Philips SHL3075RD/00 Bass+mıkrofonlu Kırmızı Kulaklık

255 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips SHL3075RD/00 Bass+mıkrofonlu Kırmızı Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÜZBİNLER MEDİKAL Satıcı Ünvanı: TUFAN HAMAMCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4560291915
    Bu ürün YÜZBİNLER MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Ses Özelliği Mono
  • Renk Kırmızı
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

Philips SHL3075RD/00 Bass+Mikrofonlu Kırmızı Kulaklık

Yüksek ses kalitesi, dikkat çeken tasarımı ve teknik özellikleri ile bir kulaklıktan çok daha fazlasın sunan Philips SHL3075RD, kendisini müziğin ritmine kaptırmak isteyenler için tasarlanır. Pek çok yönüyle kullanıcıların beğenisini kazanan Philips kulaklık, daha iyi bir dinleme deneyimi ve ergonomik kullanım sunar. Güçlü ve daha basınçlı bir ses için bass sistemiyle donatılan ve dâhilî mikrofona sahip olan Philips SHL3075RD/00, kulaklık tercihinde üst düzey bir kalite arayanlar için ideal seçimdir.

  • Güçlü ve basınçlı bas sesi üreten 32 mm hoparlör sürücülerine sahiptir.
  • Uzun süreli kullanımlar için yumuşak kulak yastıkları bulunur.
  • Ayarlanabilir baş bandı sayesinde kullanıcısına kolayca uyum sağlar.

Philips SHL3075RD Kırmızı Kulaklığın Özellikleri Nelerdir?

Philips SHL3075RD Kırmızı Kulaklığın Özellikleri Nelerdir?

Müzik dinleme deneyiminde kusursuzu isteyenler için harika bir ürün olan Philips SHL3075RD bass ve mikrofonlu kulaküstü kulaklık, 32 mm hoparlör sürücülerine sahiptir. Üstün ses kalitesi ile her tür müzik için uygundur. Kendi köşenize çekilip en sevdiğiniz müziği dinlerken ya da dans ederken size kolayca ayak uydurur. Muhteşem ses yalıtım özelliği ile ilgi çeken Philips kulaküstü kulaklık, ortam gürültülerinin duyulmasını önler. Bu sayede kullanıcısına eşsiz bir dinleme deneyimi sunar. Kırmızı renginin ve zarif tasarımının yanı sıra iddialı teknik özellikler ile Philips kulaklık, kullanıcılar tarafından beğeni ile kullanılan modeller arasında yer alır. Ayarlanabilir baş bandı ile tüm kullanıcılara maksimum rahatlık sunar. Philips SHL3075RD bass kulaklık, düz katlama yapmaya veren imkân veren tasarımı sayesinde de kolayca taşınır.

Philips Mikrofonlu Kulaklığın Ses Kaliteli Nasıldır?

Philips Mikrofonlu Kulaklığın Ses Kaliteli Nasıldır?

Kullanıcılar, ses düzeyi ve kalitesi bakımından yetersiz olan bir kulaklıkla müzik dinlemenin istenilen hazzı ve etkiyi yaratma konusuna başarısız olduğu belirtir. Philips SHL3075RD bass ve mikrofonlu kulaküstü kulaklık, dinleme deneyimlerinizden aldığınız keyfi maksimum seviyeye çıkarmayı hedefler. Kuvvetli baslara sahip olan Philips SHL3075RD, ritmi en iyi şekilde hissetmenizi sağlarken ses imzası oluşturmak için ultra düşük frekans üretir. Ayrıca özel olarak tasarlanmış 32 mm sürücüleri ile yüksek ses şiddeti sunan ürün, müziklerin tamamını kaliteli ve temiz bir şekilde aktarır. Philips SHL3075RD mikrofonlu kulaküstü kulaklık yorumlarında kullanıcıların bu ürünün ses kalitesinden fazlasıyla memnun kaldığı görülür. Siz de sevdiğiniz tüm parçaları yüksek kalite eşliğinde dinlemek isterseniz Philips SHL3075RD bass kulaklığı tercih edebilirsiniz.

Philips Bass+Mikrofonlu Kulaklık Kullanışlı mıdır?

Philips Bass+Mikrofonlu Kulaklık Kullanışlı mıdır?

Philips SHL3075RD bass ve mikrofonlu kulaküstü kulaklık, teknik özelliklerinin yanı sıra tasarımı ile de dikkat çeker. Ürünün konforlu şekilde kullanılması için dönebilir kulaklık modülleri ve ayarlanabilir baş bandı bulunur. Bu özellikleri sayesinde kullanıcısı ile mükemmel bir uyum yakalar. Uzun süreli kullanımlarda kulakları acıtmayan tasarımı ile üst düzey bir konfor sunan Philips bass mikrofonlu kulaküstü kulaklık, nefes alabilen ve yumuşak yastıklamalara sahiptir. Philips kulaklık, düz katlamalı tasarımı ile her zaman yanınızda olmayı da başarır. Tek tuş üzerinden oynatma, durdurma ve arama yanıtlama gibi fonksiyonları yerine getirebilen kolay kontrol düğmesi, Philips kulaklığı işlevsel kılan özellikler arasındadır. Philips bass ve mikrofonlu kulaklığa ekonomik fiyatlar eşliğinde sahip olmak için Trendyol üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz. Türkiye’nin en başarılı online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol, size güvenli ve keyifli bir satın alma deneyimi vadeder. Sadece birkaç tıklama ile oluşturduğunuz siparişiniz kısa süre içinde adresinize teslim edilir. Tüm kargo adımlarını Trendyol üzerinden kolayca takip edebilirsiniz.