Phytoflora Tüy Dökücü Krem 100 Ml

145 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Phytoflora Tüy Dökücü Krem 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğaltercih Satıcı Ünvanı: İLKER UFUK FİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3870461241
    Bu ürün Doğaltercih tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek kalite prensiplerinde kendi son teknoloji laboratuvarlarında üretim yapmakta olan firmamız tamamen doğadan ve bitkilerden ilham olarak ürettiği kozmetik ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Onlarca farklı yüksek kalite değerlerine sahip içeriklerden birisi olan Tüy Dökücü Krem 100 ml ise Eşsiz bir kaliteye sahip ürünlerimizden birisidir. Bitkisel ürünlerin en saf hallerini sizlerle buluşturan Mindivan katkısız ve organik üretim prensibi ve Phytoflora markası ile sektörde uzun yıllardır yüksek kalitede ürünler üretmektedir. Kaliteli ve katkısız içeriği ile piyasadaki diğer ürünlere oranla son derece güvenilir olan bu kozmetik ürünler kalite için birebirdir. Tüy dökücü kremler günlük hayatımızın kurtarıcıları olabiliyor. Özellikle acelemiz olduğu zamanlar oldukça kolay ve pratik bir uygulama sunan tüy dökücü kremler cildimiz için de eğer yanlış ürünü tercih edersek zararlı olabiliyor. Kendi cildimize en uygun tüy dökücü kremi ancak bitkisel içerikli ürünleri kullanarak görebiliriz. İçindekiler: Limon Kabuğu Yağı, Papatya Ekstraktı, Allantoin, Aqua, Calcium Thioglycolate, Parasnum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Potassium Hydroxide, Stearic Acid, Propylene Glycol, Parfum, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, D-Limonene Muhafaza Koşulları: - Direkt güneş ışıgından uzakta, oda sıcaklıgında, kuru yerde ve ağzı kapalı olarak ambalajında saklayınız. Kullanımı: Krem bacaklarda, kollarda, koltuk altında ve bikini bölgesinde bulunan tüylerin üzerini tamamen kaplayacak şekilde sürülür.
  • Cilt tipine göre min 3 max 5 dk beklenir, spatula veya peçete yardımıyla ciltten uzaklaştırılır. Cilt temizlenir.
  • Vücudun diger bölgelerinde kullanıma uygun degildir.
  • Önemli Bilgilendirme! * Ürün bilgileri ve görselleri üreticiler ve/veya internetten elde edilmektedir. ** İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. *** Bu sitede yer alan markalar ve logolar marka ve logo sahiplerinin hakları çerçevesinde referans gösterilmek amacı ile kullanılmıştır. **** Ürün içeriği aynı olmakla beraber ambalaj kutularında bazı zamanlarda değişiklik olabilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver