Genel Markalar Garden Genie Gloves Toprak Kazma Bahçe Eldiveni

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
13 saat 31 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
99 TL95,22 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
268,94 TL95,22 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Garden Genie Gloves Toprak Kazma Bahçe Eldiveni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HerEveOyuncak Satıcı Ünvanı: NURİ VATANSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9240290262
    Bu ürün HerEveOyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dayanıklı malzeme ve pençeleri ile birlikte bahçe işlerinizi zorlanmadan pratik bir şekilde yapabileceğiniz toprak kazma bahçe eldiveni: Garden genie gloves. Bahçelerinizde kazıma, dikme, eşme gibi işlemleri yaparken hem keyifli hem de pratik kullanıma sahip Toprak kazma bahçe eldiveni: Garden genie gloves. Bahçe eldiveni Parmak uçlarınıza daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli kazmanıza yardımcı olmak için yerleşik pençeler içermektedir. Kazma eldiveni kullanarak eşme, kazma ve dikme işlemlerini yapabilirsiniz. Bahçe işlerinizi ellerinize zarar vermeden yapabilmenizi sağlayan Garden genie gloves şık bir tasarıma da sahiptir. Çabuk delinen ve yıpranan EldivenLere göre kaliteli malzemeden üretilmiştir. Bahçe eldiveni özellikleri: Bahçelerinizi düzenli hale getirmenizi sağlayan eldivenler 1 çift olarak gönderilmektedir.
  • Sağ el için olan eldivende toprağı kazmanıza yardımcı olması için 4 sert, sağlam tırnak yer almaktadır.
  • Kazma, dikme ve kazıma için pençeler ile inşa edilen bu bahçe eldivenleri, bahçe işleri için bir adımlık bir çözümdür.
  • Eldivenlere delinmeye dirençlidir ve pençeler parmaklarınızı ve ellerinizi korumak için dayanıklı abs plastikten üretilmiştir.
  • Bahçe eldivenleri ellerinizi kuru ve temiz tutarak durulayın.
  • Malzeme: Kauçuk + polyester + abs plastik
  • Renk: Yeşil+siyah
  • Paket içeriği : 1 çift garden genie gloves toprak kazma bahçe eldiveni
  • Kod3
Geri Bildirim Ver

Pi İthalat Garden Genie Gloves Toprak Kazma Bahçe Eldiveni

Yüksek el becerisi gerektiren zanaatkarlık ve hobi işlerinde belirli güvenlik önlemlerinin alınması büyük bir önem taşımaktadır. Her işin ustalıkla yapılmasını sağlayan eller, gerekli bakımların yapılması ve korunması gereken uzuvlar olmaktadır. Vücudun en hassas alanı olan ellerde, özellikle hobiler başta olmak üzere birçok bahçe ve dekorasyon işleri yapılabilmektedir. Vücudun diğer yapıları gibi kıymetli bir işleve sahip olan ellerinize, bahçe işlerinde gereken önemi ve bakımı verebilmek için bahçe eldiveni gibi bir ürüne ihtiyacınız olmaktadır. Bu eldiven sayesinde en zorlu botanik uygulamaların üstesinden gelebilir ve elleriniz zarar görmeden işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bahçelerinde vakit geçirmeyi sevenler muhakkak bahçe eşyaları arasında bu ürüne yer vererek önlemlerini almaktadırlar. Yüksek el gücü gerektiren bu alanlarda toprak kazmak, ağaç budama ve kesmek gibi tehlikeli işlerinize, ellerinizi bu eldivenler ile güvenli alana aldıktan sonra devam edebilirsiniz.

