi yüksek olduğundan sıklıkla tercih edilir. Piaks Xiaomi Redmi Note 9 Pro, yüksek kaliteli camdan meydana geldiğinden dolayı uzun süre deforme olmaz. Ürün, çizilme ve darbelere karşı dayanıklıdır. Kolaylıkla çizilmeyen modeli temiz ve bakımlı bir şekilde uzun süre kullanabilirsiniz. Sağlığa zararlı madde içermeyen bu ürün, telefonu uyumlu olan herkes tarafından kullanıma uygundur. Spesifik rengi sayesinde kadın ve erkek müşteriler tarafından beğenilerek kullanılır. Resmi ortamlarda telefonunuz oldukça klas görünür. Note 9S arka kapak cam mavi optimum bir kalınlığa sahip olduğundan telefon zarif bir görüntüye ve yüksek korumaya sahip olur. Isıya karşı oldukça dayanıklı olan bu model, telefon bataryasını birçok koşulda korur. Arka kapak hoş bir tasarıma sahip olduğundan ürünü kılıf ile kapatmaya gerek duyulmayabilir.

Uygun Piaks Xiaomi Redmi Arka Kapak Cam Mavi Fiyatları

Uygun Piaks Xiaomi Redmi Arka Kapak Cam Mavi Fiyatları

Note 9S arka pil batarya kapak cam mavi fiyatı modelin kalitesine bağlı olarak belirlenir. Cam malzemeden üretilen model, yüksek dayanıma sahiptir. Sıcaklıktan etkilenme oranı düşük olduğundan telefonun iç parçaları her mevsim korunur. Ürün tam olarak kapandığından dolayı dış havayla bağlantı kesilir ve telefonun içine toz gibi maddeler kaçmaz. Müşteri yorumlarında ürünün telefona %100 uyumlu olduğu ve boşluksuz bir şekilde kapandığından bahsedilir. Renk olarak oldukça sevilen bu model, sıklıkla tercih edilir. Özellikle çizilme ve darbelere karşı dayanımı yüksek olan Xiaomi Note 9S arka kapak günlük hayatta tüm ortamlarda kullanılabilir. Her meslek grubuna hitap eden bir üründür. Kamera ve flaş boşlukları telefon ile tam olarak uyumludur. Kapağın arkası kendinden yapışkanlıdır. Modeli uygun fiyat avantajıyla satın almak için Trendyol üzerinden inceleme yapabilirsiniz.