Philips Avent Natural Biberon 125 ml

319,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
9.2
merchant-badge-image
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Avent Natural Biberon 125 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BabyKids Satıcı Ünvanı: AHMET AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110001578
    Bu ürün BabyKids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anne göğsüne benzer geniş emzik. • Emziğin üzerindeki yaprakçıklar, içeriye çökmeden emziğin yumuşaklığını ve esnekliğini artırır • Böylece bebeğiniz daha rahat ve yeterli beslenir • Ekstra yumuşak yeni doğan Philips AVENT Natural emzik içerir • Süt ve su için ideal • Küçük parçalı mamalar içinde kullanılabilir • Paket İçeriğinde Yenidoğan biberon emziği mevcuttur.
Geri Bildirim Ver

Philips Avent Natural Biberon 125 ml SCF030/17

Biberonlarda marka değerleri ve güvencesiyle kalitenin güvenli biberon tercihi Philips Avent ile evlere gelmektedir. Annelerin tercihlerine uygun ürünler ile doğal bir ürün olan Philips avent natural biberon 125 ml beklentilerin üzerinde bir performans sergiliyor. Hemen her noktada kişilerin tercihlerine uygun ürünler ile tasarımları tamamlayan ve yön veren en sevimli ürünlerdir. Philips avent natural pp biberon 125 ml doğal bir döngü ile satışlara sunulmaktadır. Biberonlarda BPA içermeyen bir özelliği kullanan Philips avent ailesi son derece doğal olan polipropilen malzemeden üretilmektedir. Eski dönemlerden bu yana biberon kalitesine önem veren bir marka olan Philips avent herkes için birçok seçenek ve içerik ile taleplere cevap verecektir.

  • Annelerin Tercihi
  • Doğal Ürünleri ile Özel Tasarımlar
  • Bebeklerin Sağlığı İçin

Tasarımları ve Modelleriyle Tercih Edilen Philips Avent Natural Biberon 125 ml SCF030/17

Tasarımları ve Modelleriyle Tercih Edilen Philips Avent Natural Biberon 125 ml SCF030/17

Annelerin bebeklerinde beğendikleri ürünleri kullanıyor olması bebeklerin sağlıklı adımları için önemli etkenlerden biri haline gelmektedir. Bu nedenle hemen herkesin tercih ettiği bu ürünleri Philips avent scf030/17 natural pp biberon 125 ml olarak tasarlamak ve kolay bir temizleme durumu olması için ise, ağız bölümünü geniş tuttukları bilinmektedir. Philips avent natural pp biberon 125 ml tekli üstün malzeme kalitesi ve benzersiz değerleri ile kişilerin tercihlerine yön veren ve benzersiz seçenekleriyle birçok noktada ürünlerin temel yapı taşını oluşturan bir faktör olacaktır. Biberonların birçok noktada tercihleri olarak değerlendirilen ve son derece beğenilen ürünler oldukları bilinmektedir. Bu nedenle herkes için bir tercih unsuru olan biberonlar bebeklerin sağlıkla beslenmesi için doğrudan önemli etken konumundadır. Biberon sağlığı bebeklerin sağlığı olarak da adlandırılmaktadır.

İçeriklerindeki Tarzları ve Farkları ile Philips Avent Natural Biberon 125 ml SCF030/17

İçeriklerindeki Tarzları ve Farkları ile Philips Avent Natural Biberon 125 ml SCF030/17

Bebeklerin ve bir süre sonra çocukların tercihlerine yönelik ürünler olarak değerlendirilen ve son derece beğenilen ürünlerin tercih edilmesindeki en önemli etken kişilerin talepleri ve bu talepler doğrultusunda kişilerin ne kadar detaylı içerikler ile bu tercihleri savunması olacaktır. SCF030/17 Philips avent ürünleri doğal ürünler olmalarının yanı sıra kişilerin tercihlerine uygun ürünler ile seçimlerde bulunabilmektedir. Hemen her noktada birçok kişi için bir seçenek ve tercih unsuru olabilen bu ürünlerin Philips avent natural biberon 125 ml yorumları kullanıcıları tarafında beğenilere üstün bir performans ile başarılı ürün olduklarını yazmaktadırlar. Philips Avent natural biberon 125 ml içeriği sağlık için uygun olan ve kaliteli ürünler kapsamında değerlendirilen bu biberonlar çocukların ve dahi bebeklerin gözdeleri arasındadır.

Philips Avent Natural Biberon 125 ml SCF030/17 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Philips Avent Natural Biberon 125 ml SCF030/17 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Biberonların beğenilmesinde ve tercih edilmesinde son derece önemli olan detaylar yer alır. Philips, birçok model ve içerik ile kullanıcıları beklentilerini karşılıyor. Philips Avent natural biberon 125 ml özellikleri natural olarak tasarlanan ve beğenileri toplayan Philips avent markası geçmişten günümüze pek çok sağlıklı bebek yetiştirmiş durumdadır. Annelerin tercihlerine göre Philips Avent kullanımı ise son derece önemli bir ayrıntı olarak görülmektedir. Philips avent natural biberon 125 ml yorumları, önerileri, ürün incelemeleri, fiyat bilgileri, karşılaştırmalar ve daha fazlası gibi çeşitli şeyler yapmak için ise Trendyol'u tercih edebilirsiniz. Philips avent natural biberon 125 ml fiyatları ve model özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak için ise ürün detaylarını inceleyebilir ve her Philips avent natural biberon 125 ml için uygun olan bu ürünü satın alabilirsiniz.