Philips Avent Ultra Air 18m Kız Emzik

233,52 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (69)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
284,05 TL269 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
288,99 TL271,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Avent Ultra Air 18m Kız Emzik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENTRENDİBUL Satıcı Ünvanı: ENTRENDİBUL SANAL MAĞAZACILIK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336113465900001 Vergi Kimlik Numarası: 3361134659
    Bu ürün ENTRENDİBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Ultra air, 4 ekstra geniş hava deliği ile bebeğinizin hassas cildinin nefes alması için maksimum hava akışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. • Bu emziğin nefes alabilen ve maksimum hava akışı sağlayan tasarımı sayesinde bebeğinizin hassas cildi daha kuru kalır. • Ultra air emziğin hafif kalkanı, bebeğinizin rahat etmesi için yuvarlak köşelere sahiptir. • Bebeğiniz ne istediğini biliyor! Annelere bebeklerinin dokulu silikon emziklerimize nasıl tepki gösterdiğini sorduk ve bebeklerin ortalama %98'inin Philips Avent ultra soft ve ultra air emzikleri kabul ettiğini öğrendik • Emziğin ipeksi ve dokulu silikon malzemesi bebeğinizi sakinleştirir ve rahatlatır. • Esnek silikon emziğimizin simetrik şekli, bebeğinizin büyüyen damağına, dişlerine ve diş etlerine uyum sağlar. • Taşıma kabımızla bebeğinizin emziğini mikrodalgada sterilize edebilir ve seyahat ederken hijyenik şekilde saklayabilirsiniz. • Bebeğinizin konforunun güvenilir ellerde olduğundan emin olabilirsiniz. Bu emzik, İngiltere'deki ödüllü tesisimizde üretilmiştir. Sterilizasyon: İyice yıkanmış emzikleri kaba yerleştirin, 25 ml/1 fl. oz. su ekleyin ve mikrodalgayı 750-1000 W'a ayarlayıp kabı 3 dakika boyunca mikrodalgada bekletin. 5 dakika soğumaya bırakın ve suyu dökün. Emzikler kullanıma hazırdır.
Geri Bildirim Ver

Philips Avent SCF349/12 8710103896159 Ultra Air 2'li 18+ Ay Kız Silikon Emzik

Philips Avent SCF349/12 ultra air 2'li +18 ay silikon emzik, bebeğinizin gelişimini sağlıklı bir şekilde destekler. Ürünlerin kenar kısımları bebeklerin cildinin nefes almasını sağlar. Emzikler hassas tende tahriş ya da kızarıklık gibi cilt sorunlarına yol açmaz. Küçüklerin ağzını kuru ve yumuşak tutan bu ürün büyük hava deliklerine sahip olur. Bebeklerin diş gelişimi için özel tasarlanır ve son derece kullanışlı bulunur. Ayrıca ağız ve çiğneme gelişimine katkı sağlayan Philips Avent SCF349/12 ultra air 2’li +18 ay silikon emzik sayesinde bebekler rahat bir diş çıkarma süreci deneyimler.

  • BPA ve zararlı madde içermeyen yapı
  • Bir pakette 2 adet ürün
  • Pembe, yeşil ve mor renk

Philips Avent Ultra Air 2'li Silikon Emzik Özellikleri

Philips Avent Ultra Air 2'li Silikon Emzik Özellikleri

Philips Avent SCF349/12 ultra air 2’li +18 ay silikon emzik, farklı özellikler taşır. Emzikler 18 ay ve üzeri bebekler için uygun üretilir. Ekstra sert tonda geliştirilen bu ürünler, bebeklerin dişlerinin sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlar. Genel olarak ağız yapısının düzgün gelişmesine yardımcı olan ürün, son derece kullanışlı bir tercih olur. Diş eti sağlığını da destekleyen Philips Avent SCF349/12 ultra air 2’li +18 ay silikon emzik hafif katmanlar şeklinde dizayn edilir. Bebeklere maksimum rahatlık sağlamak için tasarlanan parça yuvarlak köşelere sahiptir. Bu özelliği ile güvenle tercih edilebilir. Ağza yerleştirilmesi ve çıkarılması oldukça kolay olan ürün, bebeklerin parmaklarına uyumlu tutma kısmı ile desteklenir.

Philips Avent Air Silikon Emzik Bebek Sağlığına Uygun mu?

Philips Avent Air Silikon Emzik Bebek Sağlığına Uygun mu?

Philips Avent SCF349/12 ultra air 2’li +18 ay silikon emzik, bebeklerin sağlığı için son derece elverişli bir seçim olur. Hassas ciltlerin özellikleri göz önünde bulundurularak tasarlanan ürün ortodontik yapıdadır. Damağın ve dişlerin doğal şekline kolayca uyum sağlarken diş etlerinin yapısına da rahat bir şekilde adapte olabilir. Simetrik bir tasarıma sahip olan emzik, ekstra sert yapısı ile gelişen ağız sistemini destekler. SCF349/12 ultra air 2’li +18 ay silikon emzik, BPA ve zararlı madde içermez. Anne sütü ve sağlıklı yiyecekler ile beslenen küçükler için temiz bir kullanım sunar. Bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendirmek ve ağız sağlığını desteklemek için Philips Avent SCF349/12 ultra air emzik modeli ebeveynler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

Philips Avent Ultra Air 2'li Silikon Emziği Kim Tercih Eder?

Philips Avent Ultra Air 2'li Silikon Emziği Kim Tercih Eder?

Philips Avent SCF349/12 ultra air 2’li +18 ay silikon emzik, her bebeğin severek kullanacağı bir ürün olur. Simetrik yapısı, ekstra sert emziği ve renkli tasarımı ile ilgi çeker. Emzik, 2’li paketler hâlinde satışa sunulur. Bu pakette gövdesi yeşil, çevresi pembe renkli ve zürafa desenli bir emzik bulunur. Diğer ürün ise pembe ve mor renklerde olup sevimli bir sincap deseni ile tamamlanır. Ürünlerin kulbu son derece hafiftir ve böylelikle emzikler kolayca kavranabilir. Philips Avent SCF349/12 ultra air 2’li +18 ay silikon emzik, ipeksi yumuşaklığı sayesinde küçüklere hafiflik ve rahatlık sunar. Bebeklerin severek kullandığı bu modeller, sağlıklı yapısı ile ebeveynlerin rahat etmesini sağlar. Emzikler kolayca temizlendiği için son derece pratik bulunur. Seyahat kabı sayesinde emzikleri bir miktar suyla mikrodalga fırında temizleyebilirsiniz. Kaliteli ve sağlıklı bir ürün isteyenler Philips Avent SCF349/12 ultra air 2'li +18 ay slikon emzik yorumlarını okuyup Trendyol’dan seti anında satın alabilir.