Philips Oneblade Qp2520/30 Hibrit Düzeltici Ve Tıraş Makinesi Yedek Bıçaklı Avantajlı Paket

1.649,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips Oneblade Qp2520/30 Hibrit Düzeltici Ve Tıraş Makinesi Yedek Bıçaklı Avantajlı Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Integrated Circuit Technologies Satıcı Ünvanı: IC TECH ARGE ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465041838100011 Vergi Kimlik Numarası: 4650418381
    Bu ürün Integrated Circuit Technologies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Düzeltme ve şekil verme olanağına sahip sakal tıraş makinesi, ıslak ve kuru kullanım için uygundur.
  • Hibrit olarak adlandırılan karma bıçak tasarımı bulunan şarjlı tıraş makinesi, tüm sakal boyutunda kullanılarak performansını gösterir.
  • Farklı bıçak ve taraklara sahip ıslak kuru tıraş makinesi, tek bir cihaz üzerinde birden fazla ihtiyacı karşılayan yapısıyla verim ve tasarruf sağlar.
  • Kesme işlemini uzaktan yapan sinekkaydı tıraş makinesi, ince detay ve ayrıntılara rahatlıkla adapte olarak işleminizi gerçekleştirir.
  • Yüz tıraş makinesi, çift yönlü bıçaklara sahip oluşuyla farklı açılardan tıraş yapmanızı sağlar.
  • Dakikada 200 kez hareket eden kesicilere sahip QP2520 Philips, tek bir geçişte tüy alımını kısa zamanda gerçekleştirir.
  • Yedek başlığı bulunan tıraş makinesi erkek için kolay takılıp çıkarılmasıyla pratik kullanım imkanı tanır.
  • İstenilen her yerde kullanma imkanı sunan kablosuz tıraş makinesi, seyahatler için de uygundur.
  • 240V ile çalışan Philips Oneblade QP2520/30, 45 dakika kullanım süresiyle farklı birçok şekli uygulamanızı sağlar.
  • İnce uçlu tıraş makinesi, ciltte tahriş ve yaralanmalara sebep olmayarak pürüzsüzlük hissi verir.
  • Profesyonel performans sunan T başlıklı tıraş makinesi, yeni nesil çizimleri gerçekleştirmek için sıkça değerlendirilir.
  • Elektronik tıraş makinesi, 8 saatte tam şarj olur.
  • Çift koruma sistemine sahip Philips QP2520/30 Oneblade erkek tıraş makinesi, güvenli kullanım sağlar.
  • Philips Oneblade QP2520/30 hibrit sakal şekillendirici ve tıraş makinesi, kalın ve uzun sakallarda bile yüksek performans gösterir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Philips Oneblade Qp2520/30 Hibrit Düzeltici ve Tıraş Makinesi Yedek Bıçaklı Avantajlı Paket

Erkekler için oldukça önemli olan sakal tıraşını evde konforlu hale getirmenin yollarından biri Philips Oneblade Qp2520/30 Hibrit sakal şekillendirici ve tıraş makinesi kullanmak olur. Düzeltme ve şekillendirme özelliği olan Philips Oneblade Qp2520/30 yorumları sayesinde fikir edinebilirsiniz.

  • Islak ve kuru kullanım
  • Yedek başlık
  • Kablosuz kullanım

Oneblade Qp2520/30 Özellikleri Sayesinde Eşsiz Tıraş Deneyimi

Oneblade Qp2520/30 Özellikleri Sayesinde Eşsiz Tıraş Deneyimi

Erkeklerin makyajı olarak nitelendirilen sakal ve bıyık tasarımı, kişiye bambaşka bir görünüm kazandırabilir. Sakal tıraşına önem gösteren erkeklerin tercih edeceği ürünlerden biri olan Philips Oneblade Qp2520/30 Hibrit düzeltici ve tıraş makinesi size mükemmel tıraş deneyimini sunmak üzere tasarlanır.

