Philips Avent Anti-colic Pp Biberon 125 Ml

365,75 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
385,70 TL
9.1
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Avent Anti-colic Pp Biberon 125 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mini Şeyler Satıcı Ünvanı: MİNİ ŞEYLER E-TİCARET MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621098651200001 Vergi Kimlik Numarası: 6210986512
    Bu ürün Mini Şeyler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips Avent Anti-Colic PP Biberon 125 ml 0 ay+
  • Yenidoğan akışlı biberon emziği
  • Kolik, gaz ve reflüyü azaltmak için tasarlandı
  • Sütü içeride, havayı dışarıda tutar
  • AirFree™ valf, bebeğinizin daha az hava yutması için tasarlandı
  • Biberon emziği, dik konumda besleme sırasında yatayken bile sütle dolu kalır
  • Bebeğin yuttuğu hava miktarını azaltmak kolik, gaz ve reflü gibi yaygın beslenme sorunlarını engellemeye yardımcı olur
Geri Bildirim Ver

Philips Avent Avent Antikolik Biberon 125ml - Scf810/14

Philips Avent Antikolik biberon, beslenme esnasında bebeklerin hava yutması nedeniyle meydana gelen kusma, gaz ve huzursuzluk sorunları için çözüm sunar. Avent Antikolik biberon bebeklerin beslenmesini kolay ve sağlıklı bir hâle getirir; ebeveynlere de rahatlık sunar. Philips Avent Antikolik biberon, pratik bir kullanıma sahiptir. Avent Antikolik biberon kolay kavrama sağlayan tasarımı ile bebeklerin ürüne alışma süresini de kısaltır. Farklı yaş gruplarına uygun değiştirilebilir emzik özelliği sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Philips Avent Anti Colic biberon 0m+ 125ml doğum anından itibaren tüm bebekler için uygundur. Yenidoğan akışlı biberon emziği ile kolay ve sağlıklı bir kullanım sunar.

  • Özel valfli sistemi sayesinde, bebeklerin kesintisiz ve hava yutmadan kullanımına olanak sağlar.
  • İki parçadan oluşan ürün, kolayca söküp takılabilir.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Philips Avent Antikolik Biberon 125ml Kaliteli midir?

Philips Avent Antikolik Biberon 125ml Kaliteli midir?

Philips Avent, ebeveynlerin en çok tercih ettikleri bebek bakım ürünlerinden biridir. Üstün kalitesi ile dünyaca tanınan Philips markasının bünyesinde yer alır. Avent Antikolik biberon bu sayede her iki markanın üstün kalitesine ve güvencesine sahip bir ürün olarak beğeni toplar. Avent Antikolik Biberon bebeklerin gaz sorunlarına yönelik özel olarak tasarlanır. Yenilikçi teknolojisi ile öne çıkan Avent Antikolik biberon üretiminde gıda ile temasa uygun kaliteli hammaddeler kullanılır. Kolay kavrama sunması, pratik bir şekilde birleştirilmesi ve temizlenmesi ile her kullanımda hem ebeveynlere hem de bebeklere kalitesini hissettirir. Klinik çalışmalar bu özelliği ile Avent Antikolik biberonun bebeklerdeki kolik, gaz ve kusma sorunlarını azalttığını göstermiştir. Çıkıntılı emzik dokusu kullanım esnasında çökme yapmaz. Bu sayede yeni doğanlar da dahil tüm bebekler tarafından kolaylıkla kullanılabilir.

Philips Avent Antikolik Biberon Zararlı Madde İçerir mi?

Philips Avent Avent Antikolik Biberon 125ml - Scf810/14

Avent Antikolik biberon 125 ml, güvenli kullanımı ile ön plana çıkar. Biberon ve emzik kısımları kullanım amacına uygun olarak farklı malzemelerden üretilir. Her ikisinin üretiminde de sağlığa zararlı maddeler kullanılmaz. Biberon kısmı polipropilenden yapılmıştır. Polipropilen, en güvenli plastik olarak tanımlanır ve sağlık üzerinde olumsuz bir etkisi yoktur. Bu nedenle küçük çocukların sağlığını tehlikeye atacak herhangi bir bileşen bulunmaz ve yenidoğanlarda bile güvenle kullanılabilir. Avent Antikolik biberon ürününün emzik kısmı silikon malzeme kullanılarak üretilir. Silikon yumuşak dokusu sayesinde bebeklerin nazik ağız dokularına zarar vermez. Hem biberon hem de emzik kısmı BPA içermez. Yumuşak dokusu ile damak ve diş yapısına zarar vermez. Avent Antikolik biberon titizlikle üretilen kaliteli bir üründür; sağlık üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi söz konusu değildir.

Philips Avent Antikolik Biberon 125ml Uygun Fiyatlı mıdır?

Philips Avent Scf810/14 Antikolik 125 ml biberon beslenmenin kesintiye uğramasını engeller. Emzik kısmında bulunan valf, beslenme sırasında sıvı akışının kesilmesini önler. Avent Antikolik biberon, sunduğu pratik ve güvenli kullanım ile bebeklerin beslenmeden kaynaklanan pek çok sorununa çözüm sunar. Uygun fiyatı ile öne çıkan Avent Antikolik Biberon ebeveynler tarafından sıkça tercih edilir. Scf810/14 Antikolik biberon 125ml yorum olarak sıklıkla ebeveynlerden olumlu geri dönüşler yer alır. Trendyol geniş ürün yelpazesi ve indirimli fiyatları ile kullanıcılara keyifli ve bütçe dostu bir online alışveriş deneyimi sunar. Uzun yıllardır online alışveriş alanında sorunsuz hizmetler vermesi sayesinde güvenilirliği ile adından sıkça söz ettirir. Mobil uygulama ya da web sitesi aracılığı ile tüm kullanıcılarına pratik bir alışveriş deneyimi sunar.