1
Oto Ampul Setleri kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Photon Oto Led Sinyal Ampulü Py21w Tak Kullan Ürün

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Photon Oto Led Sinyal Ampulü Py21w Tak Kullan Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DuoLight Satıcı Ünvanı: DUOLIGHT OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0314137690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3141376909
    Bu ürün DuoLight tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oto Led Sinyal Ampulü Py21w Tak Kullan Ürün Photon PH7219SNA PY21W KODLU UYUMLU - yakın tırnak sinyal ampulü YENİ NESİL TURUNCU LED SİNYAL AMPULÜ İKİ ADET AMPUL FİYATIDIR. SİPARİŞİNİZ HALİNDE 2 ADET TURUNCU LED AMPUL GÖNDERİLECEKTİR. LED SİNYAL AMPULÜ ÖZELLİKLERİ: DİKKAT, Bu ampul sadece sinyal lambası ampulü olarak fasılalı yanıp sönme amaçlı kullanılmak için tasarlanmıştır. Sürekli ışık verecek şekilde kullanılmaya uygun değildir. Sadece sinyal lambasına takılması uygundur. Gündüz farı olarak kullanılamaz. Amerikan sinyal modülü ile kullanılamaz. Kodlama ile sinyal lambası amerikan sinyal olarak değiştirilen araçlarda kullanılamaz. Yüksek güçlü power LED her açıdan parlak görünüm. Halojen ampule göre daha fazla dikkat çeker, Halojen ampule göre yanıp sönme efekti daha keskin ve nettir, Halojen Ampule göre daha koyu gerçek turuncu renk verir, ARIZA UYARISI VERMEZ. Resimler gönderilecek olan ürünün gerçek resmidir. Işık şiddeti 2800 Lümen, İnanılmaz parlak ışık verir. Tasarım itibariyle her yöne eşit aydınlatma sağlar. Kaliteden anlayan, gerçek meraklılarına özel! ÖNEMLİ NOT: Araçlara normal LED SİNYAL AMPULÜ takılınca sinyal flaşör hızı artar. Sinyal lambası hızlı hızlı yanıp sönmeye başlar. Bu ampul özel canbus devresi sayesinde normal çalışır, sinyal hızı değişmez, arıza uyarısı vermez.

Ürün Özellikleri

  • Araç Ampul Tipi H7
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

Photon Oto Led Sinyal Ampulü Py21w Tak Kullan Ürün SUN971

Arabanın bazı parçaları zaman içinde bozulur. Bu parçalardan bazıları araba kullanıcısı tarafından alınarak kolayca takılabilir. Fakat hangi marka malzeme alındığı ve malzemenin kalitesi oldukça önemlidir. Photon oto led sinyal ampulü Py21w tak kullan ürün SUN971 ise arabaların sinyal ampulü için oldukça güzel bir seçenek olarak karşınıza çıkmaktadır. Photon Oto Led Sinyal Ampulü kullanıcı yorumları, ürünü daha önce kullanan kişilerin geri bildirimlerini içerir. Dilerseniz bu yorumlara göz atarak ürüne dair detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 
  • Photon oto led sinyal ampulü Py21w kutusunun içinde iki adet sinyal ampulü
  • Dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretim
  • Photon oto led sinyal ampulü Py21w turuncu renkte

Photon Oto Led Sinyal Ampulü Py21w Tak Kullan Ürün SUN971 Kullanımı

Photon Oto Led Sinyal Ampulü Py21w Tak Kullan Ürün SUN971 Kullanımı

Photon oto led sinyal ampul bir tak kullan ürünüdür ve arabaya kolayca takılarak kullanılabilir. Fakat bu ürünü almadan önce kullanıcının, Photon oto led sinyal ampulü Py21w modelinin arabasıyla uyumlu bir sinyal ampulü olup olmadığına emin olması gerekir. Photon oto led sinyal ampulü Py21W ve P21W kod ile 93 duy ile uyumludur. Bu kodlara dikkat edilerek ürünün arabaya uyumu öğrenilebilir. Emin olunduktan sonra ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Ürünün sadece sinyal lambasında kullanılması önerilir. Çünkü ürün yalnızca sinyal ampulü olarak kullanımı için üretilmiştir. Sürekli olarak yandığında ürün fazla ısınacak ve patlayacaktır.

 

hoton Oto Led Sinyal Ampulü Py21w Tak Kullan Ürün SUN971 Özellikleri

hoton Oto Led Sinyal Ampulü Py21w Tak Kullan Ürün SUN971 Özellikleri

Photon oto led sinyal ampulü bir gündüz farı değildir. Sürekli yanmak için uygun özellikleri taşımamaktadır. Bunun yanında Amerikan sinyal olarak da kullanılmaya uygun değildir. Bu yüzden kodlama ile sinyali Amerikan sinyali olarak değiştirilmiş arabalarda kullanılmamalıdır. Sadece sinyal lambası olarak fasılalı yanıp sönme amaçlı üretilmiş bir üründür. Ürünün yapımında kullanılan yüksek güçlü led sayesinde her açıdan parlak bir görünüm sağlar. Bu özelliği ile halojen ampullere göre daha fazla parlaklık üretir. Ek olarak halojen ampuller ile karşılaştırıldığında yanıp sönme efekti çok daha fazla dikkat çeker. Ürünün 2800 Lümen ışık şiddeti vardır. Bu ışık şiddeti sayesinde etrafta çok yüksek seviyede parlak ışık verir. Gelişmiş tasarımı sayesinde her yöne eşit derecede aydınlanma sağlar. Aşırı derecede parlak ve eşit derecede ışık yayan tasarımı sayesinde şoförlere daha güvenli bir yolculuk şansı tanır. Doğru kullanıldığında ise uzun ömürlüdür.

 

hoton Oto Led Sinyal Ampulü Py21w Tak Kullan Ürün SUN971 Normal Led Sinyal Ampulünden Farkı Nedir?

hoton Oto Led Sinyal Ampulü Py21w Tak Kullan Ürün SUN971 Normal Led Sinyal Ampulünden Farkı Nedir?

Photon oto led sinyal ampulü Py21w tak kullan ürün SUN971 normal led sinyal ampullerinden farklıdır. Bu farklılıkları birkaç nedene bağlıdır. En önemli farklılıklarından biri ışık seviyesidir. Normal led sinyal ampullerine göre çok daha yüksek ışık veren Photon oto led sinyal ampulü tasarımı ile de standart oto led ampullerinden ayrılır. Diğer led ampullerin tasarımından daha farklı bir şekilde tasarlanmış Photon oto led sinyal ampulü etrafı daha iyi aydınlatır. Böylece daha çok dikkat çeker. Photon oto sinyal ampulünün bir başka farkı ise diğer ampuller gibi sinyal flaşör hızını artırmamasıdır. Photon oto led sinyal ampulü canbus devresi sayesinde normal bir şekilde çalışarak sinyal hızını değiştirmez. Böylece araba arıza uyarısı vermez. Ürünü Trendyol’dan hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.