Philips Avent Göğüs Ucu Koruyucu Küçük Boy Scf153/01

379 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
432,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
431,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Philips Avent Göğüs Ucu Koruyucu Küçük Boy Scf153/01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Beyaz Satıcı Ünvanı: KIRMIZI BEYAZ SAĞLIK ÜRÜNLERİ MEDİKAL İLAÇ KOZMETİK PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558070491300013 Vergi Kimlik Numarası: 5580704913
    Bu ürün Kırmızı Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips Avent Göğüs Ucu Koruyucu Küçük Boy SCF153/01 Özellikleri
  • Göğüs ucu koruyucuları, göğsünüzün ucuyla veya bebeğinizin kavramasıyla ilgili sorun yaşadığınızda emzirebilmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ultra ince kelebek şekilli göğüs ucu koruyucuları bebekle cilt teması sağlar ve emzirirken bebeğinizle aranızda bağ kurmaya devam edebilmenize yardımcı olur. Bebekle cilt teması sağlayan şekil Ultra ince kelebek şekilli Göğüs Ucu Koruyucularımız, bebekle cilt teması sağlamak için tasarlanmıştır. Özel şekil burnun yanı sıra çenenin de göğüsle temas etmesini sağlayarak bebeğin annenin kokusunu almasına ve anneye dokunmasına olanak tanır. Bebeğinizin tüm göğüs ucu çevresini rahatça kavradığından emin olmak için koruyucuyu göğüs ucunuzun ortasına yerleştirin. Böylece göğüs uçlarınızı korurken bebeğinizi rahatlıkla emzirebilirsiniz. Kavrama konusundaki zorluklara yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Göğüs Ucu Koruyucularımız, bebeklerin erken dönemlerdeki kavrama sorunlarına yardımcı olmak ve daha uzun süre emzirmenizi sağlamak için tasarlanmıştır. Göğüs Ucu Koruyucu, düz ve içe dönük göğüs uçlarına sahip anneler ve emiş tekniği zayıf olan veya oral bozukları bulunan bebekler için kavramayı kolaylaştıran bir göğüs ucu şekli sağlar, böylece emzirirken ara verdiğinizde bile göğüs ucunuz dışa dönük bir şekilde kalır. Hassas, ağrıyan veya acıyan göğüs uçları için üretilmiştir. Göğüs ucu koruyucuları ağrıyan, çatlamış veya acıyan göğüs uçlarına sahip anneler için rahat ve yumuşak bir emzirme deneyimi sunar. Emzirme sırasında göğüs uçlarının zorlanmasını ve esnemesini azaltır, böylece bebeğinizi rahatlıkla emzirebilirsiniz. Bebekler kendi hızlarına göre süt içer. Annenin süt akışının kontrol edilmesi gereken veya bebeğin yeterince güçlü olmadığı durumlarda göğüs ucu koruyucuları mükemmel destek sunar. Koruyucunun uç kısmındaki üç delik, sütün fazla gelmesi durumunda süt akışını kontrol etmeye yardımcı olur. Bu şekilde, annenin sütü çok gelse bile bebek kendi hızında içebilir. Göğüs ucu koruyucuları göğsünüze uyum sağlaması için iki boyut seçeneğine sahiptir. Küçük koruyucular, çapı 12 mm ile 21 mm arasında değişen göğüs uçlarına uygundur. Size uygun seçeneği bulmak için delikli halkalardan birini göğüs ucunuzun üzerine yerleştirin. Koruyucuyu saat yönünde döndürün ve göğüs ucunuzu tünel kısmının içine yerleştirin. Ardından koruyucunun alt kısmını göğüs ucu çevresinde esnetin. Göğüs ucu ve silikon arasında 2 mm'lik bir boşluk varsa koruyucu doğru şekilde yerleştirilmiştir. İpucu: Boyutlar, göğüs ucu çevresine göre değil, göğüs ucuna göre belirlenmiştir. Göğüs ucu koruyucularını her kullanımdan önce temizlemeniz gerekir. Temizleme işlemi 10 dakikadan kısa sürer. Koruyucuları kaynar suda beş dakika bekletin ya da isteğe bağlı olarak Hijyenik kutuyu kullanın. İyice duruladığınız göğüs ucu koruyucularını kutuya yerleştirin ve 25 ml (0,9 oz.) su ekleyin. Daha sonra göğüs ucu koruyucularını 750-1000 W mikrodalga fırında üç dakika bekletin. Beş dakika soğumaya bırakın. Sonra suyu dökün
  • artık kullanıma hazırlardır. İşlevsel hijyenik taşıma kutusunu hareket halindeyken kullanabileceğiniz gibi göğüs ucu koruyucularını saklamak ve temiz tutmak için de kullanabilirsiniz. Emzirme ile biberonla beslemeyi birleştirme Philips Avent Göğüs Ucu Koruyucusunun ultra ince ve yumuşak silikon malzemesi, emzirme ve biberonla beslemeyi birleştirirken kusursuz geçiş yapmanıza yardımcı olması için bebek besleme çözümlerimize benzer yapıdadır.

Ürün Özellikleri

  • Model Kelebek
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver