1
Ekmek Kızartma Makinesi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi

935 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (57)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
943,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
944,43 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dükkan35 Satıcı Ünvanı: CDM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203034717500013 Vergi Kimlik Numarası: 2030347175
    Bu ürün Dükkan35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • enkler Siyah, Ana gövde malzemesi Plastik, Sürdürülebilirlik Kullanım kılavuzu %100 geri dönüşümlü kağıt, Genel özellikler Kızartma ayarı sayısı 8, Ürün özellikleri Ayarlanabilir kızartma, Otomatik kapanma, İptal düğmesi, Isı korumalı dış kaplama, Buz çözme işlevi, Yüksek kaldırma fonksiyonu, Entegre kablo yuvası,

Ürün Özellikleri

  • Ekmek Dilim Kapasitesi 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Buz Çözme Fonksiyonu Var
  • Isı Ayarı 8 Kademeli
  • Kırıntı Çekmecesi Var
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Günümüz mutfağında ekmek kızartma makinesi, ekmek dilimleriniz için size hızı ve pratikliği aynı anda sunduğu için kaçırılmayacak bir cihazdır. Kullanışlı olması ile pratik çözümler sunma konusunda mükemmel bir seçenektir. Philips HD2581/90 ekmek kızartma makinesi sahip olduğu 8 farklı kızartma ayarı, otomatik kapanma, ayarlanabilir ekmek yuvası, buz çözme, entegre raf, ve yüksek kaldırma fonksiyonu ile beğeni toplar. Özel tasarımı ile mutfağınızı güzelleştirir. Kaliteli malzemesiyle de uzun ömürlü bir kullanım sunar. Böylece tüm özellikleri sayesinde her gün kolay ve pratik bir şekilde kızarmış ekmeğin keyfini çıkarabilirsiniz. Sadece kızarmış ekmeği değil, aynı zamanda çöreklerinizi, poğaçalarınızı ve sandviç ekmeklerinizi 8710103800378 kodlu Philips markalı cihaz ile ısıtarak tüketmeniz mümkün olur.

  • Otomatik kapanma ayarı
  • Çıkarılabilir kırıntı tepsisi
  • Birden çok kızartma ayarı

Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi Özellikleri

Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi Özellikleri

Kısa sürede ekmeğin mükemmel şekilde kızarmasını sağlayan Philips HD2581/90 ekmek kızartma makinesi birçok özelliğiyle müşterisinin dikkatini çeker. Buz çözme özelliği ile donuk halde bulunan ekmeklerin kolayca ısınmasını sağlar. Ayarlanabilir ekmek yuvası farklı boyuttaki ekmek dilimlerinin makineye sığmasına olanak tanır. Isı korumalı dış kaplamasıyla da yüksek sıcaklıkta çalışmasına rağmen ısıyı emer. Sadece ekmek kızartmak için değil; aynı zamanda çörek, sandviç ekmeği gibi diğer unlu mamulleri de ısıtmak için kullanılır. Aynı zamanda sürdürülebilirlik düşüncesine sahip olan bu markanın ürünü paketin içindeki geri dönüştürülmüş kullanım kılavuzuyla kolayca öğrenilebilir. Philips HD2581/90 ekmek kızartma makinesi kullananlar tüm bu özelliklerden faydalanır. Mutfakta pratik bir yardımcıya ihtiyacınız varsa bu ürün ihtiyacınızı karşılayarak sizlerin hızlı ve kolay bir mutfak deneyimi yaşamanızı sağlar.

Herkes İçin Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi

Herkes İçin Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi

Hayatın hız kazanması ile gündelik yaşamda pratiklik önem kazanır. Ekmek kızartma makineleri de mutfakta hız kazandıran pratik ev aletlerindendir. Philips ekmek kızartma makinesi de sağladığı hız ve pratiklik ile mutfakta harcanan vakti kısaltır. Bu ürün tüm aile bireylerinin öğünlerini kolayca hazırlayabilir. Kahvaltı için saatlerce uğraşmanıza gerek olmadan hazırlamanıza olanak sunar ve yeni lezzetlere yelken açmanızı sağlar. Küçük boyutuyla mutfağınızda yer kaplamaz ve kolay temizliği sayesinde uzun süreli ve rahat bir kullanım sağlar. Kahvaltı günün en önemli öğünüdür ve Philips ekmek kızartma makinesi, çalışan ebeveynlere pratiklik sağlar. Sizler de sabah ya da akşam yemeklerinde sıcak ekmek tüketmek istiyorsanız Philips HD2581/90 ekmek kızartma makinesi yorumlarında cihazın pratikliğiyle ilgili değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Model yoğun iş günlerinde ve hafta sonu tatillerinde kahvaltıda ya da yemeklerin yanına sıcak ekmek hazırlamanızı sağlar.

Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi Fiyatları

Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi Fiyatları

Philips HD2581/90 ekmek kızartma makinesi fiyatları ürünün malzeme, tasarım gibi detayları düşünülerek belirlenir. Teknik özellikleri ele alındığında farklı kızartma ayarlarına sahip olması esnek kullanım imkanı sağlar. Otomatik kapanma özelliği ise ürünün güvenle kullanılmasına olanak tanır. Tasarımı ilgilendiren noktalar ana gövde malzemesi ve ürünün rengidir. Ürünün ana gövdesi plastiktendir. Ana gövdenin plastik olması sebebiyle ürün hem dayanıklıdır hem de hafiftir. Siyah renge sahip bu ürün görüntüsünün göz alıcılığıyla da müşterilerin beğenisini toplar. Philips HD2581/90 ekmek kızartma makinesi kullananlar bu ürünün gelişmiş özellikleri ve müşterisine sağladığı kolaylıklarla mükemmel bir mutfak deneyimi yaşar. Sizler de mutfakta pratik bir yardımcıya ihtiyaç duyuyorsanız Philips HD2581/90 ekmek kızartma makinesine Trendyol üzerinden ulaşabilir ve avantajlı fiyatlar ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.