Philips H7 Led Xenon Far Ampulü Güçlü Işık Uzun Ömürlü 12-24v Uyumlu

1.680 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.590 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.645 TL

Ürün Bilgileri

Philips H7 Led Xenon Far Ampulü Güçlü Işık Uzun Ömürlü 12-24v Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0424124190400001 Vergi Kimlik Numarası: 4241241904
    Bu ürün GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PHİLİPS LED XENON H7 6000K DAHA PARLAK IŞIK Maksimum yol güvenliği Az ısınan ZES Led teknolojisi Minimum ürün boyutu Ergonomik yapısı ile en küçük araçlar için bile uygun olabilecek ufaklıkta. . Parlama olmadan yolda daha parlak ışık Karşıdan gelen sürücünün gözünü almasını engelleyen tasarım Philips LED ile farlarlarınızda sofistike ve modern bir görünüm daha parlak ışık ile maksimum görünürlük Yoğun parlak ışık Yoğun parlak farlar Maksimum yol güvenliği Parlama olmadan maksimum görüş alanı 5+ yıl ömrü Tüketici kullanımı için 1 yıllık sınırlı garanti Araba üreticilerinin tercih ettiği kalite Kutu içinden 2 adet ampul çıkar . Teknoloji: LED Kullanım yeri: Uzun , kısa far ampulü, Sis ampulü Soket : H7 Renk sicaklığı: Beyaz 6000K Voltage: 12 V -24V UYUMLU Kutu içeriği : 2 adet ampul ve bağlantı parçaları

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Philips Far Ampulü Ürünleri Trendyol'da!

Görüş mesafesi yüksek farlar, yol güvenliğini sağlamak adına tercih edilmesi gereken araç aksesuarlarının başında gelir. Açık, sisli veya görüş mesafesi çok kısa olan havalar için araç farlarını LED ışıklara sahip alternatiflerle değiştirerek sürüş konforunuzu artırabilirsiniz. Philips H7 LED Xenon 12 – 24 V uyumlu far ampulü aradığınız performansı ve görüş mesafesini sunar. Ergonomik bir tasarıma sahip olması sayesinde birçok araca uyumluluk gösteren aksesuar, yollarda maksimum güvenliği sağlama konusunda kişilere yardımcı olur. Hem sizin hem de aracınızın güvenliğini sağlar. Göz almayan parlaklığıyla öne çıkan ve yolu yeteri kadar aydınlatan Philips H7 LED Xenon far ampulünü aracınıza kolayca monte edebilirsiniz.

  • Renk Sıcaklığı: Beyaz 6000K
  • Soket: H7
  • Voltaj: 12 V - 24 V

Philips H7 LED Xenon 12-24V Uyumlu Far Ampulünün Özellikleri Nelerdir?

Philips H7 LED Xenon 12-24V Uyumlu Far Ampulünün Özellikleri Nelerdir?

Philips H7 LED Xenon 12 – 24 V uyumlu far ampulünün sunduğu özellikler, yol güvenliğini ve kullanım deneyimini üst seviyeye çıkarır. Araçlar için sıklıkla tercih edilen LED farlar, beyaz ışığa sahiptir. 6000K beyaz olarak adlandırılan ışık, parlama yapmadan uzun mesafeleri aydınlatabilir. Ürünü uzun ve kısa mesafeli soketler için tercih edebilir, sis farı olarak da kullanabilirsiniz. H7 soketine sahip far, 12 ve 24 V arasında voltaj ile çalışır. Philips H7, üstün performans sunan tasarıma sahiptir. Küçük ve kompakt boyutlara sahip olan aksesuar farklı model araçlarla uygunluk gösterir. Küçük far alanlarına sahip araçlara da kolaylıkla monte edilebilir. Philips H7 LED, iki adet ampül ve bağlantı kablolarıyla birlikte gelir. Philips H7 LED Xenon 12 – 24 V uyumlu far ampulünü bu sayede kolayca monte edilir.

Philips H7 LED Xenon Uzun Ömürlü Far Ampulünün Parlaklığı Nasıldır?

Görüş mesafesinin azaldığı hava koşullarında, araç farlarını yakmak hem zorunluluktur hem de güvenlik önlemidir. Philips H7 LED Xenon 12 – 24 V uyumlu far ampulünün sunduğu performansla uzak mesafeleri rahatlıkla görebilirsiniz. Philips H7 ampul sahip olduğu 6000K beyaz ışığı ile yolu parlatmadan aydınlatır. Sürücünün göz sağlığına zarar vermeden çalışır. Karşıdan gelen sürücüye de yardımcı olan Philips H7 LED Xenon, gözü almayarak geçici körlüğün meydana gelmesini önler. Parlama olmadan maksimum görüş mesafesini sunan aksesuarlar, araç takibi sırasında öndeki sürücünün rahatsız olmamasını sağlar. Siz de Philips H7 LED Xenon 12 – 24 V uyumlu far ampulünün üstün performansı sayesinde konforlu bir yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz.

Philips H7 LED Xenon Far Ampulü Yol Güvenliği Sağlar mı?

Philips H7 LED Xenon 12 – 24 V uyumlu far ampulünün tasarım aşamasında öncelikli hedef, yol güvenliğini sağlamaktır. Ürün, daha uzun mesafeyi aydınlatırken herhangi bir parlamanın yaşanmasını önler. Bu, son derece konforlu bir deneyim vadeder. Işıktan kaynaklanan geçici körlüğe yol açacak parlaklığa sahip olmayan LED aksesuarlar, uzun ve kısa mesafe farları sayesinde yol güvenliği sağlar. Sisli havalarda ise ürünün sahip olduğu ampullerin gücü, azalan görüş mesafesini artıracak performansı sunar. Bu far ampulünü satın almadan önce ürünü kullanmış müşterilerin deneyimlerini ve görüşlerini inceleyerek bir karar vermeniz mümkündür. Dilerseniz Philips H7 LED Xenon 12 – 24 V uyumlu far ampulü yorumlarından faydalanarak ürünün sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Siz de yol güvenliğini bir hayli artıran bu ürünü, Trendyol üzerinden hızlıca ve zahmetsizce satın alabilirsiniz.