Photon Hb4 9006 Mono Mini Led Xenon Beyaz Far Ampulu Şimşek Etkili +2 Plus Yeni Seri

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Photon Hb4 9006 Mono Mini Led Xenon Beyaz Far Ampulu Şimşek Etkili +2 Plus Yeni Seri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CLASS TUNİNG Satıcı Ünvanı: AKSAM ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0034080255400001 Vergi Kimlik Numarası: 0340802554
    Bu ürün CLASS TUNİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ? UYARI BU ÜRÜN HB4 9006 DIR. H4 DEĞİLDİR. H4 İLE HB4 BİRBİRİNDEN ÇOK FARKLI AMPULLERDİR ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • MARKA VE SERİSİ : Photon Mono Serisi VOLT : 12 Volt WATT : 35 Watt KELVIN ( Yanma Rengi ) : 6000 Kelvin ( Beyaz ) LUMEN ( Yanma Gücü ) : 7 000 Lümen ( Şimşek Etkili Ve Yüksek Yol Gösterme Performansı ) CAN-BUS ( Arıza Işığı ) :Yakmaz ( Yüksek Can-bus ) KULLANIM YERLERİ :Kısa Far & Sis Far & Uzun Far PAKET İÇERİĞİ : 2 Adet Led ( 1 Set ) GARANTİ SÜRESİ : 1 Yıl ( Garanti Belgeniz Olarak Faturanız Geçerlidir ) KARGO ÜCRETİ :Ücretsiz Kargo KARGO GÖNDERİM SÜRESİ :Aynı Gün Kargo ( Stoktan Çıkış ) = MUAYENEDEN SORUNSUZ GEÇER = MONTAJ Ürünün montajı basittir. Daha önce aracınızın ampulunu değiştirdiyseniz bu ürünü kendiniz montaj yapabilirsiniz. Aracınızda motor ile far arasında boşluk var ise montajı kolaydır fakat aracınızın farına el girmiyor ise elektirikçiye veya servise taktırmanız gekir. Boyutu itabiri ile olmadığı araç çok az dır.

Ürün Özellikleri

  • Far (Ampul) Tipleri Xenon
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver