1
Filtre Kahve Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Philips Hd7461/20 Daily Collection Siyah Filtre Kahve Makinesi

1.899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (68)
7 saat 33 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
7 saat 33 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.045 TL
7 saat 33 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.084 TL
18 saat 33 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Hd7461/20 Daily Collection Siyah Filtre Kahve Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknosa Satıcı Ünvanı: TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836014439357137 Vergi Kimlik Numarası: 8360144393
    Bu ürün Teknosa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sadece iyi kahve En iyi lezzet deneyimi için aroma karıştırıcı ile Cam sürahili Siyah Aroma karıştırıcı, en iyi lezzeti elde etmek için kahveyi karıştırır Sürahinin içindeki bu akıllı başlık, ilk fincandan son fincana kadar en lezzetli ve kıvamlı aromanın sunulması için akan kahveyi eşit şekilde karıştırır. Enerji tasarrufu ve güvenlik için 30 dakikadan sonra otomatik kapanma Kahveniz hazırlandıktan 30 dakika sonra kahve makinesi, enerji tasarrufu ve güvenlik sağlamak amacıyla otomatik olarak kapanır. Bu, AB üyesi tüm ülkelerde satılan kahve makineleri için geçerli olan AB düzenlemesinden kaynaklanır. Kahvenizin daha uzun süre sıcak kalmasını istiyorsanız Philips, kahve makinelerini birer termos ile sunar. Dilediğiniz zaman bir fincan kahve almanız için damlama önleyici özelliği Damlama önleyici, tam öğütme döngüsü tamamlanmadan önce bir fincan kahve almanıza olanak tanır.

Ürün Özellikleri

  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Damlama Emniyeti Var
  • Materyal Plastik
  • Model Filtre Kahve Makineleri
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Karaf Malzemesi Cam
  • Kahve Çekirdeği Öğütebilme Yok
  • Filtre Tipi Plastik
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tema / Stil Modern
  • Frekans 50 Hz
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Philips 500-016-506-HD7461/20 Daily Collection Siyah Filtre Kahve Makinesi

Philips daily collection siyah filtre kahve makinesi evde veya işyerinde kullanılabilecek pratik bir üründür. Cihazın materyali plastiktir. Karafı ise camdandır. Üründe kahvenin aromasının suya tam olarak karışmasını sağlayan akıllı başlık bulunur. Bu başlık kahvenin hazırlanma sürecinde suyu sürekli karıştırarak içeceğin lezzetinin artmasını sağlar. Oldukça pratik bir kullanım sağlayan bu ürünle hızlıca kahve yapmak mümkün olur. Ürünün üzerinde çalışmasını başlatmak için bir komut düğmesi yer alır. Makinenin ortasında bulunan sürahinin gövdesi camdır ancak tutma sapı plastikten üretilir. Sap kısmı rahat bir tutuş sağlar; kahveler sürahinin içerisinden fincanlara kolaylıkla dökülebilir. Sürahi üzerinde yer alan çizgilerse yapılan kahve miktarının belirlenebilmesini konusunda kullanıcıya yardımcı olmak için tasarlanır. Böylece ihtiyaç duyulan miktarda kahve rahatlıkla hazırlanabilir.

  • Model: Filtre kahve makineleri
  • Materyal: Plastik
  • Karaf Malzemesi: Cam

Philips Daily Collection Filtre Kahve Makinesi Özellikleri

Philips Daily Collection Filtre Kahve Makinesi Özellikleri

Philips daily collection siyah filtre kahve makinesi şık bir görünüme sahiptir. Ürünün genişliği 240 mm, derinliği 210 mm ve yüksekliği ise 330 mm'dir. Ek olarak cihazın ağırlığı ise 1,42 gramdır. Bununla birlikte bu ürün oldukça fonksiyonel bir yapıda tasarlanır. 1,2 litrelik su haznesi bulunur. Bu hazne kullanılarak aynı anda birkaç bardak kahvenin yapılabilmesi mümkün olur. Philips HD7461/20 filtre kahve makinesinin avantajlarından biri de cihazın makinede yıkanabilen parçalarının oluşudur. Böylece kahvenizi her seferinde hijyenik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Philips HD7461/20 daily collection siyah filtre kahve makinesinin kullanıcıya sunduğu hizmetlerden bir diğeri ise otomatik kapanma sistemidir. Bu sistem sayesinde ürün 30 dakikanın sonucunda kendiliğinden kapanarak hem enerji tasarrufu yapar hem de güvenli bir kullanım deneyimi sunar.

Philips Siyah Filtre Kahve Makinesi Hangi Kahvelere Uygun?

Philips Siyah Filtre Kahve Makinesi Hangi Kahvelere Uygun?

Philips HD7461 daily collection filtre kahve makinesi filtreleme işlemi için uygundur. Bu ürünle filtre kahve yapımı çok pratik bir şekilde gerçekleştirilebilir. Bu cihaz içerisinde çekilmiş kahve tozunun kullanımına uygun olarak üretilir. İnce taneli kahve tozuyla ürünün özellikleri kullanılarak lezzetli içecekler hazırlamak mümkündür. Ürünün üst kısmında yer alan kapak açıldığında su ve kahve koyma haznesiyle karşılaşılır. Buraya hazırlanmak istenen fincan sayısına göre su ve kahve eklenebilir. Ardından makinenin kapağı kapatılıp açma kapama tuşu kullanılarak cihaz çalıştırılmalıdır. Bu sayede filtre kahve kısa bir süre içerisinde süzülür ve demliğin içerisine akar. İşlem tamamlandığında kahve fincana dökülebilir. Otomatik kapanma özelliğine de sahip olan Philips 7461/20 filtre kahve makinesi yaklaşık yarım saat boyunca kahvenin sıcak kalmasını sağlar.

Philips Filtre Kahve Makinesi Günlük Kullanımı Ne Kadardır?

Philips Filtre Kahve Makinesi Günlük Kullanımı Ne Kadardır?

Philips daily collection siyah filtre kahve makinesi 1,2 L demlik kapasitesi ile 15 fincana kadar içecek hazırlama olanak tanır. Bunun yanında aroma karıştırıcı özelliği sayesinde hazırlanan kahve güçlü aromasıyla kullanıcıya kaliteli bir deneyim sunar. Kahveler hazırlanırken sürahi üzerinde bulunan çizgilerden ve ölçü kaşıklarından yararlanılabilir. Bir fincan filtre kahve yaklaşık 10 dakika gibi kısa bir sürede bu makineyi kullanarak hazırlamak mümkün olur. Makinede yıkanabilen parçalarını olması ürünün gün içinde tekrar tekrar hijyenik şekilde kullanılabilmesini sağlar. Satın alma işlemi gerçekleştirilmeden önce Philips daily collection siyah filtre kahve makinesi yorum içerikleri incelenebilir. Böylece kullanıcı deneyimlerinden ve incelemelerinden faydalanılabilir. Philips daily collection siyah filtre kahve makinesi Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformları arasında bulunan Trendyol ile kolaylıkla satın alınabilir.