Phyto Phytocolor 4 Kestane Amonyaksız Kalıcı Bitkisel Saç Boyası

1.499 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Phyto Phytocolor 4 Kestane Amonyaksız Kalıcı Bitkisel Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dogaleczanem Satıcı Ünvanı: AHMET EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530283814
    Bu ürün dogaleczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PHYTOSOLBA Laboratuvarları’nın yüksek teknolojiye sahip alt yapısı ve bitki uzmanlığındaki deneyimi le bitkisel uzmanlığındaki deneyimi ile bitkisel pigmentlerin renklendirici özelliği kullanılarak geliştirilen Phytocolor, uzun süren ışıltılı ve doğal saç rengini elde etmenize yardımcı olur. Phytocolor, jojoba ve monoi yağlarının birleşimi ile saçların yapısını bozmadan saça renk sağlar. Amonyak içermez.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Kahverengi
  • Özellik Amonyaksız
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver

Phyto Color 4 - Kestane ile Canlı Saç Rengi

Saçların boyanması için genellikle kuaförler tercih edilse de bazı durumlarda saç boyama işlemi evde de yapılabilen bir uygulamadır. Ancak bu işlemi evde yapacaksanız bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde istediğiniz sonuçları elde edemezsiniz ve hem kullandığınız boya boşa gitmiş olur hem de saçınızın yıpranma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Öncelikle saçlarınızın kırık ve yıpranmış olmamasına dikkat etmelisiniz. Kırık ve yıpranmış saç üzerinde uygulayacağınız her işlem saçınızın daha da yıpranmasına ve sonucunda dökülme gibi kötü bir senaryoyla karşılaşmasına neden olabilmektedir. Boya işleminden önce saçlarınızın kırıklarını aldırmanız daha sonra da bakım yağlarıyla saçınızın yıpranmasını ortadan kaldırmanız gereklidir. Sağlıksız saçlara uygulanan işlem hem saçınızı yıpratacak hem de saçınızın boyayı tutmamasına yol açacaktır. Bakım işlemlerini tamamladıysanız Phyto Phytocolor bitkisel saç boyası ile saçlarınızı harika kestane rengiyle buluşturabilirsiniz.

  • Jojoba ve Monoi Yağları
  • Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir
  • Amonyak İçermez

Phyto Color 4 - Kestane Özellikleri

Saç boyanızı uygularken dikkat etmeniz gereken püf noktalarına uymak saçlarınızda en iyi sonucu elde etmenize yardımcı olacaktır. Rengin eşit dağılabilmesi için evde yapılan boya uygulamasında saç açıcı kullanımını tercih etmemeniz iyi bir seçenek olacaktır. Kullanacağınız boya miktarını da kendinize uygun olarak ayarlamalısınız, saçlarınız yoğun ve kalın telliyse bir kutu boya yetmeyebilir ve ikinci kutuya ihtiyaç duyabilirsiniz. Saçınızı boyamaya başlamadan önce alnınıza, yanak kenarına ve ensenize vazelin sürerseniz cildinize akan boyaları daha kolay temizleyebilirsiniz. Daha sonra Phyto Color 4 saç boyası kutu içeriğindeki malzemeleri karıştırın ve homojen bir kıvam elde edene kadar bu işleme devam edin. Saç boyasını uygularken giysilerinizin üzerine bir örtü alıp boya lekelerinden onları koruyabilirsiniz. Ayrıca saçınıza uygulayacağınız boyanın elinize bulaşıp sizi rahatsız etmesini önlemek için de eldiven kullanımına özen göstermelisiniz. Boyanızı eşit şekilde saçlarınıza uygulayın ve yeterli süre bekledikten sonra durulayın.

Phyto Color 4 - Kestane Kullanımı

Phyto kestane saç boyası, saç telleriniz üzerinde uzun süreli bir renklendirme sağlayarak kahverenginin en güzel tonunu sizlere getirmektedir. Üstün pigmentleme özellikleri sayesinde ve içeriğindeki bitki özleri ile saçlarınızın rengini güzelleştirirken saçlarınızı yıpratmaz. Doğal bir kahverengi görünümle birlikte saçlarınız üzerinde parlaklık arttırıcı bir etkiye de sahiptir. İçerdiği jojoba ve monoi yağları sayesinde daha güçlü bir renk elde etmenize yardımcıdır. İçerdiği hünnap kabuğu özleri sayesinde cildinizde kaşıntı yapmaz ve sağlıklı bir boya deneyimi sunar. Özel bileşenleri sayesinde saç renginiz solmaz ve ilk uygulamadan itibaren beyazları yüksek bir performans ile kapatır. Dermatolojik açıdan test edilen ürün amonyak içermemektedir. Phyto Color 4 - Kestane (Bitkisel Saç Boyası) kutu içerisinde 1 adet 50 ml boya, 1 adet 12 ml renk koruyucu maske, 1 çift eldiven ve broşür yer almaktadır.

Phyto Color 4 - Kestane Fiyatları

Phyto Color 4 uygulamasında saçlarınız uzun ve kalın ise ilk boyama için 2 kutu kullanmanız tavsiye edilmektedir. En iyi sonuçlar için saçlarınızın yüksek ısı ile yapılan uygulamalardan en az 2 hafta sonra boyanması uygun olacaktır. Phyto Color 4 - Kestane (Bitkisel Saç Boyası) - 3338221002549 kaş ve kirpik boyamak için uygun bir ürün olmamaktadır. Göz çevresinde uygulamak görme kaybı gibi ciddi problemlere yol açabilir. Ürünün gözünüzle yanlışlıkla temas etmesi halinde vakit kaybetmeden bol su ile yıkamanızı önerilmektedir. Ürün 16 yaş ve üzeri kişilerin kullanımına uygundur. Cildinizde kızarma varsa, saç deriniz hassas ise, tahriş olmuş veya hasar görmüşse saçınızı boyamayı ertelemeniz tavsiye edilmektedir. Phyto Color 4 - Kestane (Bitkisel Saç Boyası) yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek diğer kullanıcıların fikir ve deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Sonrasında dilerseniz siz de saçlarınızda güzel kestane rengi saçlara kavuşmak için Phyto Color 4’ü tercih edebilirsiniz. Phyto Color 4 - Kestane (Bitkisel Saç Boyası) satın almaya karar vermeniz halinde Trendyol'u ziyaret edebilir, siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz.