Philips Lumea Prestige Ipl Lazer Epilasyon Cihazı Brı956 4 Özel Başlık

13.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips Lumea Prestige Ipl Lazer Epilasyon Cihazı Brı956 4 Özel Başlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Solomungo Satıcı Ünvanı: SERKAN AŞCIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0910220798
    Bu ürün Solomungo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips lumea prestige ıpl epilasyon cihazı brı956 – sürekli pürüzsüz cilt için ışık bazlı, kablosuz epilasyon – vücut, yüz, bikini bölgesi ve koltuk altları için 4 özel başlık dahil Philips ıpl epilasyon cihazı, 6 aya kadar ipeksi pürüzsüz cilt ve üç uygulamadan sonra %92 daha az tüy için.
  • Cilt doktorları ile geliştirilmiş güvenli ıpl teknolojisi – ışık darbeleri saçların büyüme döngüsünü yumuşak ve acısız bir şekilde keser.
  • Her vücut bölgesi için özel ışık filtreleri ile benzersiz şekilli başlıklar sayesinde verimli ve hızlı uygulama.
  • Kanepede, banyoda veya terasta konforlu kullanım - Philips lumea prestige kablosuz olarak da kullanılabilir.
  • Akıllı cilt tonu sensörü otomatik olarak cilt tonunuzu belirler ve uygun ışık yoğunluğunu seçer.
  • Koyu sarı, kahverengi ve siyah saçlı açık ve koyu cilt tipleri için idealdir. 5 ışık yoğunluğu ayarı arasından seçim yapın.
  • Teslimat kapsamı: 1 x philips elektrikli ıpl cihazı, 1 x yüz başlığı, 1 x vücut başlığı, 1 x koltuk altı başlığı, 1 x bikini bölgesi başlığı ve 1 x güç kaynağı ve saklama çantası.
  • Teknik ayrıntılar Genel bilgiler Ürün paketi boyutları u x g x y27.1 x 19.3 x 14.1 santimetrepaket ağırlığı1.65 kilogramürün paketi boyutları u x g x y7.5 x 9 x 8 santimetreürün ağırlığı1.02 kilogramüretici parça numarasıbrı956/00markaphilipsüreticiphilipshacim1 mililitrepiller:1 lityum iyon pil gereklidir. (piller ürüne dahildir)pil hücresi türülityum iyongüç kaynağı türüpille çalışır.Lityum batarya enerji içeriği3.6 vat saatlityum batarya ağırlığı0.85 gramlityum iyon hücre sayısı1

Ürün Özellikleri

  • Atım Sayısı 250.000 - 400.000
  • Tip Kablosuz
  • Uygulama Alanı Vücut
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Otomatik Kapanma Yok
Geri Bildirim Ver

Philips Lumea Prestige BRI956 IPL Tüy Alma Cihazı Lazer Epilasyon Aleti Fiyatı, Yorumları

Kalıcı epilasyon yapmayı sağlayan IPL cihazlar, kullanım kolaylığı sayesinde de öne çıkar. Pratik, zaman tasarrufu sağlayan ürünlerdir. Philips Lumea Prestige IPL lazer epilasyon cihazı BRI956 4 özel başlık BRI956, özel tasarımı ve üstün teknoloji ürünü özellikleri ile tercih edilir. Kolay kullanım ve tutuş sağlayan ergonomik sapı, epilasyon sürecinin zahmetini azaltır. Kalıcı ve hızlı bir etki gösterir. Philips Lumea Prestige IPL lazer epilasyon cihazı 4 özel başlıklı, vücudun farklı fizyolojik özelliklere sahip bölgelerine özel geliştirilen kafalara sahiptir. Şık bir kabuk tasarımı olan ürün, kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilir. Philips Lumea Prestige IPL lazer epilasyon cihazı 4 özel başlıklı fiyatlarını belirlemede etkili olan bazı özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • 400.000’e kadar atış kapasitesi
  • Dört adet özel başlık
  • Akıllı cilt tonu sensörü

