Phyto Duo Phytophanere Saç ve Tırnaklar için Güç, Büyüme & Hacim Sağlayan Takviye Edici Gıda 240 Kapsül

3.219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL

Ürün Bilgileri

Phyto Duo Phytophanere Saç ve Tırnaklar için Güç, Büyüme & Hacim Sağlayan Takviye Edici Gıda 240 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Niqqu Satıcı Ünvanı: TÜLAY BAKI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1330066087
    Bu ürün Niqqu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günde 2 kapsül PHYTOPHANÈRE gıda takviyesi ile saçlarınızın güç kazanması ve büyümesine destek olur! Saçlar yeniden yoğunluk ve hacim kazanır.
  • Saçınız ve tırnaklarınız size teşekkür eder.
  • İçeriğindeki B6 vitaminleri, keratinin bir bileşeni olan sistein üretimine katkıda bulunurken, B8 vitamini ve çinko saç tellerinin yapısına katkıda bulunur.
  • Daha güçlü ve hacimli saçlar! 4 aylık tedavi için uygundur.
  • Phytophanere takviye edici gıda, saç ve tırnakların uzamasını destekler ve güçlendirir.
  • Saç yeniden hacim ve yoğunluk kazanır.
  • İçeriğinde bulunan Bira Mayası, B6 Vitamini ve Çinko, keratin sentezini destekleyerek saç ve tırnakların güçlenmesine yardımcı olur.
  • Saçta etkili olması için: 4 ay boyunca her gün 2 kapsül
  • Tırnakta etkili olması için: 2 ay boyunca her gün 2 kapsül
  • Phyto dökülme karşıtı serum ve şampuanlarla beraber kullanılması önerilir.
  • B2, B5, B8 ve E Vitaminleri saç ve tırnakta büyüme ve koruma sağlarken, Omega 3 ve C Vitamini, anti-stres ve yorgunluk karşıtı etkiye sahiptir.
  • 120x2=240 Kapsül
Geri Bildirim Ver

Phyto 240 Kapsül Phanere

Zinde hissetmek için sağlıklı ve düzenli beslenme, hareketli bir yaşam ve kaliteli uyku uzmanlar tarafından şiddetle önerilir. Ancak çoğu zaman sağlıklı ve bakımlı bir görünüm için ek önlemler de almak gerekebilir. Örneğin takviye edici gıdalar, sağlıklı yaşam unsurlarına dikkat etmenin yanında kendinizi daha enerjik ve huzurlu hissetmenize de yardımcı olur. Phyto Phytophanere 240 kapsül takviye edici gıda, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu yapı taşlarının büyük bir miktarını karşılar. Bu sayede hem kısa hem de uzun vadede daha enerjik ve sağlıklı hissetmenize yardım eder. Farklı bir hastalığınız bulunmadığından emin olduktan sonra halsizlik, yorgunluk, saç dökülmesi ve tırnaklarda güçsüzlük gibi problemler için Phyto Phytophanere kullanmayı deneyebilirsiniz.

  • Marka: Phyto
  • Miktar: 240 kapsül
  • Temel bileşenler: C ve E vitaminleri, balık yağı, çinko

Phyto Phanere 240 Kapsülün İçeriğinde Neler Vardır?

Phyto 240 Kapsül Phanere Fiyatları

Yorgunluk ve bitkinliğin yanında hemen her kesimden bireyin sıkça karşılaştığı saç ve tırnak problemleri de takviye edici gıdalarla gözle görülür oranda iyileştirilebilir. Phyto Phytophanere 240 kapsül, içeriğindeki yoğun ve güçlü bileşenler sayesinde ihtiyaç duyulan birçok yapı taşını vücuda kazandırır. Çevresel etkenlerin yanı sıra uygulanan kimyasal ve ısıl işlemler yüzünden sıkça zarar gören saç yapısı, kapsüller sayesinde iyileştirilebilir. Phyto Phytophanere içerik olarak C vitamini, E vitamini, çinko ve balık yağı yönünden oldukça zengindir. İçeriğinde B2, B5, B6, B8 vitaminleri ve faydalı yağlar bulunur. Hodan yağı, aserola ekstraktı, biberiye ekstraktı, bira mayası, havuç ekstresi ve biotin gibi bileşenler ile içeriği zenginleştirilmiştir. Phyto phytophanere 240 kapsül, vücut tarafından doğal yollarla yeterince alınamayan faydalı vitamin ve minerallerin kolay bir şekilde alınabilmesine imkân tanır.

Phyto Phanere 240 Kapsül Nasıl Kullanılmalıdır?

Phyto 240 Kapsül Phanere Fiyatları

Phyto Phanere kapsüller, içeriğindeki mucizevi bileşenlerle vücudun sağlıklı ve genç bir görünüm için ihtiyaç duyduğu tüm yapı taşlarını geri kazandırır. Takviye edici gıdalar arasında yer alsa da ilaç gibi dikkatli kullanılması önerilir. Serin, kuru ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde tutulması gerekir. Önerilen dozun üzerine çıkılması, vitamin ve mineral fazlalığından doğabilecek sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. Daha sağlıklı ve bakımlı bir görünüme kavuşmak için sıkça tercih edilen Phyto Phytophanere 240 kapsül, aç veya tok karnına bol su ile alınmalıdır. Ancak bir besin yerine geçmeyeceği unutulmamalı, sağlıklı bir yaşam ve genç bir görünüm için beslenme, uyku, spor gibi etkenlerle desteklenmelidir. Özellikle Phytophanere kapsüllerin içeriğine güvenerek yetersiz ve dengesiz beslenme hatasına düşülmemeli, yüksek verim almak için daha sağlıklı beslenmeye dikkat edilmelidir.

Phyto Phanere 240 Kapsül Günde Kaç Kere Kullanılmalıdır?

Phyto Phytophanere kapsül 2x120 adet paketler, önerilen kullanım miktarı için uzun süre boyunca yeterlidir. Saç ve tırnak problemleri için farklı miktar ve süreler boyunca kullanılması önerilir. Bu sayede yoğun içeriğe sahip bitkisel kaynaklı kapsüllerden maksimum verimi almak mümkün olabilir. Yıpranmış saçlardan ve sürekli kırılan tırnaklardan kurtulmak için önerilen miktar ve süreyi tamamlamak büyük önem taşır. Örneğin yıpranan, kırılan, matlaşan saçları sağlıklı ve bakımlı bir görünüme kavuşturmak için dört ay boyunca günde yalnız iki adet alınması önerilir. Çabucak kırılmaya meyilli, mat ve çizgili tırnak görünümünden kurtulmak için de iki ay süreyle günde iki kapsül tüketilmesi uygun olur. Bu sayede hem saçlar hem de tırnaklar için yenileyici ve canlandırıcı bir bakım imkânı sunar. Vücudun vitamin ve mineral eksikliklerini büyük oranda tamamlayarak saç ve tırnakların iyileşmesine katkı sağlar. Phyto Phanere 240 kapsül yorumlarını inceleyerek siz de daha bakımlı ve sağlıklı bir görünüm için takviye edici ürününüzü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.