2
Göğüs Pedleri Koruyucular kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Philips Avent Göğüs Kalkanı 2li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
312 TL307 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
344,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Philips Avent Göğüs Kalkanı 2li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: C.K Kozmetik Satıcı Ünvanı: CENGİZ KARAAĞAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5010370774
    Bu ürün C.K Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips Avent SCF157/02 Göğüs Kalkanı 2'li Özellikleri
  • Acıyan ve çatlamış göğüs uçlarını sürtünmelerden korumak ve sızan anne sütünü biriktirmek için sütyenin içine giyilir. Hava geçirgen yapısı sayesinde göğüs uçlarının daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Hafif bir basınçla şiş göğüslerden kaynaklanan rahatsızlığı giderir. Delikleri hava sirkülasyonunu sağlar. Anne sütü biriktiren kalkanlar (deliksiz kısım) ise göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplamaya yardımcı olur. İçindekiler
  • 2 adet havalandırmalı kalkan, 2 adet anne sütü tutucu kalkan, 2 adet ultra yumuşak silikon destek yastıkları.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Ultra Emici
  • Model Kalkan
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver

Philips Avent SCF157/02 Göğüs Kalkanı 2'li

Emzirme sürecinin kalitesini artıran işleviyle bilinen Philips Avent SCF157/02 göğüs kalkanı 2'li 5012909005647 konfor ve koruma sağlar. Bebeğinizin beslenmesinde oldukça önemli olan bu emzirme sürecini rahat bir şekilde atlatmak size kolaylık sağlar. Markanın özenerek üretmiş olduğu bu kaliteli göğüs kalkanları konfor ve koruma sağlayarak sizi destekler. Emziren anneler bu ürün sayesinde rahat bir şekilde sütün sızmasını engelleyebilir. Bunun yanında göğsün herhangi bir kıyafetle teması engellendiğinden koruma sağlanır. Bu sayede hassaslaşma ve tahriş olma gibi problemler azalır. Süt sızmasını engelleyen bu araç sayesinde kıyafetlerinize süt bulaşması engellenir. Rahat ve konforlu bir laktasyon süreci geçirmek hem sizin hem bebeğinizin hayatını kolaylaştırır. Siz de Philips göğüs 2’li kalkanı sayesinde konforunuzu artırarak daha güzel bir süreç yaşayabilirsiniz.

  • Konforu artıran kullanım
  • Yumuşak silikon yapı
  • Kaliteli emzirme süreci

Kaliteli ve Konforlu Philips Avent SCF157

Kaliteli ve Konforlu Philips Avent SCF157

Emzirme sürecinin problemlerini aşmanız için tasarlanan farklı ürünler bulunur. Bu ürünler süreci kolay geçirmenizi sağlar. Göğüs kalkanı sayesinde bebeğinize emme esnasında fazla gelen veya gün içerisinde akan sütün rahatsız edici etkisinden kurtulabilirsiniz. Islaklık hissi oluşturan ve kıyafetlerin kirlenmesine sebep olan bu durum size sıkıntı verebilir. Bu durumda rahat etmenizi sağlayacak bu ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca bazı durumlarda sütün boş yere akması bebeğin daha az beslenmesine sebep olabilir. Böyle bir problemde boşa giden sütlerin bu araçla toplanmasını sağlayarak kullanabilirsiniz. Kalkanda kava akışını sağlayan delikler bulundurur. Bu sayede tahriş olan ve acıyan göğüs uçlarının daha hızlı iyileşmesi sağlanır. Ürünün deliksiz olan kısmında akan sütler toplanır. Ürün sütyenin içerisinde kullanılabilir. Göğüs uçlarının rahat etmesini sağlayan ve emzirme sürecindeki birçok problemi aşmanızı destekleyen bu ürünün avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Avantaj Sunan Özellikleriyle Philips Göğüs Kalkanı 2'li

Avantaj Sunan Özellikleriyle Philips Göğüs Kalkanı 2'li

Emzirme hem bebek hem de anne için özel ve önemli bir süreçtir. Bu dönem içerisinde her anne farklı problemlerle karşılaşabilir. Bu sorunlardan bazılarının çözümü için konforunuz düşünülerek tasarlanan 5012909005647 ürünü sunduğu avantajlarla dikkat çeker. Bu ürün sayesinde göğüs uçları korunur ve şişme oluşması engellenir. Hava dolaşımına fırsat veren ürün tasarımı sayesinde yaraların hızlı bir şekilde iyileştiği gözlenir. Boşa akan besleyici anne sütünün toplanması ve kıyafetlerin temiz kalması sağlanır. Ürün özellikleriyle annelerin destekleyicisidir. Düz meme uçlarının çıkmasını sağlayan kalkan yapısı emzirme sürecinde yardımcınız olur. Philips Avent SCF157/02 göğüs kalkanı 2'li 5012909005647 yorumlarına ulaşarak annelerin bu konudaki deneyimlerini öğrenmeniz mümkündür. Sizinle aynı problemleri yaşayan annelerin öneri ve tecrübelerinden yararlanmak emzirme sürecinde kolaylık sağlar. Siz de Philips markasının bu işlevsel ürünü hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Philips Avent Scf157

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Philips Avent Scf157

Rahatlık ve konfor sağlamanın yanında hassasiyeti de en aza indiren Philips Avent SCF157/02 annelerin gözde yardımcılarından biri olarak karşınıza çıkar. Ürün, yumuşak silikon destek yastıkları sayesinde pompalama veya emzirme sırasında rahatlıkla kullanılabilir. Bu göğüs aparatlarının yumuşak yapısı, rahatlık sağlaması ve avantaj sunması annelerin üründen memnun kalmasını sağlar. Minimum tahriş ve üst düzey bir rahatlık isteyen anneler bu üründen kolaylıkla faydalanabilir. Ürünü deneyimleyen annelerin oldukça memnun oldukları görülür. İşlevselliği ve kalitesi ile öne çıkan bu ürünün fiyatı merak edilebilir. Philips Avent SCF157/02 göğüs kalkanı 2'li 5012909005647 fiyatı değişiklik gösterebilir. Trendyol aracılığı ile bu ürünü kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Siz de kampanya ve fırsatları takip ederek bu ürüne uygun fiyat seçenekleriyle ulaşabilir. Bu sayede emzirme problemlerini çözüme kavuşturabilirsiniz.