Photon Milestone H4 10000 Lumens + 3 Plus Led Xenon Yeni Seri

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.800 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.950 TL

Ürün Bilgileri

Photon Milestone H4 10000 Lumens + 3 Plus Led Xenon Yeni Seri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DuoLight Satıcı Ünvanı: DUOLIGHT OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0314137690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3141376909
    Bu ürün DuoLight tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Far (Ampul) Tipleri Xenon
  • Ampul Sınıfları H11 / H8 / HB4 / H3
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Photon Milestone H4 10000 Lumens + 3 Plus Led Xenon Yeni Seri

Photon’un bugüne kadar ürettiği en iyi LED far ampullerinden biri olan Photon Milestone H4 kullanıcılarına yüksek bir performans sağlar. Tüm teknik testleri başarıyla tamamlayan Photon Milestone H4 beyaz ışık ve yol görme kabiliyeti göz önüne alınarak üretilmiştir. Dengeli bir beyaz ışığa sahip olan ürün ilk sürüşte farkı belli eder. Photon Milestone H4 10000 Lumens + 3 Plus Led Xenon yeni seri ile yollar artık çok daha net olacak.

 
  • H4 far ampulleri çift flamanlı ampuller
  • LED farlar kategorisinde yer alan Photon Milestone H4 yeni bir teknoloji
  • Photon Milestone H4 far ampulleri sürücünün gözünü rahatsız etmemek, trafikte diğer sürücülerin görüşünü engellememek ve üstün görüş sağlayarak yol güvenliğini sağlamak amacıyla üretim

Far Ampulü İçeriği

Far Ampulü İçeriği

Far ampulleri normal ampullerle aynı çalışma prensibine sahiptir. İçinde filaman bulunur ve akımın geçişi ile çevreye beyaz bir ışık yayar. Far ampulleri içerisinde yer alan özel açılı reflektörler ise parlayan filamandan çıkan ışığı ileri doğru yönlendirir. Giderek gelişen otomotiv sektöründe 3 çeşit far ampulü alternatifi bulunur. Bunlar; halojen, xenon ve LED’dir. LED, ışık yayan diyot anlamına gelir. LED farlar, halojen ve xenon farlara kıyasla daha az enerji tüketir ve uzun süreli kullanım imkanı sunar. LED far ampulleri arka ve ön farların yanı sıra gösterge ışıkları, fren lambaları ve sis ışıklarında da tercih edilebilir. En yüksek performansı ise selektör ışıklarında sağlar. Photon Milestone hakkında daha fazla bilgi almak için Photon Milestone h4 yorum bölümüne göz atabilir ve kullanıcı tavsiyelerinden yararlanabilirsiniz.

 

Photon Milestone H4 10000 Lumens + 3 Plus Led Xenon Yeni Seri Özellikleri

Photon Milestone H4 10000 Lumens + 3 Plus Led Xenon Yeni Seri Özellikleri

Yani bir ampulün içerisinde iki adet tungsten filaman yer alır. Bu filamanlardan biri kısa ışık diğeri ise uzun ışık yansıtır. Photon Milestone H4’te kısa ve uzun ışık işlevleri tek bir ampule taşınmıştır. Photon Milestone ürünleri Lümen değeri ve LUX değer ölçümleri gibi önemli testler başta olmak üzere tüm teknik testlerden geçmiştir. Son zamanlarda piyasaya sürülen yüksek KELVIN değerli far ampullerinin yanı sıra Photon Milestone çok daha hassas bir teknoloji geliştirmiştir. Photon Milestone H4’te KELVIN ve LUX değerleri dengelenmiş ve beyaz ışık ile yol görme kabiliyeti üzerinde çalışılmıştır. Her bir parametrede hassas ölçüm sağlanarak üretilen Photon Milestone ürünlerini araçlarınızda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

 

Far Ampulünün Değiştirilmesi Gereken Durumlar Nedir? Nasıl Değiştirilir?

Far Ampulünün Değiştirilmesi Gereken Durumlar Nedir? Nasıl Değiştirilir?

Far ampullerinin doğru bir şekilde çalışmaması trafik akışında sürücüyü rahatsız ederek ciddi kazalara neden olabilir. Bu sebeple farların kontrolünü yapmak unutulmamalıdır. Bir farınız diğerinden kısık yanıyorsa, tamamen yanmıyorsa ya da titrek bir ışık yayıyorsa far ampulü hızlıca değiştirilmelidir. Hasarlı far ampulleri araç sahibini tehlikeye sokabileceği gibi diğer sürücüler için de tehlike oluşturabilir. Far ampulü değişim aşamalarından ilki farların açılması ve ışık akışının incelenmesidir. Bu adımda sigortaların yanmadığından emin olunur. Ardından arızalı ampul çıkarılır ve soket kontrol edilir. Sokette bir sorun yoksa yeni ampul takılır ve doğru ışık akışı sağlanır. Photon Milestone fiyat seçeneklerine göz atarak bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.