  • Terletmeyen Kumaş Teknolojisi
  • Ergonomik Ele Oturan Tasarım
  • Delinmeye Karşı Üstün Koruma

Yüksek Dayanıklılık ile Güvenli Ekolojik Kullanım

Yüksek Dayanıklılık ile Güvenli Ekolojik Kullanım

Her yaştan insanın bahçecilik ile düzenli bir geçmişi olurken bu alanda gerekli güvenlik önlemlerinin alınması, bahçeden aldığınız verimin artmasına neden olmaktadır. Özellikle kesici ve delici alet kullanımının şart olduğu botanik sektöründe eller en savunmasız kalan uzuvlar olmaktadır. Bu alanı korumak ve keyifli bahçe işlerinize devam edebilmeniz için kullanmanız gereken toprak kazma bahçe eldiveni ihtiyacınız olan korumayı sizlere sağlamaktadır. Kazma, dikme, budama ve eşeleme gibi birden fazla işler için kullandığınız çapa ve kürek gibi aletler, her zaman güvenli olmayabilir. Keskin ve sağlam yapıdaki bu ürünlerden gelebilecek hasarı önlemek adına tüm botanik alanlarında bu eldivenleri güvenli olması nedeniyle tercih edebilirsiniz. Çift olarak gönderilen bu eldivenler, bahçelerini bir düzene kavuşturmak isteyen mini bahçıvanlar için vazgeçilmez bir ürün olmaktadır. Pi İthalat Garden Genie Gloves Toprak Kazma Bahçe Eldiveni kampanyalarını takip ederek ürünü sipariş verebilrisiniz.

Yeni Başlayanlar İçin Bahçe İşlerini Kolaylaştıran Tasarım

Yeni Başlayanlar İçin Bahçe İşlerini Kolaylaştıran Tasarım

Uzun süredir bu işi bir meslek haline getirenler ile hobi amaçlı bahçe düzenlemesine merak salmış olanlar, ekolojik yaşamın temellerini atabilmek için güvenli uygulama yollarına oldukça fazla önem verirler. Çıplak elle toprak kazmak veya ağaç budamak her ne kadar doğa ile aranızdaki mesafeyi azaltsa da geri dönülemez hasarlar almanıza da neden olabilmektedir. Delinmeye dirençli yapıdaki Pi İthalat Garden Genie Gloves Toprak Kazma Bahçe Eldiveni yorum detaylarında oldukça fazla müşterinin olumlu görüşlerine sahip olmaktadır. Kesici, delici veya ateşle uğraşan botanikçilerden olmak istiyorsanız, bu eldiven çiftini ürün envanterinize eklemek faydanıza olacaktır. Keyifli vakit geçirirken aynı zamanda güvenli bir bahçe deneyimi yaşamak bu eldiven çifti ile kolaylıkla mümkün olmaktadır. Botanik işlerinde profesyonel bir şekilde çalışma fırsatı elde edebilirsiniz. Pi İthalat Garden Genie Gloves Toprak Kazma Bahçe Eldiveni indirimlerini takip ederek avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

Keyifli Bahçe Dekorasyonu Sağlayan Eldivenler

Keyifli Bahçe Dekorasyonu Sağlayan Eldivenler

Bahçenizi düzenli hale getirmenizi sağlayan bu eldiven çifti sağ elini kullananlar için 4 sert sağlam tırnağa sahip olmaktadır. Delinmeyen sağlam ABS materyalden yapılan bu parmaklar, toprak kazmak ve daha birçok işlem için yeterli kullanım sunar. Yeşil ve siyahın renkleri ile görsel çekiciliği bulunan bu eldivenler, bahçecilik deneyiminizi konforlu bir hale getirmektedir. Ellerinizde herhangi bir tahribat yaratmadan güvenle kullanabileceğiniz Pi İthalat Garden Genie Gloves Toprak Kazma Bahçe Eldiveni özellikleri, gereken tüm ihtiyaçlarınıza kolaylıkla çözümler üretmektedir. Kazma özelliğini sağ elde barındıran ürün modeli, sağ elini kullananlar için bulunmaz bir fırsat sunmaktadır. Sol elini kullananlar içinde ergonomik tasarıma sahip bu ürünü, hafif yapısı sayesinde tercih edebilirsiniz. Tüm bahçecilik işlerini keyifli bir hale getirmek için kullanabileceğiniz bu eldiven çifti, kompakt tasarımı sayesinde anında elinize oturmakta ve güvenli bir ortam yaratmaktadır. Pi İthalat Garden Genie Gloves Toprak Kazma Bahçe Eldiveni satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.