Philips Siyah Usb Kablolu Oyuncu Mouse

299 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips Siyah Usb Kablolu Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zendar Satıcı Ünvanı: ZENDAR GIDA İNTERNET SATIŞ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997068672000015 Vergi Kimlik Numarası: 9970686720
    Bu ürün Zendar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Phılıps 3 düğmeli arkadan aydınlatmalı pc mouse - Ergonomik, iki yönlü, hassas Yalnızca philips tarafından tasarlanan ve hassasiyet ve doğruluk üzerine odaklanmış bir usb fareden gelebilecek konfor, kontrol ve güvenilirliği deneyimleyin. araştırıyor, yazıyor, yanıtlıyor veya çalışıyor olun, spk9314 talep ettiğiniz güvenilirlikle çalışır - Hepsi tak ve kullan kolaylığıyla. ek yazılım gerekmez. windows xp, vista, 7, 8 ve 10, linux ve çoğu oyun konsoluyla tamamen uyumludur. Hızlı performans rahat tutuşla buluşuyor Kavisli ter ve çizilmeye karşı dayanıklı yüzey, bileğinizde daha az stres için ergonomik bir kullanım sağlayan hafif bir aşağı eğim ile tasarlanmıştır. Hareket halindeyken daha küçük, kompakt boyutu mükemmeldir. bu taşınabilir fareyi çantanıza atın ve yola çıkın. Yeni favori kablolu fareniz kutudan çıkar çıkmaz çalışır. kurulum sıkıntısı yok. yazılım gerekmez. kurulum hızlı ve kolaydır
  • kabloyu bir usb bağlantı noktasına takmanız yeterlidir. yüksek performanslı kablo, ?Çalışma aralığı? Veya kablosuz parazit konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir. Arkadan aydınlatmalı rgb vurgular Ruh halinizi hızlandırın. odak noktanızı yükseltin. kromatik ?Ambiglow? Aydınlatma vurgularıyla tonu ayarlayın ve çalışma alanınıza yeni bir soluk getirin. Spk9314'ün kromatik led ışık aksanları her hareketinize, her tıklamaya, ince değişikliklerle yanıt verir. programlamaya gerek yok. sadece takın, aydınlatın ve işleri ilginç tutun. Her durum için bir fare Pürüzsüz, üst düzey tasarım, performansı kadar iyi görünüyor - Muhteşem. ama sadece oyun oynamak için iyi değil. mütevazi tasarım, yurt odasından ofise hemen hemen her ortamda iyi akar. premium abs dış kabuk neme ve tere dayanıklıdır. phılıps tarafından kullanılan uzman üretim süreçleriyle, 3 milyon tıklamadan sonra bile tam işlevsellik bekleyebilirsiniz. Lefkoşalar ve haklar Ister sol elini, ister sağ elini, isterse de çok yönlü, tamamen rahat bir tutuş için ergonomik olarak tasarlanmıştır. Gelişmiş optik sensör Philips için optimize edilmiş bir sensörle donatılmış olan bu bilgisayar faresi, 1200 dpı fare ayarıyla otomatik olarak hassastır. Kaymaz düğme kaydırma Kaymaz 2d kaydırma tekerleği sayesinde hız ve hassasiyetle sorunsuz kaydırma. ayrıca tamamen programlanabilir bir düğme olarak da kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver