Philips Avent Natural Biberon Cam 120 ml

514 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (54)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Avent Natural Biberon Cam 120 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Natural Cam Biberon 120ml Scf051/17
Geri Bildirim Ver

Philips Avent SCF671/17 Natural Cam Biberon 120 ml Tekli

Biberon çeşitlerine bebekli aileler tarafından günlük hayatta daima ihtiyaç duyulur. Biberonların dayanıklı ve hijyenik olması istenir. Kullanışlı özellikleri ile hafif ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan Philips Avent cam biberon bebeğiniz için idealdir. Kullanışlı tasarımı sayesinde bebeğiniz için kolay ve rahat tutuş imkanı sunar. Ayrıca ekstra yumuşak ve esnek emziği bebeğinizin diş ve damağı ile uyumludur. Gelişmiş antikolik sistemine sahiptir. Philips Avent SCF671/17 natural cam biberon 120 ml tekli kullananlar ürünün sahip olduğu özelliklerden ve sağladığı kullanım avantajlarından dolayı her zaman memnun kalır. Bu etkenler, ürünün sıklıkla tercih edilmesinde önemli bir rol oynar. Siz de konforlu ve pratik kullanım imkanı sunan bu ürünü bebekleriniz için gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • Konforlu ve pratik kullanım imkanı
  • Yumuşak ve esnek emzik
  • Bebek sağlığı için uygun

Konforlu Philips Avent SCF6 Natural Cam Biberon Özellikleri

Konforlu Philips Avent SCF6 Natural Cam Biberon Özellikleri

Güvenli ve hijyenik olan, rahat ve konforlu kullanım imkanı sunan biberon çeşitleri her zaman ön plana çıkar. Philips Avent natural cam biberon ürünü, doğal cam malzemesi ile uzun süreli ve hijyenik kullanım imkanı sunar. Isıya karşı dayanıklı oluşu sayesinde bebeğinizin elini yakmaz. Philips Avent SCF671/17 natural cam biberon ürünü, hızlı gelişim gösteren bebeklerin dişlerinde yaşanan büyümeye karşı da uyum sağlar. Onların diş eti, dişleri ve damakları için idealdir. Esnek yapısı sayesinde kusursuz bir şekilde uyum sağlar. İkili valf sistemi bulunur. Şeffaf tasarıma ve beyaz renge sahiptir. Kullanımı, kurulumu ve temizliği pratiktir. Philips kalitesine sahip olan Avent SCF6 biberon, 8710103876205 ürün kodu ile satışa sunulan ergonomik ve fonksiyonel bir üründür. Ergonomik ve fonksiyonel oluşu sayesinde bebeğiniz için maksimum konfor sağlar.

Kullanışlı Philips 120 ml Avent Natural Cam Biberon Tekli

Kullanışlı Philips 120 ml Avent Natural Cam Biberon Tekli

Bebeğinizin güvenliği, rahatı ve sağlığı için elini yakmayacak, koku bırakmayacak, dış etkenlere karşı da dayanıklı olacak kaliteli ve kullanışlı bir biberon arıyor olabilirsiniz. Philips Avent natural cam biberon 120 ml tekli ürünü, özel tasarımı ve sahip olduğu özellikleriyle bu arayışınızı karşılar. Özel dizaynı sayesinde rahat tutuş imkanı sağlar. Ayrıca güvenli ve hijyeniktir. Philips Avent SCF671/17 natural cam biberon 120 ml ürünüyle bebeğinizi emzirmek ve beslemek kolay bir hal alır. Emziğin geniş ve yumuşak yapısı, anne göğsüne benzer. Biberonla beslenmenin ardından kolayca emzirilebilir. Keyifli beslenme imkanı sunar. Kullanımın ardından içinde herhangi bir koku kalmayacak şekilde pratik bir biçimde temizlenebilir. Siz de bebekleriniz için uzun ömürlü, hijyenik ve konforlu bir biberon arıyorsanız Philips Avent SCF671/17 natural cam biberon 120 ml tekli ürününü tercih edebilirsiniz.

Uygun Philips Avent SCF6 Natural Cam Biberon Fiyatları

Uygun Philips Avent SCF6 Natural Cam Biberon Fiyatları

Philips Avent SCF671/17 natural cam biberon 120 ml tekli fiyatı cam ve emzik kalitesi gibi ürünün sahip olduğu tüm özellikleri ele alınarak belirlenir. Kaliteli malzemelerle özel olarak üretilen ve içeriğinde BPA gibi zararlı maddeler içermeyen bu ürün, ailelerin ilgi odağıdır. Farklı parçalardan oluşan bir üründür. Parçaların bir araya getirilmesi pratik bir şekilde yapılabilir. İkili valf sistemi sayesinde havanın bebeğin midesine gitmesini önler. Havayı biberona doldurur. Termal şoka ve ısıya karşı üstün dayanıklılık gösterir. Soğuk dolaplarda muhafaza edilebilir, içine sıcak sıvılar konabilir, ısıtılabilir veya sterilizasyon edilebilir. Etkileyici tasarımıyla bebeğinizin ilgisini çeker. Severek kullanmasını sağlar. Philips Avent SCF671/17 natural cam biberon 120 ml tekli yorumlarını görmek ve annelerin deneyimlerinden faydalanmak için Trendyol’un ürün değerlendirmelerine bakabilir, uygun fiyat imkanıyla bu ürüne sahip olabilirsiniz.