8
Ampul kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Philips Phılıps Led 8-60w Ampul 6500k Beyaz Işık

39,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
49,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Phılıps Led 8-60w Ampul 6500k Beyaz Işık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKA Elektrik Aydınlatma Yapı&Market Satıcı Ünvanı: ÖZLEM BERFİN ÖZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6710540835
    Bu ürün ANKA Elektrik Aydınlatma Yapı&Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips Led Spot Ampul 9 W 806 LM - 6500 KLV BEYAZ IŞIK

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E27
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 9 Watt
  • Dim Özelliği Yok
  • Paket İçeriği Tekli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Philips Essential 9w (60W) Beyaz Işık Led Ampul E27

Elektrik hayatların vazgeçilmez kilit noktasını oluştururken, artık birçok işlem ve yaşamsal aktiviteler elektriğin kullanımını zorunlu hale getirmektedir. Yüksek yoğunlukta gelen elektriğin daha düşük seviyelerde insanların aydınlatma ihtiyacını gidermek için kullandığı ampuller, elektriğin basit ama ne kadar etkili olduğunu gözler önüne sermektedir. Çok eski zamanlardan beri kullanılan ampul çeşitleri, gerek aydınlatma gerekse farklı amaçlar için kullanılarak hayata yeni bir yön vermektedir.T eknolojik yeniliklerin giderek gelişmesi ile birlikte aktivite ve yaşamın vazgeçilmez bir parçası olan Philips essential 9w (60w) led ampul beyaz ışık e27 duylu olması sayesinde her evin standartlarını karşılamaktadır. İçerisinde bulunan beyaz led ışık teknolojisi ise göz sağlığını desteklerken, aktivitelerinizi kesintisiz bir şekilde devam ettirmenizi sağlar. Yüksek enerji tasarrufu sağlayan bu ampul ile aydınlatmak istediğiniz ortama eşit miktarda ışık sağlayabilirsiniz. İhtiyaçlarınızın ötesinde led teknolojisini de kolaylıkla evinizi taşıyabilirsiniz. Philips essential 9w e27 sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Yüksek Enerji Tasarrufu
  • Göz Yormayan Beyaz Işık Teknolojisi
  • Her Alanda Etkin Aydınlatma

Yüksek Verimli ve Enerji Dostu Led Lamba Kullanımı

Yüksek Verimli ve Enerji Dostu Led Lamba Kullanımı

Yeni ev dekorasyon fikirleriniz arasında modern lamba dizaynlarını evinizde bulundurmak isterseniz Philips’in bu ampulü kreatif bir görünüm sunmaktadır. Aydınlatma üniteleri arasında ışık performansını her zaman bir adım daha öteye taşıyan Philips essential 9w led ampul beyaz renkte olması sayesinde göz yormayan bir performans sunar. Böylece birbirinden farklı atölye, etkinlik ve aktivitelerde uzun süreler dikkatiniz dağılmadan işinize devam edebilirsiniz. Ürünün ergonomik yapısı kompakt tasarımı ile birleşerek E27 tipindeki duyunuza tam oturacak şekilde üretilmektedir. Böylece istediğiniz her an eski ampulünüze veda edebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamanız için gereken ışığı, yaşadığınız alanın her yerine eşit olarak dağıtması Philips’in led ampulü ile mümkün olmaktadır. Geleneksel ve eski yapıdaki ampullerinizin yeterli aydınlatmaya sahip olmaması ve belirli bir süreden sonra göz yorgunluğu yapmasını bu üründe hiçbir şekilde yaşamazsınız.

Üstün Aydınlatma Performansı ile Daha Canlı Renkler

Üstün Aydınlatma Performansı ile Daha Canlı Renkler

Teknoloji, her alanda olduğu gibi aydınlatma alanında da kullanışlı fırsatları Philips kalitesi ile müşterilerle buluşturmaktadır. Evini sürekli olarak yeniden dekore edenler bu öncü teknolojilerden aydınlatma alanında yararlanma fırsatı bulurlar. İstediğiniz her an ortamın renk kalitesini artırabileceğiniz Philips essential 9w (60w) led ampul beyaz ışık e27 duylu yorum ve detaylı özellikleri ile yaşam alanınızın renklerini canlandırmaktadır. Yüksek led teknolojisini ışık performansında sizlere sunan bu ürün, her odanız için kullanışlı imkanları sizlere sunmaktadır. Banyoda mutfağa kadar birçok alanda daha pürüzsüz ve göz yormayan ışık alternatifleri arıyorsanız, bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. 9 watt ve 806 lümen desteği bu ampulün kullanımını cazip kılarken, aynı zamanda enerji tasarrufunda bulunmanızı da sağlar.

Philips Ampul ile Akıllı Aydınlatma Teknolojisi

Philips Ampul ile Akıllı Aydınlatma Teknolojisi

Akıllı led teknolojisini evinize taşıyan bu ürün, yaşam alanınızın her yerinde gözleriniz için üstün ışık performansını sizlere sunmaktadır. Ürün içeriğinde yer alan 6500 kelvin değeri ise kesintisiz beyaz ışık için oldukça yeterli olmaktadır. Profesyonel firmaların ve iş yerlerinin severek kullandığı Philips 9 watt ampul, şoka ve titreşime karşı oldukça dayanıklı olması ile sıkça tercih edilen bir ampul olmaktadır. İç ve dış mekân dizaynlarında birçok kafe, pub, tiyatro ve daha fazla seçeneği süsleyen bu ürün ortama yaydığı ekstra parlaklık ile istenilen görünümleri sizlere sağlamaktadır. A+ enerji tasarrufunu ay sonu gelen faturanızda rahatlıkla hissedebilirsiniz. Evinizin eksik kalan ve hoş gözükmeyen tasarımsal görüntüsünü Philips essential 9w (60w) led ampul beyaz ışık e27 duylu indirim seçenekleri ile yeniden düzenleyebilirsiniz. Philips essential 9w (60w) led ampul beyaz ışık e27 duylu satın almak için hemen Trendyol'a göz atabilirsiniz.