Philips Taşınabilir Şarj Aleti Power Bank 10.000 Mah

470 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips Taşınabilir Şarj Aleti Power Bank 10.000 Mah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOLOJİ DURAĞİ Satıcı Ünvanı: SUAT ÖYLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bingöl Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6610323132
    Bu ürün TEKNOLOJİ DURAĞİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips 10.000 mAh Alüminyum Kasa Taşınabilir Şarj Aleti USB Çıkış: 5V 2.1A Micro USB Giriş: 5V/2A Type-C Giriş: 5V/2A Aksesuar: 1 USB Kablo

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 7900 - 11500
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kablo Ucu USB
  • Renk Beyaz
  • Volt 5 - 8 V
Geri Bildirim Ver

Philips DLP6710CV 10.000 mAh Taşınabilir Şarj Aleti

Philips taşınabilir şarj aleti power bank 10.000 mAh, şık tasarımı ile oldukça dikkat çekicidir. Gelişmiş bir pile sahip olan bu ürün, gün içerisinde elektronik cihazların kolaylıkla şarj edilmesini sağlar. Ergonomik yapısı sayesinde rahatlıkla taşınabilir. Powerbank üzerinde USB ve Type C gibi farklı bağlantı noktaları mevcuttur. Bu sayede çeşitli kablolar ile şarj edilebilir. Powerbank, aynı zamanda 2.1 A gücünde bir şarj çıkışına sahiptir. Bu özellik ise ürünün çok daha hızlı bir şekilde güç aktarmasını sağlar. Philips 10.000 mAh taşınabilir şarj aletinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Kapasite: 10.000 mAh
  • Pil tipi: Lityum iyon
  • Gövde malzemesi: Alüminyum

Philips 10.000 Mah DLP6710CV Powerbank'in Pil Kapasitesi

Philips 10.000 Mah DLP6710CV Powerbank'in Pil Kapasitesi

Philips taşınabilir şarj aleti powerbank 10000 mAh DLP6710CV, sahip olduğu geniş kapasite ile dikkat çeker. Ürün, 10.000 mAh kapasiteli ve oldukça dayanıklı bir pile sahiptir. Bu miktar, 2000 mAh bataryalı bir telefonun ortalama 5 kez şarj edilebilmesi için yeterlidir. Cihazın sahip olduğu bu geniş kapasite, birden fazla elektronik aletin bataryasının doldurabilmesine imkân tanır. Cihazın 5V kapasiteli güç çıkışı, USB uyumludur. Bu sayede ürün, USB tabanlı tüm elektronik cihazların bataryalarının doldurulmasında kullanılabilir. Bu evrensel tasarım seyahatleriniz sırasında da kolaylık sağlar. Şarj cihazlarınızın prizlerle uyumlu olmadığı yerlerde de powerbank'ten yararlanmanız mümkündür. Ayrıca elektrik bağlantısının mevcut olmadığı kamplarda veya uzun yolculuklarda telefonunuzu ve USB bağlantısı olan diğer aksesuarlarınızı bu cihaz ile şarj edebilirsiniz.

Philips DLP6710CV Taşınabilir şarj Aleti Kullanışlı mıdır?

Philips DLP6710CV Taşınabilir şarj Aleti Kullanışlı mıdır?

Philips DLP6710CV 10000 mAh taşınabilir şarj aleti powerbank, son derece kullanışlı ve modern bir tasarıma sahiptir. Ürün, sahip olduğu küçük boyut sayesinde kolaylıkla kavranır ve istenilen her yerde saklanır. Yalnızca 1 cm yüksekliğindeki powerbank, ince tasarımı ile çantada veya elde rahatlıkla taşınabilir. Powerbank, aynı zamanda şarj sırasında cihazların güvenliğini sağlayan akıllı güç yönetimi özelliğine sahiptir. Bu sistem, şarj edilen cihazları yüksek voltajdan korur. Philips 10.000 mAh – kırmızı powerbank, aynı zamanda iki kat daha hızlı şekilde şarj etme özelliğine sahiptir. Hızlı şarj özelliği, kullanıcılara büyük oranda zaman kazandırır. Ürünün şarj etme hızı, farklı cihazlarda değişiklik gösterebilir. Cihaza işlevsellik kazandıran bir diğer özellik ise üzerinde yer alan LED şarj göstergesidir. Bu ışıklı tasarım sayesinde şarj cihazının doluluk oranı kolaylıkla anlaşılabilir.

Philips 10.000 Mah Taşınabilir şarj Aleti Kimler İçindir?

Philips 10.000 Mah Taşınabilir şarj Aleti Kimler İçindir?

Philips 10.000 mAh powerbank - beyaz, oldukça geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Cihaz, pek çok elektronik aletin şarj edilmesi için kullanılabilir. Ürünü satın almak isteyen kişiler arasında yoğun şekilde cep telefonu kullananlar ilk sırada yer alır. 10.000 mAh Philips taşınabilir şarj aleti, telefonların yalnızca bir ara kablo yardımıyla son derece hızlı şekilde şarj edilmesini sağlar. Yolda yürürken, araç içerisinde veya toplantıdayken Philips 10000 mAh taşınabilir şarj aleti powerbank ile telefonunuzun bataryasını doldurabilirsiniz. Ürünün hitap ettiği bir diğer grup ise fotoğraf ve video çekimi ile uğraşan kişilerdir. Ürün, bağlantı tipi USB ile uyumlu olan tüm kamera ve fotoğraf makineleri için kullanılabilir. Dilerseniz Philips taşınabilir şarj aleti powerbank 10000 mAh DLP6710CV yorumlarını inceleyebilir, ürünü daha önce satın alanların deneyimlerine göz atabilirsiniz. Sonrasında bu yüksek performanslı taşınabilir şarj cihazını satın almak isterseniz Trendyol'un kolaylığından yararlanabilirsiniz.