Philips Şarjlı Süpürge

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
10.000 TL'ye 276 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.999 TL16.499 TL
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.999 TL

Ürün Bilgileri

Philips Şarjlı Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 saat şarj süresi bulunan ve tam şarj olmasının ardından 70 dakika boyunca kullanılabilen Philips dikey süpürge 25.2 pil voltajı ile verimli kullanıma destek olur.
  • Kuru emiş türü ve 84 desibel ses seviyesi ile çalışan şarjlı süpürge gövdesi diğer parçalarından ayrılıp el süpürgesi olarak kullanıma uyum gösterir.
  • Akıllı LED ekranından pil gücü ve modu kontrol edilebilen Philips şarjlı süpürge, dijital güç ayarı sayesinde rahat şekilde kullanabilme imkanı verir.
  • Hareketli başlığı ile köşelere girip çıkabilen şarjlı dikey süpürge LED zemin aydınlatması sayesinde süpürme esnasında yerdeki tozların net bir şekilde görülüp süpürülmesini sağlar.
  • PowerCyclone 10 teknolojisi ile çalışan siklon filtreli toz torbasız dik süpürge, 0.6 litre toz kapasiteli yapısıyla uzun kullanıma uygundur.
  • Derinliği 220 mm, eni 260 mm ve 1170 mm boyu olan toz hazneli dikey süpürge 2.7 kg ağırlığı ile konforlu kullanıma destek olur.
  • Dik şekilde tutularak kullanılan ve açma kapama tuşu üst tarafında olan süpürgenin 360 derece emiş başlığı her yönden emiş sağlar.
  • Toz alma başlığı bütün zeminlere uygun süpürgenin mini motorlu başlığı da vardır.
  • Esnek ve dar başlıklı süpürgenin aksesuarları arasında entegre fırça ve dar aralık ucu bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Şarjlı
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Motor Teknolojisi AC
Geri Bildirim Ver

Philips PLPH7247724 Şarjlı Süpürge

Dikey süpürge, kullanışlı özellikleri sayesinde temizlik yapmayı keyifli hâle getirir. Philips 8000 serisi şarjlı dikey süpürge, bahsi geçen özellikleri taşıyan bir üründür. Son derece ergonomik bir tasarımı bulunur. Ulaşılması zor alanlarda dahi yüksek performans sergiler. Ürün güçlü motoru sayesinde geniş alanları kısa süre içerisinde süpürme şansı verir. Gelişmiş başlığı tüm zemin tiplerinde kolayca hareket eder. Süpürge, filtresi aracılığıyla tozları ve kir kalıntılarını hapseder. Yaşam alanlarınızda istediğiniz hijyen standartlarına ulaşmanıza yardımcı olur.

  • Pil Türü: Lityum İyon
  • Ürün Ağırlığı: 2,7 kg
  • Toz Kapasitesi: 0,6 l

Philips 8000 Serisi Dikey Süpürge Özellikleri

Philips 8000 Serisi Dikey Süpürge Özellikleri

Philips 8000 serisi şarjlı dikey süpürge, gelişmiş özellikleriyle ilgi odağı olur. Süpürge şarjlı olduğu için elektrik kaynağına takılı olmadan uzun süre çalışır. Son derece özgür bir hareket alanı verir. Dolayısıyla prizden uzak olan bölgeleri dahi kolayca süpürmenizi sağlar. Bu dikey süpürge, tasarım detaylarıyla da kullanıcıları memnun eder. Ürün uzun gövdesi sayesinde duvar kenarlarına ve köşelerine ulaşmayı kolaylaştırır. Zeminle evin her bölümünü süpürme şansı verir. Ergonomik tutma bölümüyle kolayca yönlendirilir. Philips şarjlı süpürge; halı, paspas ve koltuk gibi ev eşyalarındaki tozları kısa sürede toplar. Kalorifer peteği gibi ulaşılması zor alanları hijyenik hâle getirir. Kolay hareket eden başlığı sayesinde farklı zeminlerin üzerinde rahatlıkla kullanılır. Philips şarjlı dikey süpürge sayesinde evinizi süpürmek için fazla efor sarf etmenize gerek kalmaz.

Philips 8000 Serisi Dikey Süpürgenin Şarj Kapasitesi Nedir?

Philips 8000 Serisi Dikey Süpürgenin Şarj Kapasitesi Nedir?

Philips 8000 serisi şarjlı dikey süpürge, uzun süreli kullanım desteği verir. Güçlü bataryası sayesinde tüm evi süpürmenizi sağlar. Farklı modları olduğu için şarj süresi de değişiklik gösterir. Eco modu daha düşük hızda çalışır. Ayrıca daha az bir güç tüketimi de gerçekleştirir. Dolayısıyla geniş alanları süpürmek istediğinizde kolaylık sağlar. Philips 8000 serisi şarjlı dikey süpürge, gün içinde dilediğiniz kadar kullanabileceğiniz bir üründür. İlgili üründe bulunan diğer kademeler de uzun ömürlü şarj özelliği taşır. Bu sayede temizliğe ara vermeden devam etmenizi mümkün kılar. Philips 8000 serisi şarjlı süpürge, uzun çalışma süresi sayesinde farklı alanlarda tercih edilir. Ofis ve büro gibi ortamlarda da hijyen sağlar. Bahsi geçen yerlerdeki tozları filtrelerine hapseder. İlgili ürünü her ortamda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Philips 8000 Serisi Şarjlı Dikey Süpürgenin Emiş Gücü Nedir?

Philips 8000 Serisi Şarjlı Dikey Süpürgenin Emiş Gücü Nedir?

Philips 8000 serisi şarjlı dikey süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde temizliği pratik hâle getirir. 360° başlığıyla zemindeki toz ve kir taneciklerini tek seferde çeker. Dolayısıyla aynı yeri birçok kez süpürmenize gerek kalmaz. Söz konusu başlığın tüm bölümleri tozu ve kiri hızla çeker. Mobilyaların altını, dolapların üstünü ve diğer zorlu alanları süpürürken işlerinizi kolaylaştırır. Philips şarjlı dikey süpürge, turbo moduyla üstün performans sergiler. Yüksek hız değerlerine ulaştığı için geniş alanları kısa sürede süpürme şansı verir. Evcil hayvanların tüylerini dahi kolaylıkla çeker. Ürün, halı ve koltuk gibi eşyaların üzerinde sıklıkla tercih edilir. Bu alanlar için uygun olan başlıklarıyla işlevini başarıyla yerine getirir. Philips 8000 serisi şarjlı dikey süpürge, LED ışıklandırması sayesinde tozları kolayca görmenizi sağlar. Zeminde ve eşyalarda istediğiniz hijyen standartlarına ulaşma şansı verir. Philips şarjlı süpürge 8000 serisi yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyerek kullanıcı deneyimlerine erişmek mümkündür. Philips şarjlı süpürge 8000 serisi ürününü Trendyol üzerinden pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.