Philips Gümüş Gri Powerbank Dlp6710 10.000 Mah

699,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips Gümüş Gri Powerbank Dlp6710 10.000 Mah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztelkum Satıcı Ünvanı: ÖZTELKUM TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0707003925000014 Vergi Kimlik Numarası: 7070039250
    Bu ürün Öztelkum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips Gümüş Gri Powerbank Dlp6710 10.000 Mah

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 7900 - 11500
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kablo Ucu USB
  • Renk Gümüş
  • Volt 5 - 8 V
Geri Bildirim Ver

Philips Gümüş Gri Powerbank DLP6710 10.000 mAh

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte günlük hayatta farklı çeşitlerde ürünler sizlere eşlik eder. Telefonlarınız için şarj aletleri ve kulaklıklar, bilgisayarlarınız için şarj aletleri ve ekipmanlar bu ürünlerin arasında gelir. Philips gümüş gri powerbank DLP6710 10.000 mAh telefonlarınız için şarj aleti yerine geçer. Bu powerbank sayesinde telefonunuzu dışarıda veya istediğiniz yerde uzun süreli şekilde kullanabilirsiniz. Gri renkli tasarımı ile sizin ve çevrenizin dikkatini çeker. Ayriyeten 4 farklı renk seçeneği ile her zevkten müşteriye hitap etmeyi hedefler. Telefonunuzun USB kablosu ile kolayca şarj edebilir ve telefonunuzu dilediğiniz süre boyunca kullanabilirsiniz. İdeal ve taşınabilir boyuta sahiptir. Bu sayede yanınızda ekstra bir ağırlık hissetmeden bu ürünü taşıyabilirsiniz. Siz de telefonunuz için bu powerbank tercih edilebilir, avantajlı fiyatı ile satın alabilirsiniz.

  • Avantajlı fiyat
  • Kaliteli tasarım
  • Şık gümüş renk

Kaliteli Tasarımı ile Philips Powerbank DLP6710 Özellikleri

Kaliteli Tasarımı ile Philips Powerbank DLP6710 Özellikleri

Philips gümüş gri powerbank DLP6710 10.000 mAh telefonlarınız için şarj aleti yerine geçmeyi hedefler. Bu powerbank sayesinde telefonunuzu dışarıda veya istediğiniz yerde uzun süreli şekilde kullanabilirsiniz. 5-8 volt arasında çalışır. 10.000 mAh gücüne sahiptir. Bu sayede telefonunuzun yanı sıra powerbank’i de uzun süre yanınızda şarjı bitmeden taşıyabilirsiniz. Gri gümüş renkli tasarımı ile şık bir görünüm sağlar. Farklı zevkten müşterilere hitap etmesi için ayriyeten 4 farklı renk seçeneğine de sahiptir. Telefonlarınızın USB kablosu yardımı ile kolayca telefonunuzu şarj edebilir ve kullanabilirsiniz. Çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı dış yüzeye sahiptir. İdeal ve taşınabilir boyutta bir üründür. Bu sayede yanınızda ekstra bir ağırlık hissetmeden bu ürünü telefonlarınız ile taşıyabilirsiniz. Philips gümüş gri powerbank DLP6710 10.000 mAh kullananlar ürünün sunduğu avantajlardan memnun kalırlar.

Avantajlı Fiyatıyla Philips Powerbank DLP6710 10.000 mAh

Avantajlı Fiyatıyla Philips Powerbank DLP6710 10.000 mAh

Her model telefonda kullanabileceğiniz tasarımda olan Philips powerbank DLP6710 fiyat olarak da sizi ve bütçenizi zorlamaz. Philips gümüş gri powerbank DLP6710 10.000 mAh fiyat aralığı bakımından avantajlı şekilde belirlenir ve sizlere sunulur. Farklı bütçelere uygun fiyat aralığı sayesinde her müşteriye rahatça ulaşabilmeyi hedefler. Telefonunuzu USB kablosu yardımı ile bu powerbank ile kolayca şarj edebilirsiniz. Çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı dış yüzeye sahiptir. Bu sayede size uzun süreli bir kullanım amaçlar. Philips gümüş gri powerbank DLP6710 kullananlar fiyat performans bakımından bu üründen çok memnun kalırlar. Ürünü satın alan ve kullanan müşteriler bu powerbank ürününü çevrelerine ve sevdiklerine vermekten çekinmezler. Birçok farklı avantaja sahip olan bu ürünü avantajlı fiyatı ile satın alabilir, tercih edebilirsiniz.

Philips Gümüş Gri Powerbank DLP6710 10.000 mAh Yorumları

Philips Gümüş Gri Powerbank DLP6710 10.000 mAh Yorumları

Her model telefonda kullanabileceğiniz tasarımda olan ve her bütçeye uyan fiyat aralığına sahip olan bu powerbank, müşteriler tarafından sıkça tercih edilir ve satın alınır. Philips gümüş gri powerbank DLP6710 10.000 mAh yorum bakımından oldukça olumlu geri dönüşler içerir. Ürünü satın alan ve kullanan kişiler ürünün birçok farklı avantajından memnun kalırlar. 10.000 mAh gücüne sahip olması, gümüş renkli şık yapıda tasarlanması ve avantajlı fiyatı ile satılması ürünün müşteriler tarafından öne çıkarılan başlıca özelliklerindendir. Philips gümüş gri powerbank DLP6710 10.000 mAh satın almadan önce yorumlar kısmına uğrayarak ürün hakkında fikir ve deneyimlerini açıkça dile getirmiş müşterilerin yorumlarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede powerbank hakkında gerçek bir gözden fikir sahibi olursunuz. Siz de birçok avantaja sahip olan bu ürünü uygun fiyatıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.