Pharmaton Vitality & Supradyn Energy Focus Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pharmaton Vitality & Supradyn Energy Focus Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Pharmaton Vitality 30 Kapsül ve Supradyn Energy Focus 30 Tablet Seti 1 Adet OTOCRAFT Araç Parfümü ile gönderilecektir Pharmaton Ginseng G115 ve multivitaminlerden oluşan içeriği ile normal beslenmenize ek olarak günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılamaya destek olabilecek takviye edici bir üründür. Pharmaton Kapsül içeriğinde bulunan Ginseng G115, patentli ve standardize edilmiştir. Pharmaton Vitaly 30 Kapsül Pharmaton vitamin içeriğindeki A, B12, B6, C ve D vitaminleri bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunmaya yardımcı olur (1). Pharmaton 30 Kapsül Vitaly Özellikleri: -Bu takviye edici gıda ürünü kapsül formda üretilmiştir. -Şişe içinde 30 kapsül bulunmaktadır. -Kapsül kaynağı olarak sığır jelatini kullanılmıştır. Supradyn Energy Focus Supradyn Energy Focus, içerisinde 12 farklı vitamin, 9 farklı mineral ve bunlara ilave olarak ginseng ekstresi ile polifenol barındıran bir multivitamin ürünüdür. Supradyn Energy Focus takviye edici gıda yetişkinlerin kullanımına uygun tabletlerden oluşur. Supradyn Energy Focus Etken Maddeleri ve Görevleri C, Biotin, B1, B2, B3, B6, B12 vitaminleri ve kalsiyum, bakır, iyot, demir, magnezyum normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.
  • D vitamini ve çinko normal kemiklerin korunmasına katkı sağlar. Kalsiyum ise normal kemiklerin korunması için gereklidir.
  • A, B2, B6, C vitaminleri ile Bakır, Çinko, Demir mineralleri bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
  • A ve B2 vitaminleri ile Çinko normal görme yetisinin korunmasına katkı sağlar.
  • Supradyn Energy Focus Özellikleri - 12 farklı vitamin ve 9 farklı mineral - Ginseng ve polifenol ilaveli - 30 tablet bulunmaktadır
Geri Bildirim Ver