Photon Milestone H7 12000 Lumens Commander Edition Led Headlight +4 Plus

2.000 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
4. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.009 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL
1.800 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299,99 TL

Ürün Bilgileri

Photon Milestone H7 12000 Lumens Commander Edition Led Headlight +4 Plus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DuoLight Satıcı Ünvanı: DUOLIGHT OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0314137690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3141376909
    Bu ürün DuoLight tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Milestone H7 12000 Lumens Commander Edition Led Headlight +4 Plus

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Akü Volt 12 Volt
  • Far (Ampul) Tipleri Led
  • Ampul Sınıfları H7 / D2S / D8S
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

Photon Milestone H7 12000 Lumens Commander Edition LED Xenon + 4 Plus

Gözleriniz ne kadar keskin bir şekilde görüyor olsa da gece olduğunda karanlıkta araç kullanmak zor ve yorucu bir işlemdir. Oluşabilecek kazalardan uzak kalmak için dikkatli olmak gerekir. Bundan dolayı araç kullanırken küçük ayrıntılara dikkat etmek son derece önemlidir. Bu konuda rahat etmenizi sağlamak amacıyla farlar bulunur ve sağladığı faydalar oldukça önemlidir. Ürün, aracınızı kullanırken kısa mesafede yoğun bir şekilde ışık yayılmasını sağlar. Sanki gündüz araç kullanıyor gibi hissetmeniz mümkündür. Ürünün montajı basit bir şekilde yapılır. Kaliteli, dayanıklı ve uzun yıllar kullanabileceğiniz Xenon farlar beyaz ışık yayar. Ekonomik açıdan erişimi kolay olan ürün aracınızı stressiz kullanmanıza imkan verir. Photon Milestone LED sayesinde gece araç kullanmak keyifli hale gelir.

  • 2 adet LED ışık
  • Beyaz renk ışık yayılımı
  • Araç ampul tipi: H7

Photon Milestone H7 Commander Edition LED Özellikleri

Photon Milestone H7 Commander Edition LED Özellikleri

Kaliteli olan Xenon LED 600 Kelvindir ve üründen beyaz renk ışık yanar. Ürün paketinin içerisinde 2 adet LED bulunur. H7 ampul tipine sahiptir ve 12000 lümendir. Photon Milestone 12 akü volta sahiptir. Ürünün ampul sınıfları: H7-D2S-D8S’dir. 35 watt olan ürün Can-Bus arıza ışığını yakmaz. Photon Milestone H7 12000 Lumens Commander Edition LED Xenon + 4 Plus otomobile sonradan eklenebilme özelliğine sahiptir. Far sistemi içindeki tüpler yüksek basınçla dolu Xenon gazını bulundurur. Bu gaz elektrotların arasında oluşan çakma ile oluşum gösterir. Bununla beraber elektrotlar üzerinden geçen akım, gazla birleşir ve ışımanın ortaya çıkmasına neden olur. Bu durum sürücünün standartlarını yükseltir ve ışık sistemi sayesinde araç efektif bir yöntemle kullanılma imkanını yakalar. Geceleri sürücünün en uzak noktaları görmesini sağlarken Photon Milestone, yön değişikliği sırasında aydınlatmayı artırır.

Kullanışlı Photon Milestone H7 Commander Edition LED

Kullanışlı Photon Milestone H7 Commander Edition LED

H7 Commander, içerisinde yoğun miktarda Xenon gazı bulunduran mikro deşarj lambası olarak tanımı yapılan bir üründür. Ürünün farlarında bulunan ışık cam tüpün içindeki yüksek basınçla doldurulur. Buradaki Xenon gazı ile birlikte elektrotlar arasında ark ve çakma nedeniyle ortaya çıktığı görülür. Photon Milestone ampullere oranla 3 kat fazla ışık yayar. Ürün farlarının düşük güç ile çalışması aracın elektrik sisteminin az elektrik harcamasını sağlar. Xenon özellikle karanlıkta araç kullanırken sanki gün ışığında kullanılıyormuş gibi ışık verir. Bu nedenle gece sürüşü yapanlar için büyük kolaylık sağlar. Photon Milestone H7 12000 Lumens Commander Edition LED Xenon + 4 Plus yorumlarını incelediğinizde kullananların üründen memnun kaldıklarını içeren paylaşımları görebilirsiniz. Bu durum Photon Milestone far ürünü hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Dilerseniz ürünü detaylı inceleyerek satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Photon Milestone H7 Commander Edition LED Fiyatları

Photon Milestone H7 Commander Edition LED Fiyatları

Bir ürüne gereksinim duyulduğunda o ürün hakkında gerekli araştırmalar yapılır. Ürünün bulundurduğu özellikler ve sağlam malzemeden yapılması tercih edilmesinde önemli bir durumdur. Bunların yanı sıra satın alınmak istenen ürünün uygun fiyata sahip olması da dikkat çeker. Photon Milestone H7 12000 Lumens Commander Edition LED Xenon + 4 Plus fiyatları ürünün kalitesiyle orantılı bir şekilde belirlenir. İhtiyacı karşılayan yapısıyla kullananların memnuniyet yaşamasını sağlar. Kısa mesafelerden yoğun ışık yayan Xenon LED oldukça dayanıklı bir üründür. Aracınızla gece sürüşlerine çıktığınız zamanlarda yola net bir biçimde odaklanan H7 Commander LED, sadece gece sürüşlerinde etkili olmaz. Aynı zamanda olumsuz hava koşulları oluştuğunda aracı süren kişinin işinin kolaylaşmasını sağlayan LED, yön değişimi yaparken aydınlatmanın artmasını sağlar. Farklı özellikleriyle araç kullananların tercih ettiği bu Xenon LED ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.