Philips Azur Gc4544/80 2600 W Buharlı Ütü Hediyeli

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.880 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.889 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.199 TL

Ürün Bilgileri

Philips Azur Gc4544/80 2600 W Buharlı Ütü Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğan Billuriye Satıcı Ünvanı: TUNCAY BATOK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1500026191
    Bu ürün Doğan Billuriye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips 4544/80 Azur Performer Buharlı Ütü Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Tip Buharlı
  • Otomatik Kapanma Var
  • Sürekli Buhar 0-100
  • Şok Buhar 200-300
  • Taban Özel Taban Teknolojisi
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Damlama Emniyeti Var
  • Kireç Önleme Var
Geri Bildirim Ver

Philips Azur GC4544/80 2600 W Buharlı Ütü Hediyeli

Philips Azur GC4544/80 2600 W Buharlı Ütü Hediyeli

Kıyafetlerinizin daha şık bir görünüme erişmesini sağlamak ve kısa sürede ütü yapabilmek adına tercih edeceğiniz ütü alternatifinin kalitesi büyük bir önem taşımaktadır. Markanın geliştirdiği bu üründe yüksek kalite ve birden fazla avantajlı özellik sizleri bekliyor olacak. Kolay ütünün keyfini çıkartabilmek adına siz de GC4544/80 modelini tercih edebilirsiniz.

  • Rahat Ütüleme Özelliği
  • SteamGlide Teknolojisi
  • Şok Buhar Teknolojisi

Philips GC4544/80 Azur Performer Buharlı Ütü ile İnatçı Kırışıklıkları Giderin

Philips GC4544/80 Azur Performer Buharlı Ütü ile İnatçı Kırışıklıkları Giderin

Ütü yaparken zamanı iyi değerlendirmek isteyen kullanıcıların en çok önemsediği noktalardan biri ütü alternatifini W değeridir. Eğer Watt değeri düşük olan bir alternatif tercih ederseniz ütünüz geç ısınacağı için zaman kaybedebilirsiniz. Markanın tasarlamış olduğu bu üründe 2600 W enerji saniyeler içerisinde ütü kullanıma hazır bir hale geliyor ve böylelikle ütü yapmak daha kısa sürüyor. Pek çok kullanıcının memnuniyetini kazanan bu avantajın yanı sıra üründe yer alan yüksek buhar teknolojisi de sizlere konforlu bir kullanım süreci geçirme olanağı sağlayacaktır. Gelişen teknolojinin yeniliklerine ürünlerinde yer vermeye devam eden Philips ile siz de yüksek dayanıklılık imkânıyla tanışın.

Philips Azur GC4544/80 Yorumlar ile Kalitesini Kanıtlıyor

Philips Azur GC4544/80 Yorumlar ile Kalitesini Kanıtlıyor

Markanın üretmiş olduğu üründe yer alan teknik özellikler günü daha verimli bir şekilde değerlendirebilmenize olanak sağlamaktadır. Ütü yaparken inatçı kırışıklıklara karşı mükemmel bir performans sergileyen bu üründe şok buhar teknolojisi sizleri bekliyor olacak Şok buhar teknolojisi sayesinde en inatçı kırışıklıkları bile zorlanmadan yok edebilir ve kısa sürede çamaşırlarınızı ütüleyebilirsiniz. Buharı eşit bir şekilde yaymak ve maksimum verim almak adına tercih edebileceğiniz bu üründe aynı zamanda ideal su haznesi kapasitesi de sizlere kolaylık sağlamaktadır. Bu sayede kesintisiz ütü yapma imkanına sahip olabileceksiniz. Teknik açıdan sunduğu yüksek performansın yanı sıra tasarım açısından da konfor imkânı tanıyan bu ürünlerde ile ütü yaparken pratik çözümlere erişebilirsiniz.

Philips Azur GC4544/80 Özellikleri ve Fiyatları

Philips Azur GC4544/80 Özellikleri ve Fiyatları

Üretilen üründe yer alan en etkili özelliklerden biri ürünlerin kireç önleyen bir sistemle satışa sunuluyor olmasıdır. Bu sayede memnuniyet kazanarak dünya çapında popüler bir hale gelen üründeki kireç önleme sistemi ile hem ütünüzün ömrünü uzatabilecek hem de giysilerinizin lekelenmesini engelleyebileceksiniz. Ütü yaparken oluşan lekelerin geneli ütüdeki kireçlenme sorunu ile ilişkilidir. Kireçlenme sorununu engellemek adına geliştirilen sistem ile sizlere sorunsuz bir kullanım süreci sunan marka sayesinde hem inatçı kırışıklıkları ortadan kaldıracak hem de uzun süreli kullanım imkanından faydalanabileceksiniz. Markanın üretmiş olduğu ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve dilediğiniz alternatifi satın almak adına siz de hemen sayfayı inceleyebilir ve Trendyol güvencesiyle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.