Hibrit olarak adlandırılan karma bıçak tasarımı sayesinde tüm sakal boylarında kullanıma uygundur. Uzun sakallarda dahi işlem yapabilir. Oneblade Qp2520/30 sahip olduğu bıçaklar ve taraklar sayesinde birden fazla aletle şekillendirme yapma zorunluluğundan kurtulmanızı sağlar ve tek bir ürünle kusursuz görünüme ulaşmanızı hedefler. Şarjlı kullanım imkanı sunar. Tıraş işlemine cihazın hazır olma süresi ise 8 saattir. Philips Qp2520/30 Oneblade şarjlı tıraş makinesi 240 v güç ile çalışır ve 45 dakika kullanım süresine sahiptir. Islak ve kuru kullanım özelliği sunan cihaz, duşta ya da ıslak sakallarda uygulama yapmanıza imkan tanır. Köpüklü ya da köpüksüz işlem yapmanıza olanak sağlar. Philips Oneblade Qp2520/30 uzun ömürlü kullanıma sahiptir. İyi bir deneyim için bıçakları düzenli olarak değiştirmeniz gerekir.

    Philips Oneblade Qp2520/30 Bıçak ve Tarakları ile Kusursuz Görünüm

    Philips Oneblade Qp2520/30 Bıçak ve Tarakları ile Kusursuz Görünüm

    Şekillendirme makinelerinde dikkat edilmesi gereken önemli faktörlerden biri de bıçak ve taraklardır. Philips Oneblade Qp2520/30 özellikleri kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlayacak niteliktedir. Bu özellikler kısaca şu şekildedir:

    Philips Oneblade Qp2520/30 bıçak özellikleri sayesinde hızlı bir işlem sunar. Dakikada 200 kez hareket eden kesicilere sahiptir. Klasik bıçaklara oranla kesme işlemini daha uzaktan yaparak rahat bir deneyim sunar. Oneblade Qp2520/30 bıçakları çift yönlüdür. Hem aşağı hem yukarı hareket ettirerek şekillendirebilirsiniz. Philips Oneblade Qp2520/30 yedek bıçak değiştirme işlemi, zahmetsiz ve kolay olur. Bıçakların altında ok göstergesi ile işaretlenen bölüme yukarı doğru baskı yaptığınızda bıçağı rahatlıkla yerinden çıkarıp yenisini takabilirsiniz. 1, 3 ve 5 mm uzunluk yaratmaya imkan tanıyan ve takıp çıkarılabilen 3 adet tarak içerir. Yoğun düzeltmelerin yapılması için 3 mm, gün sonu sakalı elde edilmesi için 1 mm, uzun kullanım için ise 5 mm tarak tercih edilebilir.

      Philips Oneblade Qp2520/3 Avantajları ile Tanışın

      Philips Oneblade Qp2520/3 Avantajları ile Tanışın

      Kadın ve erkek bakım kategorilerinde birçok teknolojik ürüne de yer veren Trendyol’da kusursuz şekillendirme deneyimi için makineler bulunur. Philips Oneblade Qp2520/30 sakal tıraş makinesi ürününe de buradan ulaşabilirsiniz. Cihazın sağlayacağı avantajların başlıcaları şunlardır:

      Philips Oneblade Qp2520/30 kullananlar tarafından beğenilen özelliklerden biri de hareket eden başlık olur. Bu sayede yüz hatlarınızla uyumlu şekilde hareket eden cihaz, konforlu bir deneyim yaşamanızı sağlar ve olası kesiklerin önüne geçer. Oneblade Qp2520/30 Hibrit düzeltici ve tıraş makinesi yedek bıçaklı avantajlı paket sayesinde makineye ek olarak 3 adet yedek bıçağa sahip olabilirsiniz. İnce ve uzun kaydırmaz tasarımı ile rahat bir tutuş sağlar ve yapacağınız işlemi güvenli hale getirir. Mat siyahın ve fıstık yeşilinin bir araya getirildiği cihazlar, modern bir tasarıma sahiptir. Philips Oneblade Qp2520/30 fiyat aralığı avantajlı paket olup olmadığına, indirim dönemlerine ve tedarikçilere göre değişkenlik gösterebilir. Philips Oneblade Qp2520/30 Hibrit düzeltici ve tıraş makinesi yorumlarını inceleyerek cihazın özellikleri ve işlevleri hakkında fikir edinebilirsiniz.