Philips Avent Soothie Emzik 3 Ay+ 2'li / Scf194-04

39,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips Avent Soothie Emzik 3 Ay+ 2'li / Scf194-04

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIRSAT BABY Satıcı Ünvanı: FIRSAT BABY TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0322046809300018 Vergi Kimlik Numarası: 3220468093
    Bu ürün FIRSAT BABY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7Soothie, üzerinde şirin bir ayı tasarımının bulunduğu tek parça silikon emziktir.
  • Esnek fakat sağlam koruması bebeklerin yüzünde rahat durur ve 3 aylığın üzerindeki bebekler için uygundur.
Geri Bildirim Ver

Philips 3 Ay+ 2'li Scf194-04 Avent Soothie Emzik

Ailelerin en küçük üyeleri, emme reflekslerinin gelişimi konusundaki ilk adımlarını emzikler yardımıyla atarlar. Ebeveynler de bu konuda, evlatlarının gelişimi için kaliteli, dayanıklı ve güvenli bir emzik modeli arayışına girerler. Philips Avent Soothie 3+ emzik, bu konuda ailelerin yardımına yetişir. Dayanıklı yapısı ve nitelikli tasarımı ile bu ürün, hayata gözlerini yeni açmış bebeklerin diş ve diş eti gelişimi desteklemek için geliştirilmiştir. Philips Avent Soothie 3 ay+ 2'li emzik, 3 aydan küçük bebeklerin ağız ve damak gelişiminde ilk adımı atmalarına yardımcı olur. Bunu yaparken hijyeni ve sağlığı ön planda tutar ve bünyesinde bebeğin sağlığını olumsuz etkileyecek hiçbir etmen barındırmaz.

  • Philips Avent Soothie emzik, 3 aydan küçük bebeklerin kullanımı için uygundur.
  • Ürün, BPA içermez.
  • Dayanıklı, hastane sınıfı silikondan üretilmiştir.

Philips Avent Soothie 3 Ay+ Emziğin Özellikleri Neler?

Philips Avent Soothie 3 Ay+ Emziğin Özellikleri Neler?

Üzerinde tatlı bir ayıcık tasarımı bulunduran Philips Avent Soothie 3+ emzik, 3 aydan küçük bebeklerin diş ve diş eti gelişimine katkıda bulunmak amacıyla üretilmiştir. Tek parçadan oluşan bu emzik modelinin üretiminde özel materyaller kullanılmıştır. Bu nedenle oldukça dayanıklı ürünlerdir. Bebeğin ağzının içerisinde yer alacağı için hijyen konusunda üzerinde titizlikle çalışılan emzikler, bulaşık makinesi ile kolayca yıkanabilir. Sterilizasyon için ise Philips Avent Sterilizatör kullanılabilir. Philips Avent Soothie 3+ emzik, henüz kas kontrolleri tamamen gelişmemiş bebeklerin, ebeveyn gözetim yokken emzikleri düşürmemeleri için özel olarak geliştirilmiştir. Ürünün esnek koruması sayesinde emzik, bebeklerin yüzünde rahatça durur ve kolay kolay düşmez. Erken yaşta edinilen yeteneklerin ne kadar önemli olduğunu bilen Philips, ailelerin küçük üyelerinin diş ve diş eti gelişimi için çabalamaktadır.

Philips Avent Soothie 3 Ay+ Emziğin Kullanımı Sağlıklı mı?

Erken yaşlarda nesneleri, oral yolla tanımaya çalışan bebeklerin ağzında duracak eşyaların hijyeni, bebeğin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Bunun için Philips Avent Soothie 3+ emzikler, bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Sağlıklı ve hijyenik bir kullanım açısından emzik, sterilize edilebilir olmasının yanı sıra üretimi esnasında zararlı bir madde içermeyen özelliklere sahip olmalıdır. Bu nedenden dolayı Philips Avent Soothie 3+ emziklerin üretimlerinde BPA ve benzeri zararlı materyaller kullanılmamaktadır. BPA (Bisfenol-A), bazı ürünlerin ısıya dayanıklılığını arttırmak için kullanılan kimyasal bir üründür. Bünyeye alınması, bebeklerde ve çocuklarda erken östrojen hormonu salınımına ve buna bağlı olarak davranış bozukluklarına sebebiyet verebilir. Aynı zamanda kanser, kalp hastalıkları ve diyabet riskini de arttıran BPA bebek oyuncaklarında kullanılırsa ileri aşamalarda büyük sorunlara sebebiyet verebilir. Philips Avent Soothie emzik kullananlar BPA’ya maruz kalmayacakları için bu sıkıntılar hakkında endişe duymazlar

Philips Avent Soothie 3 Ay+ Emzik Kaliteli ve Güvenilir mi?

Üretiminde yüksek kalite gözetilen Philips Avent Soothie 3+ emzikler, 3 aydan küçük bebeklerin gelişimine yardımcı olmak amacıyla, titizlikle geliştirilmişlerdir. Sağlam olmalarının yanı sıra nitelikli de olan bu emzikler, çocuğunuzun ağzından yanlışlıkla düşmemesi için özel olarak tasarlanmıştır. Üretimi sırasında bebeğinize zararı dokunacak hiçbir malzeme kullanılmayan bu ürünler aynı zamanda oldukça hijyenik ve kolay sterilize edilebilir ürünlerdir. 3 aydan küçük bebeklerinizin diş ve diş eti gelişiminde önemli rol oynayacak olan Philips Avent Soothie 3+ emzikler, yüksek materyal kalitesi, başarılı tasarımı ve hijyene önem vermesi bakımından kaliteli ve güvenilirlerdir. Gözlerini yeni açmış bebeklerin ağız gelişimi konusunda gönül rahatlığıyla Soothie emziklere güvenilebilir. Ürünlerle ilgili diğer kullanıcıların fikirlerine göz atabilmek için Trendyol’dan Philips Avent Soothie 3 ay+ 2'li emzik yorumlarına bakmak yeterlidir. Philips Avent Soothie 3+ emzikleri yine Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.