Philips Avent Scd301/01 Natural Yenidoğan Biberon Seti

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
1.912 TL1.419 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.435 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.469 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.593,74 TL1.499,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Avent Scd301/01 Natural Yenidoğan Biberon Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Philips Avent Pp Yenidoğan Başlangıç Seti

Bebekler dünyaya geldikleri andan itibaren anne karnında olduğu gibi sağlıklı beslenme ihtiyacı duyar. PP yenidoğan başlangıç seti bebekler için tasarlanan emzik, biberon fırçası ve 2×125 ml ile 2×60 ml ölçülerinde dört biberondan oluşur. Setin içerisinde yer alan emzik, şeffaf yapıdadır. Silikondan üretildiği için tatsız ve kokusuz olur. Ortodontik ve esnek yapısıyla bebeğinize kullanım kolaylığı sağlar. Bebeğin damak, diş ve diş eti bölgelerinin doğal gelişimine destek verir. Biberon fırçası tüm biberon, emzik ve beslenme ürünlerini detaylı temizler. Setteki biberonlar anne göğsüne benzer yapıda olduğu için bebeğe doğal emzirmedeki gibi güven verir. Biberon emziğindeki yaprakçıklar ucun içeri kaçmasına engel olur. İkili valf tasarımıyla bebeğin midesine hava kaçmasını engeller ve kolitin önüne geçer.

  • Şeffaf silikonuyla tatsız ve kokusuz
  • Anti alerjen içerik
  • Damak ve diş yapısına uygun

PP Yenidoğan Başlangıç Seti Özellikleri ve Kullanımı

PP Yenidoğan Başlangıç Seti Özellikleri ve Kullanımı

Yenidoğan başlangıç seti içerisinde yer alan ürünlerde cam kullanılmaz. Bebeğinizin sağlığı ve güvenliği için bu önemli bir noktadır. Airflex valf olması sayesinde bebeğinizi anne göğsündeki gibi doğal beslemenizi sağlar. SCD301/01 seti içinde iki adet emzik, bir adet biberon fırçası, iki adet yenidoğan yavaş akış 120 ml biberon emziği, iki adet Natural yavaş akış 240 ml biberon emziği vardır. Bu ürünler bebeğinizi güvenle beslemenize yardımcı olur. SCD301/01 Natural yenidoğan PP biberon seti içerisindeki tüm ürünler kolay temizlenebilir formdadır. Ürünleri doğumdan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz. Biberon seti de airflex valf özelliğe sahip olduğu için miniklerin doğal beslenmesine yardımcı olur. Philips Avent SCD290/01 Natural PP yenidoğan başlangıç seti unisex özelliktedir, bu sayede hem kız hem erkek bebeklere hitap eder.

Miniklerin Severek Kullanacağı Ürünler

Miniklerin Severek Kullanacağı Ürünler

Bebekler yeni doğdukları dönemlerde anne sıcaklığı ve kokusuna ihtiyaç duyar. Emzirme yoluyla beslenme için içgüdüsel bir davranıştır. Emzirmeyen anneler için Philips marka biberonlar bu ihtiyacı karşılar. Philips Avent PP yenidoğan başlangıç seti süt akışını emzirmeye benzer bir şekilde kontrollü sağlar. Cam olmayan bu biberonlar polipropilen özelliktedir. BPA içermediği için büyüme hormonlarına zarar vermez. İçerisinde miniklerin sağlığını tehlikeye atacak hiçbir ham madde kullanılmaz. Kolit ve gaz problemlerini önleme konusunda başarılıdır. 2 farklı biberon sayesinde yedeğiniz olur. Ayrıca 1 adet temizleme fırçası ve 0-6 ay emziği içerir. Emzik beyaz ve şeffaf görünümdedir. Konforlu yapısı sayesinde bebeğiniz biberonu rahatlıkla tutabilir. Anne göğsüne benzer geniş emzikli olan bu biberon, bebeğinizin kolay kavramasını sağlar. İçe çökmeyen, esnek ve yumuşak ucu sayesinde bebeğinizin keyifle beslenmesine olanak tanır.

Philips Avent PP Yenidoğan Başlangıç Seti Fiyatı

Philips Avent PP Yenidoğan Başlangıç Seti Fiyatı

Bebeğinizin beslenmesi konusunda size destek olan Philips markası emziklerle ve fırçalarla sizlerin yanında olur. Philips Avent PP yenidoğan başlangıç seti fiyatı ürünün set içeriği ve diğer özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Setin içerisinde yer alan tüm ürünler kaliteli, sağlıklı ve uzun ömürlü ham maddeler ile üretilir. Seçeneğin set halinde olması size avantaj sunar. Ultra yumuşak emziğe sahip olması bebeğinizin ideal ağız yapısını bozmaz. Dişlerine, damaklarına, diş etlerine ve çene yapısına zarar vermez. Emziğin dokusundaki yumuşaklık anne göğsünü taklit ederek üretilir. Anne göğsündeki gibi bebeğinizin belirlediği hızda akması aşırı yemeyi ve kusmayı engeller. Esnek spiral tasarım ve yaprakçıklar sayesinde biberonun çökmesini engeller, rahat bir kullanım imkanı sunar. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Philips Avent PP Yenidoğan Başlangıç kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bebeğinizin konforlu ve kolay bir şekilde sizin yokluğunuzu aramadan beslenmesini isterseniz ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.