Philips Avent Natural Biberon Emziği +1 Ay 2li

248,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (46)
450 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
206,44 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Avent Natural Biberon Emziği +1 Ay 2li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczacın Satıcı Ünvanı: ECZACIN SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324093219200001 Vergi Kimlik Numarası: 3240932192
    Bu ürün eczacın tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips Avent Natural Biberon Emziği +1 Ay 2li Kullanım Aralığı : 1+ Ay
  • 2 Delik
  • Doğala en yakış emiş rahatlığı
  • Emziğin iç kısmındaki yastıklar emziğe zarar vermeden yumuşaklığı ve esnekliğini arttırır
  • Gelişmiş Anti-kolik Sistem
  • Gelişmiş İkili valf
  • Biberonun içerisindeki havayı bebeğin midesi yerine dışarıya boşaltır
  • Sızdırmaz
  • BPA içermez
Geri Bildirim Ver

Philips Avent 8710103873914 2 Numara 1m+ 2'li Natural Biberon Emziği

Philips Avent Natural serisi bebeğini emzirmeye devam ederken biberon da kullanmak isteyen ebeveynler düşünülerek tasarlanmıştır. Meme ucunu taklit eden emzik tasarımı, biberonla emzirme arasındaki geçişi kolaylaştırır. Beslenme sürecini hem anne hem de bebek için çok daha kolay ve konforlu bir hâle getirir. Philips Avent Natural 1m+ 2 numara 2'li biberon emziği renksiz ve şeffaftır. Bu sayede temizlenmesi gerektiğinde veya uç kısmında bir tıkanıklık oluştuğunda rahatlıkla görülebilir. 2’li olarak sunulan ürünün birini acil durumlar için yedek olarak değerlendirebilirsiniz.

  • Meme dokusunu taklit eden tasarım
  • Yavaş akış
  • 1 ay ve üzeri bebeklere uygun

Philips Avent Natural Biberon Emziğinin Özellikleri

Philips Avent Natural Biberon Emziğinin Özellikleri

Philips Avent Natural 1m+ 2 numara 2'li biberon emziği fark yaratan bir tasarıma sahiptir. Meme ucuna benzeyen geniş yapılı emzik, bebeklerin kolay bir şekilde kavraması için geliştirilir. Emziğin dokusu da meme ucunun yumuşaklığını yansıtır. Bu sayede biberonla besleme ile emzirmeyi bir arada yürütmek mümkün olur. Emziğin esnek spiral tasarımı ve yaprakçıkları beslenme sırasında uç kısmın çökmesini önler. Bebeğiniz meme ucuyla emzik arasındaki farklı hissetmeyeceği için biberonu reddetmesi gibi bir durumla karşılaşmazsınız. Avent Natural biberon emziği silikon malzemeden üretilir. Üretiminde zararlı kimyasallar ve BPA gibi maddeler kullanılmaz. Philips Avent Natural serisindeki biberonlarla uyumludur. Sahip olduğunuz Natural serisi biberonların hasar gören veya bebeğinizin gelişimine uyum sağlamayan uçlarını bu ürün sayesinde yenileyebilirsiniz. Isıya dayanıklı olan bu biberon uçlarını düzenli olarak sterilize ederek kullanabilirsiniz.

Philips Avent Natural Biberon Emziği Hangi Bebeklere Uygun?

Philips Avent Natural 1m+ 2 numara 2'li biberon emziği 1 ay ve üzeri bebekler için uygundur. Biberon emziğinin boyutları ve çalışma şekli gibi unsurlar 1 aylık bebeklerin ağız yapıları göz önünde bulundurularak tasarlanır. Bu sayede uygun yaş grubu tarafından konforlu şekilde kullanılabilmesi mümkündür. Philips Avent Natural 1m+ biberon emziği 3 aya kadar kullanılabilir. Üçüncü aydan sonra markanın bu yaş grubuna özel ürettiği bir diğer modele geçiş yapmanız gerekir. Ürün ayrıca antikolik özelliği sayesinde huzursuz ve hava yutmaya bağlı olarak sindirim sorunları yaşayan bebekler için de idealdir. Avent Natural biberon emziğinin özel valfli tasarımı mamayla birlikte hava yutulmasını engelleyerek bu şikayetlerin azaltılmasına yardımcı olur.

Philips Avent Natural Biberon Emziği Güvenilir mi?

Philips Avent Natural 1m+ 2 numara 2'li biberon emziği tasarımında bebeklerin rahatlığı ve güvenliği ön plandadır. Ürün 1 ay ve üzerindeki bebeklerin beslenme şekilleri göz önünde bulundurularak geliştirilir. İki delikli bir tasarıma sahip olan bu biberon ucu, yavaş bir akış sağlar. Böylece bebekler daha kontrollü bir şekilde beslenir. Bu yavaş akış tekniği beslenme sırasında bebeğin mamayı aspire etmesi riskini azaltır. Bu sayede ebeveynler Philips Avent Natural 1m+ biberon emziğini gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Ürünün özel tasarımı bebeklerde sıklıkla görülen kolit rahatsızlığının önlenmesine de yardımcı olur. Sindirim sorunları yaşayan, huzursuz bebekleriniz için bu ürünü tercih edebilir, besleme yöntemlerine bağlı şikayetlerinin azaldığını gözlemleyebilirsiniz. Dilerseniz Philips Avent Natural 1m+ 2 numara 2'li biberon emziği yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu değerlendirmelerde daha önce satın almış olanların üründen duydukları memnuniyet açıkça görülür. Siz de bebeğinizin beslenmesi için kaliteli bir gerece ihtiyaç duyuyorsanız Philips Avent’in Natural serisi biberon emziklerini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.