Philips BT1209/15 Sakal Düzeltici USB Şarjlı

1.200 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL

Ürün Bilgileri

Philips BT1209/15 Sakal Düzeltici USB Şarjlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEYN TİCARETT Satıcı Ünvanı: SULTAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2400644828
    Bu ürün ZEYN TİCARETT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sakal tıraş makinesi, sakal kısaltma ve ense tıraşı kullanım alanlarına sahip niteliktedir. En küçük ayrıntıya kadar temizlik imkanı sağlar.
  • Tam şarj süresi 480 dk olan şarjlı tıraş makinesi, işlem aşamasında kesintisiz kullanım sunar.
  • Kullanım kolaylığı sunan 3 başlıklı tıraş makinesi, 2 sakal ve kirli sakal tarağına sahiptir. İstenen modeli tıraş etmeye yardımcı olur.
  • Tıraş makinesi erkek, şarj göster paneli sayesinde pil seviyesinden haberdar olma imkanı sunar. İkaz ışığı sonrasında şarj edilerek tekrar kullanılır.
  • Şarjı tam dolu olduğu zaman kullanımı kolay olan kablosuz tıraş makinesi, 30 dakika kesintisiz kullanım sağlar. Saç ve sakal tıraşı için yeterli kullanım süresine sahiptir.
  • Paslanmaz çelik bıçaklara sahip olan kuru tıraş makinesi, ıslak olmayan saç ve sakallar için kullanıma uygun donanımdadır.
  • Pil yapısı Ni-MH olan pilli tıraş makinesi, elektrik olmayan her ortamda rahat kullanım imkanı sunar. İhtiyaç duyulan her zaman için pil takılı tutulur.
  • Derinlemesine temizlik imkanı sunan yıkanabilir tıraş makinesi, en küçük ayrıntıya kadar temizleme olanağı sağlar. Gözle görülmeyen kılları temizlemeye yardımcı olur.
  • Seyahat zamanları için ideal olan taşınabilir tıraş makinesi, yer kaplamayan parçaları ile birlikte kolay muhafaza edilir.
  • USB tıraş makinesi, USB girişi olan cihazlarla da şarj edilerek kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Gri
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 dk altı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Philips BT1209/15 Sakal Düzeltici

Sakal düzeltmek, zahmetli ve zor bir iş gibi gözükse de bir sakal düzeltici kullanarak bunu yapmak oldukça kolaydır. Gündelik hayatta yüz bakımı için sakal düzelticiye ihtiyaç duyulur. Kullanışlı tasarımı ve hafif yapısıyla Philips BT1209/15 USB şarjlı seyahat sakal düzeltici müşterilerin beğenisini toplar. Paslanmaz çelik bıçakları sayesinde kaliteli bir tıraş keyfi sunar. Bıçakları kendiliğinden bilenir. 1 tane sakal ve 1 tane kirli sakal tarağı mevcuttur. Bıçakların uçları, cildinizi tahriş etmemesi için yuvarlak olarak özel bir biçimde tasarlanır. Saçınızı ve sakallarınızı kolay bir şekilde tıraş edebilirsiniz. BT1209/15 modelinin fırçası sayesinde cihazı ıslatmanıza gerek kalmadan kuru bir biçimde temizleyebilirsiniz. Ürün kablosuz kullanıma uygundur. Şarj ettikten sonra kullanmak konforludur. Kuru kullanım için dizayn edilir.

  • Şarjlı kullanım
  • Paslanmaz çelik bıçaklar
  • Kolay temizleme

İlgi Çekici Philips BT1209/15 Sakal Düzeltici Özellikleri

İlgi Çekici Philips BT1209/15 Sakal Düzeltici Özellikleri

Philips BT1209/15 sakal düzeltici herhangi bir mikro USB kablosu ile kolayca şarj edilebilir. Şarj süresi 8 saattir ve 30 dakika kullanım süresi bulunur. Ürün, şarj kablosu ile birlikte gelir. Herhangi bir USB adaptörüne bağlayarak veya bilgisayarınıza takarak şarj edebilirsiniz. Adaptör ürüne dahil değildir. Uzun sakalı düzeltmek için 5 mm’lik tarağı kullanmanız önerilir. Kirli sakal görünümünü beğeniyorsanız ve bunu yüzünüzde görmek isterseniz 1 mm’lik tarağı kullanabilirsiniz. Sıfır düzeltme için ürünü taraksız kullanmanız mümkündür. Düzeltici, ulaşılması zor alanlara rahatlıkla erişebilmeniz için tasarlanır. Temizliğini yapmak için bir adet fırçası bulunur. Yağa gerek kalmadan temizliğini yapabilirsiniz. Cihazınızı şarj ederken göstergesinde yeşil ışık yanar. Bu sayede şarj olduğunu anlarsınız. Açma/kapama düğmesinin orada bulunan seyahat kilidi sayesinde cihazınız yanlışlıkla açılmaz. Hafifliği sayesinde istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

Philips BT1209/15 Sakal Düzeltici Avantajları

Philips BT1209/15 Sakal Düzeltici Avantajları

BT1209/15 Philips sakalınıza istediğiniz şekli verebilmek üzere tasarlanır. Her yere götürebileceğiniz kolaylıktadır. Kablosuz olarak kullanılabilmesi sayesinde yakınlarda priz aramanıza gerek kalmaz. Herhangi bir mikro USB kullanarak şarj edebilirsiniz. Şarj olurken göstergesinde yeşil ışık yanar. Şarj ettikten sonra 30 dakika kullanım süresi sayesinde tıraşınızı rahatlıkla olabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ile kullanması oldukça rahattır. Bıçakları, cildinizi pürüzsüz yapacak şekilde tasarlanır. Yüzünüzü tahriş etmez. Ensenizi de rahatlıkla tıraş etmenizi sağlar. Seyahat kilidi cihazı istenmeyen durumlarda açmanızı önler. Ürünün kendi tarakları sayesinde istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Uzun sakalınızı düzeltmek için taraklardan yardım alabilirsiniz. Dilerseniz kirli sakal görünümü de vermenizi sağlar. Hiç tarak kullanmadan pürüzsüz bir cilde de erişebilirsiniz. Düzeltici, ulaşılması zor alanları oldukça rahat bir şekilde düzeltebilmeniz için özel olarak dizayn edilir.

Philips BT1209/15 Yorumları ve Fiyatı

Philips BT1209/15 Yorumları ve Fiyatı

Philips BT1209/15 sakal düzeltici fiyatı, ürünün tüm özellikleri esas alınarak belirlenir. Dikkat çekici özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkar. Ürünle birlikte gelen tarakları istediğiniz sakal boyutuna göre kullanabilirsiniz. Sahip olacağınız bu kullanışlı ürün, gündelik yaşantınızda tıraş deneyiminizi rahat ve kolay bir seviyeye çıkarmayı amaçlar. Sade tasarımı sayesinde kullanması oldukça kolaydır. Elinizden kaymayacak şekilde tasarlanır. Çıkabilen başlığı ve fırçası sayesinde ürünü temizlemek oldukça rahattır. Yağlamaya gerek kalmadan temizleyebilirsiniz. Bıçakları çalışırken birbirine değer, böylece kendilerini keskinleştirir. Her seferinde düzelticinizi ilk defa kullanıyormuş gibi hissedersiniz. Evinizde ya da seyahate çıkarken yanınıza aldığınızda üstünde bulunan seyahat kilidi sayesinde istenmeyen anlarda cihazın açılmasını önleyebilirsiniz. Philips BT1209/15 yorumlarına istediğiniz zaman bakabilir, ürün hakkındaki değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlar ile hemen Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.