Phyto Re30 Beyaz Saç Karşıtı Etkili Repigmentasyon Spreyi

2.499 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Phyto Re30 Beyaz Saç Karşıtı Etkili Repigmentasyon Spreyi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dogaleczanem Satıcı Ünvanı: AHMET EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530283814
    Bu ürün dogaleczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz Saç Karşıtı Etkili Repigmentasyon Spreyi
  • Saç yaşlanmasına karşı etkinlikte öncü Phytosolba Laboratuvarları, en verimli beyaz saç karşıtı molekül için RE30 Peptidini geliştirdi. Saç köklerinden itibaren yeniden pigmente edilirken, saçlara güç ve esneklik kazandırılır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Etki Nemlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Phyto Re30 Beyaz Saç Bakımı ile Beyazlara Son

İnsan vücudu yaşamda yer aldığı süre boyunca yıpranır ve yaş ilerledikçe saçlar da beyazlamaya başlar. Günümüzde stres ve yoğun yaşam şekline bağlı olarak beyaz saç görülme yaşı 20’lerin başlarına kadar düşmüş durumdadır. İnsan vücudunun neredeyse her yerinde saç kökü ve kıl keseleri bulunur. Bu köklere folikül ismi verilir ve melanin içerikli pigment hücrelerini üretmekle görevlidir. Bu pigmentlerin saç köklerinde üretiminin azalması saçlarda renk kaybına ve beyazlamaya yol açar. Saç beyazlamasına karşı birtakım çözümler bulunmaktadır. Beyaz saçlar için öncelikle beslenme düzeninizi değiştirebilir ve stresin hayatınızdaki etkisini azaltmaya özen gösterebilirsiniz. Besin takviyelerinden sonra yapacağınız en iyi tercihlerden biri Phyto Re30 beyaz saç karşıtı repigmentasyon spreyi 50 ml kullanmak olacaktır. Phyto Re30 kullananlar, saçlarının eski rengini yeniden kazandığını belirtmektedir. Phyto Re30 50 ml sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Re-pigmentasyon
  • %98 Doğal İçerik
  • 50 ml

Phyto Re30 Anti-White Hair Treatment Özellikleri

Phyto Re30 Anti-White Hair Treatment Özellikleri

Phyto laboratuvarlarında renklendirici pigmentler dahil edilmeden özel formüllerle hazırlanan Phyto Re30 saçınızı ek kimyasallara gerek kalmadan eski haline getirmek üzere sizler için özel olarak tasarlanmıştır. Saç köklerinizdeki melanini güçlendirmek için tasarlanan Phyto Re30 herhangi bir boya pigmenti içermez ve saçınızın kaybolan rengini yeniden kazandırarak saçlarınızdaki beyazların kaybolmasına yardımcı olur. Re30, reptidi maddesini içerir. Bu madde alfa-MSH’yi taklit ederek saç köklerinizdeki melanin üretimini arttırır ve saç köklerinden itibaren saçlarınızın orijinal rengini kazanmasını sağlar. Re30 özel içeriği sayesinde saçlarınızda beyaz rengi arttıran hidrojen peroksit azalır ve yeniden beyaz oluşumunun önüne geçilmesi sağlanır. Düzenli kullanımdan sonra üç ay içerisinde saçlarınızdaki değişikliği fark etmeye başlayabilirsiniz. Phyto Re30 hem erkek hem de kadın kullanıcılar için uygundur. Beyaz saçlarınızın yoğunluğuna göre ürünün kullanım süresi uzayabilir ya da kısalabilir.

Phyto Re30 Anti-White Hair Treatment Kullanımı

Phyto Re30 Anti-White Hair Treatment Kullanımı

Phyto Re30 20 yaş üzeri kadın ve erkek tüm kullanıcıların kullanabileceği sağlıklı içeriklere sahiptir. Reptid Re30 alfa-MHS proteinini taklit ederek saç köklerinizde melanin üretiminin artmasını sağlar ve saçlarınızın kendi rengine yeniden kavuşmasına yardımcı olur. Phyto Re30 içeriğinde yer alan Mor Lale Özü saç tellerinizdeki keratin üzerinde iyileştirici etkilere sahiptir. Böylelikle saç renginiz doğal yollarla yeniden eski haline kavuşabilir. Reptid Re30 ağartma etkisi olan hidrojen peroksit üretiminin önüne geçerek saçlarınızda yeniden beyazlaşma olmasının engellemenize yardımcı olur. Phyto Re30 Anti-White Hair Treatment’ı günde bir kez sekiz sprey halinde saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Kuru ya da ıslak saçınıza uygulayacağınız kürü saçlarınıza hafif masaj yaparak yedirin ve durulamayın. Phyto Re30 içeriğinde bulunan Su, Alkol, Gliserin, Denat, Panthenol, HCL, Lecithin, Phenoxyethanol sayesinde saçlarınızın eski rengine kavuşmasına yardımcıdır. Phyto Re30 kullananlar saçlarındaki beyazların azaldığını ve yeniden beyaz oluşumu görmediklerini belirtir. Phyto Re30 Anti-white Hair Treatment 50 Ml - Beyaz Saç Bakımı satın almak için siz de hemen sipariş verebilirsiniz.

Phyto Re30 Anti-White Hair Treatment Fiyatları

Phyto Re30 Anti-White Hair Treatment Fiyatları

Phyto Re30 Anti-White Hair Treatment 50 ml - beyaz saç bakımı dünya çapında beyaz saçlara kök üzerinde pigmentasyon yaparak gerçek rengine çeviren ilk üründür. Saçınıza renk vermeyen ürün melanin artışı sağlayarak saçınızın eski rengini yeniden kazanmasına yardım eder. Yaklaşık 3 ay süren düzenli kullanımla birlikte sonuçları görmeye başlayabilirsiniz. Phyto Re30 nasıl kullanılır sorusunun cevabı oldukça basittir. Spreyi saç derinize doğru püskürterek saçlarınızda en iyi sonucu elde edebilirsiniz. Kuru ya da ıslak saçınıza hafifçe masaj yaparak yedirdiğiniz ürün durulanmaya ihtiyaç duymaz. Tüm saç tipleri için uygun olan ürünü her yaş kullanımına da uygundur. İçeriği %98 oranında doğal bileşenlere sahiptir. Boyalı saçlar üzerinde de kullanabilirsiniz. Phyto Re30 kullanıcı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de Phyto Re30 ile beyaz saçlarınızdan doğal bir şekilde kurtulabilirsiniz. Phyto Re30 yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü, Phyto Re30 Anti-white Hair Treatment 50 Ml - Beyaz Saç Bakımı 10108881 ürün kodu ile inceleterek satın alabilirsiniz.