8
IPL Lazer Epilasyon Aletleri kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Philips Lumea Advanced Ipl Tüy Alma Cihazı Sc1997/00 8710103746973

8.923 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
10.000 TL'ye 275 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.948 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.288 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Lumea Advanced Ipl Tüy Alma Cihazı Sc1997/00 8710103746973

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SATÜRN Satıcı Ünvanı: SATÜRN TEKNOLOJİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0752090885500001 Vergi Kimlik Numarası: 7520908855
    Bu ürün SATÜRN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Atım Sayısı 250.000 - 400.000
  • Tip Kablosuz
  • Uygulama Alanı Vücut
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Cilt Tonu Sensörü Var
  • Kademe Ayarı Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
Geri Bildirim Ver

Philips Lumea Advanced Ipl Tüy Alma Cihazı

Vücutta bulunan istenmeyen tüyler, oldukça can sıkıcı olabilir. Bu durum, sadece kadınlar değil, erkekler için de geçerlidir. İstenmeyen tüy nedeniyle kıyafet seçiminin etkilenmesi, yaz aylarında plajda rahatsızlık hissedilmesi veya öz güvende düşüşün görülmesi gibi birçok olumsuz durum ortaya çıkabilir. Bu tür durumlardan kaçınmak için Philips Lumea Advanced IPL tüy alma cihazı kullanabilirsiniz. Uzun süre rahat etmek ve her daim yumuşak bir cilde sahip olmak için güvenle tercih edebileceğiniz ürün, hayatınızı kolaylaştırır. Pratik kullanım imkanı sunan Lumea Advanced IPL - tüy alma cihazı, ergonomik yapısıyla rahat bir tutuş sağlar. Ani gelişmeler sonucunda rahatsızlık yaşamamak ve istenmeyen tüylerden kurtulmak için Philips Lumea Advanced IPL tüy alma cihazı SC1997 ürününü hayatınıza dahil edebilirsiniz.

  • Tüm vücut için kullanım imkanı
  • Kullanım kolaylığı sunan ergonomik tasarım
  • Dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım

Markanın Eşsiz Tasarımı ile Pürüzsüz Ciltler

Markanın Eşsiz Tasarımı ile Pürüzsüz Ciltler

Pek çok insan için önemli olan epilasyon konusunda marka oldukça başarılı ürünleri sizlere sunar. Bunlar arasında öne çıkan Philips Lumea Advanced SC1997/00 IPL epilasyon tüy alma cihazı sayesinde siz de rahat edebilirsiniz. Oldukça kolay bir şekilde uygulanan bu ürün, istenmeyen tüylerle savaşmanız için özel olarak tasarlanır. Cildinize zarar vermeden kıl köklerine yaptığı atışlarla pürüzsüz bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Philips Lumea IPL tüy alma cihazı SC1997, ergonomik yapısı sayesinde kolay kullanım gerçekleştirmenizi sağlar. Yer kaplamayan bu cihazı dilediğiniz pek çok yere kolayca götürebilirsiniz. Philips Lumea Advanced IPL tüy alma cihazı SC1997/00, tüy seviyesine bağlı olarak uygulama seansına etki eder. Tüy yoğunluğu ve kalınlığı gibi konular uygulama sıklığını ve dozajını doğrudan etkiler. Siz de günlük hayatta bir adım önde olmak için Philips Lumea Advanced IPL tüy alma cihazını kullanabilirsiniz.

Philips Lumea IPL Tüy Alma Cihazı Özellikleri

Philips Lumea IPL Tüy Alma Cihazı Özellikleri

İhtiyaçlarınız ve istekleriniz doğrultusunda tasarlanan bu cihaz, sahip olduğu özellikleri sayesinde size birçok avantaj sunar. Kıl köklerine direkt olarak müdahale etmesi sebebiyle istenmeyen tüylerle vedalaşmanızı sağlar. Lumea Advanced IPL tüy alma cihazı beyaz bir renge sahiptir. Şık tasarımlı bu ürün, çantanıza kolayca sığar. Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00, tüm vücudunuza uygulayabileceğiniz mükemmel bir cihazdır. Güvenle kullanabilir ve anında farkı hissedebilirsiniz. Philips Lumea Advanced 1997, kablolu şekilde tasarlanır. Elektrik yardımıyla çalışan bu ürün, size pratiklik kazandırır. Prize bağladığınız anda dilediğiniz her yerde kullanabilir ve kısa sürede mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Lumea Advanced IPL tüy alma cihazı SC1997/00, 250.000 ile 400.000 arası atış sayısına sahiptir. Lumea SC1997/00, acı çekmeden pürüzsüz bir cilde sahip olmanız için tasarlanır. Siz de Lumea Advanced SC1997/00 ile rahat edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Philips Lumea IPL Fiyatları

Bütçe Dostu Philips Lumea IPL Fiyatları

Günlük hayatınızda pratiklik kazanmak ve rahat etmek amacıyla kullanabileceğiniz Philips SC1997/00 Lumea Advanced IPL lazer epilasyon aleti, evde kendi başınıza işlem yapmanızı sağlar. Düzenli ve doğru kullanımda rahatlıkla istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayan bu ürünü Trendyol’un cazip fiyat avantajlarından faydalanarak alabilirsiniz. Belli dönemlerde gerçekleştirilen indirimler ve kampanyalar sayesinde Philips Lumea SC1997/00 adlı cihazı bütçe dostu fiyatlarla alabilirsiniz. Philips Lumea 1997’yi favorilerinize ekleyerek alışverişte pratiklik kazanabilirsiniz. SC1997/00 kodlu ürünü bulmak için filtreleme özelliğinden faydalanarak alışverişinizi hızlandırabilirsiniz. Diğer müşteriler tarafından yapılan Philips Lumea Advanced IPL tüy alma cihazı yorumları sayesinde güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Lumea Advanced SC1997/00 cihazının kalitesini ve işlevselliğini öğrenebilirsiniz. Böylece gönül rahatlığıyla Philips SC1997/00 alarak hemen kullanmaya başlayabilir ve yaşam kalitenizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.