Hızlı ve Etkili Lumea Prestige IPL Lazer Epilasyon Cihazı

Hızlı ve Etkili Lumea Prestige IPL Lazer Epilasyon Cihazı

Ürün kolay ve hızlı kullanımının yanında çabuk etki eden bir cihazdır. Philips Lumea Prestige IPL lazer aleti ile tüm bacağa 8,5 dakikada uygulama yapılır. Bikini bölgesi için gereken uygulama süresi 2 dakika, yüzde bulunan alanların epilasyon süresi ise 1,5 dakika gibi kısa zaman dilimleridir. Philips Lumea Prestige IPL kullananlar düzenli uygulamada %92’ye varan tüy azalmasını altı ay gibi çok kısa bir sürede gözlemleyebilir. İlk üç uygulamadan sonra bile fark edilebileceğiniz kadar hızlı etki eder. Bu süre, kişilerin fizyolojik özellikleri ve kıl yapısı ile değişkenlik gösterebilir. Philips Lumea Prestige IPL lazer epilasyon cihazı BRI956, ilk kullanımdan itibaren tüylerin çıkmasını geciktirmeye başlar. 12 kez düzenli uygulamadan sonra bacak tüylerinde %78, yüz ve koltuk altı bölgesinde ise %64-65’e varan azalma görülebilir.

Tüm Kıvrımlarla Uyumlu IPL Lumea Philips

Tüm Kıvrımlarla Uyumlu IPL Lumea Philips

Ürünün özelleşen başlıkları, kullanıldıkları vücut bölgesinin anatomik özellikleri ve hassasiyetleri göz önünde bulundurularak geliştirilir. Philips Lumea Prestige IPL lazer epilasyon aleti; yüz, bacak, koltuk altı ve bikini bölgesi için dizayn edilen dört adet başlığa sahiptir. Bu farklı başlıkların özel yapısı sayesinde atış yapılan bölge ile uyumlu pozisyon alınabilir ve hassas bölgeler için özel işlem yapılır. IPL Lumea Philips cihazın beş adet ışık yoğunluğu ayarından birini seçebileceğiniz gibi akıllı cilt tonu sensörü ile otomatik olarak da belirleyebilirsiniz. Philips Lumea Prestige IPL kahverengi, koyu sarı tonları ve siyah tüyler ile kullanılmaya uygundur. Bir vuruşta etkilediği toplam alan, vücut bölgesinde 4,1 ve hassas alanlarda kullanılan başlıklarda 2 santimetrekaredir. Philips Lumea IPL Prestige yorumlarını inceleyerek ürünü satın alma kararı verebilirsiniz.

Philips Lumea Prestige IPL Trendyol’da

Philips Lumea Prestige IPL Trendyol’da

IPL lazer, yoğun atımlı teknolojisi ile cihazın etkisini ortalamanın üzerine çıkarır. Kablolu ya da kablosuz çalıştırma imkanı sayesinde esnek kullanım sağlar. Philips Lumea Prestige IPL lazer epilasyon cihazı BRI956 4 özel başlık; 100 ile 220 Volt şehir elektriği ile çalıştırılabilir. Kablosuz olarak uygulama yapılmak istendiğinde ise lityum iyon pil güç kaynağı olarak kullanılır. Philips Lumea Prestige IPL lazer epilasyon cihazı 4 özel başlıklı kullananlar, çabuk etki eden bu ürün ile kısa sürede pürüzsüz bir vücuda sahip olabilir. Kalıcı etkisi sayesinde bu işlem için ayrılan süreden tasarruf edilir. 250.000 ila 400.000 atımlık kapasiteye sahiptir. Kolay tutuşu sağlayan sapı ile zahmetsiz uygulama imkanı sunar. Philips Lumea Prestige IPL lazer epilasyon cihazı 4 özel başlıklı yorumları sayesinde ürünü satın almadan önce fikir edinebilirsiniz.