Philips Avent Natural Biberon Emziği 6 Ay 2li

284 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Avent Natural Biberon Emziği 6 Ay 2li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beta Bebe Satıcı Ünvanı: BETA BEBEK ÇOCUK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167130236200001 Vergi Kimlik Numarası: 1671302362
    Bu ürün Beta Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips Avent Natural Biberon Emziği +6 Ay 2li Kullanım Aralığı : +6 Ay
  • 4 Delik
  • Doğala en yakış emiş rahatlığı
  • Emziğin iç kısmındaki yastıklar emziğe zarar vermeden yumuşaklığı ve esnekliğini arttırır.
  • Gelişmiş Anti-kolik Sistem
  • Gelişmiş İkili valf
  • Biberonun içerisindeki havayı bebeğin midesi yerine dışarıya boşaltır
  • Sızdırmaz
  • BPA içermez
Geri Bildirim Ver

Philips Avent SCF044/27 4 Delik 6 M+ Hızlı Akış Natural Biberon Emziği

Philips Avent Natural hızlı akış 6m + 4 delikli biberon emziği , bebeklerin rahatça beslenebileceği şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Farklı akış hızlarına sahip olan bu emzik sayesinde mama, bebeğin besinleri rahatlıkla almasına yardımcı olur. Böylelikle beslenme sırasında oluşabilecek öksürüklerin de önüne geçilmiş olur. Emziğin doğal yapısı, beslenme esnasında bebeğin hava yutmasına izin vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Ürün, Philips Avent Natural biberonlar ile uyumludur. Bebeğiniz için son derece rahat bir beslenme imkânı sunan bu biberon başlığı, her yöne eğilebilen özel tasarımı sayesinde meme ucu hissi verir. Böylelikle bebek, biberonla beslenmeyi daha kolay kabul eder.

  • Malzeme: Silikon
  • Kullanım Yaşı: 6 ay ve üzeri
  • Delik Sayısı: 4

Philips Avent Natural Biberon Emziği Özellikleri

Philips Avent Natural Biberon Emziği Özellikleri

Bebek, annenin meme ucunu kendi dili ve damağı arasında ezerek sütü alır. Bu içgüdüsel refleks, bebeğe aynı hissi veren biberon başlıkları ile sürdürülebilir. Philips Avent Natural biberon emziği 4 delikli hızlı akış, bebeğin refleksleri göz önüne alınarak tasarlanmıştır. Anne memesine benzeyen emzik, bebeğin ağzında doğal bir kavrama etkisi yaratır. Philips Avent biberon emziğinin üzerindeki yaprakçıklar bebeğin emme refleksi esnasında içe doğru göçmeyi engeller. İçe göçmeyen bu biberon başlığı sayesinde mama akışında kesinti ve bebekte huzursuzluk olmaz. Bebekler biberonla beslenirken gelen havayı da yutabilir. Bu durum, mamanın hazmedilmesi esnasında henüz gelişmekte olan bağırsaklarında kolik ağrılarına yol açar. Philips biberon emziklerinde bulunan ikili valf sayesinde hava bebeğin ağzına gitmeyerek biberonda kalır. Böylece bebeğiniz huzurlu bir sindirim süreci yaşar.

Philips Avent Natural Biberon Emziği Hangi Bebeklere Uygun?

Philips Avent Natural Biberon Emziği Hangi Bebeklere Uygun?

Philips Avent Natural 4 delikli biberon emziği, hızlı akış sağlayan bir tasarıma sahiptir. Biberon başlıkları; bebeklerin ağız formuna, yutma reflekslerine ve mamayı çekme güçlerine göre üretilir. Her dönem için farklı mama başlıkları bulunur. Bu nedenle seçilecek biberon emziğinin bebeğe uygun olması önemlidir. Philips Avent Natural 4 delikli biberon emziği, 6 ay ve üzerindeki bebekler için özel olarak üretilmiştir. Bebeklerin ilk dişleri de ortalama olarak 6. ay ve sonrasında çıkmaya başlar. Çıkan bu keskin dişler, süt emerken ısırma refleksini geliştirmeye başlar. Philips biberon başlıkları, ilk çıkan dişler tarafından parçalanmayacak şekilde üretilir. Bu sayede ürün, ebeveynler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Philips Avent Natural Biberon Emziği Güvenilir mi?

Philips Avent Natural hızlı akış 6 m 4 delikli biberon emziğinin malzemesi silikondur. Bu silikonlar, günlük hayatta kullanılanlardan farklıdır. Biyouyumluluk açısından test edilip onaylanan biberon emzikleri, BPA içermeyen silikon malzemeden üretilir. Ambalaj ve sert plastik şişelerde kullanılan BPA’nın insan sağlığına zararları bilim çevrelerince ispatlanmıştır. Bu nedenle yeni nesil plastikler genellikle BPA içermeyecek şekilde imal edilir. Medikal olarak kullanılan Philips silikon malzemeler, içeriklerine göre tıbbî kullanım izni alan ürünlerdir. Dolayısıyla bebeğiniz için kullandığınız Philips Avent biberon emzikleri tamamen güvenli ve sağlıklıdır. Dilerseniz Philips Avent Natural hızlı akış 6m + 4 delikli biberon emziği yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de çocuğunuzu bu güvenilir biberon emziği ile tanıştırmak isterseniz ürünü Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.