Pharmaton Essential Women 30 Tablet - Biotin, Demir, Vitamin B, Multivitamin Ve Mineraller

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,41 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,41 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,11 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pharmaton Essential Women 30 Tablet - Biotin, Demir, Vitamin B, Multivitamin Ve Mineraller

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: facedermo Satıcı Ünvanı: ZDK İLAÇ MEDİKAL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997068640700001 Vergi Kimlik Numarası: 9970686407
    Bu ürün facedermo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadınlara özel günlük formül.
  • Demir, biotin, b vitaminleri içerir.
  • Yetişkin kullanımına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 1 - 4
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Pharmaton Essential Kadın Vitamin Mineral 30 Kapsül

Pharmaton, 1942 yılında kurulmuş gıda takviyesi ürünlerinde dünyaca bilinen ve önde gelen markalardan biridir. Pharmaton’un kadınlar için ürettiği multivitamin ürünü, kadınların ihtiyacı olan birçok vitamin ve mineralle günlük gıda desteği sağlayarak sağlıklı bir yaşam imkanı sunar.

  • Pharmaton vitamin içerik açısından oldukça zengindir.
  • Pharmaton Essential kadın vitamin mineral 12 vitamin ve 6 mineral içerir.
  • Pharmaton Essential kadın vitamin mineral 30 kapsül kadınların ihtiyacı olan vitamin ve mineraller düşünülerek tasarlanmıştır.

Pharmaton Vitamin Özellikleri

Pharmaton Vitamin Özellikleri

Günlük hayatın koşuşturmasına yetişmek için vücudunuzun da sağlıklı olması gerekir. Dinç ve dinamik olmak için yeterli besin değerlerini günlük olarak karşılamak vücudunuz için önemlidir. Özellikle yoğun işlerde çalışıyorsanız günlük beslenmenize ek olarak vitamin ve mineral desteklerine ihtiyaç duyarsınız. Sadece bedensel olarak değil, zihinsel olarak da yorucu işler çalışma performansınızı oldukça etkiler. Özellikle kadınların yoğun iş temposunda oldukça ihtiyacı olan vitamin ve mineraller, meyve ve sebzelerde bolca bulunur. Pharmaton vitamini kadınların günlük vitamin ve mineral desteği için tercih edebileceği bir üründür.

Temel mineral içeriğiyle gün içerisinde ihtiyacınız olan mineral alımınızı destekler. Pharmaton Essential kadın vitamin ürünü ihtiyacınız olan vitamin desteğini sağlayarak gün boyunca daha dinç ve sağlıklı olmanıza yardımcı olur. Birçok hastalığın ve rahatsızlığın sebep olduğu vitamin eksikliğine ideal bir yardımcıdır.< Temel besin ihtiyaçlarına katkıda bulunan markanın ürünlerini vitamin ilacı Pharmaton kalitesiyle ve güvenilirliğiyle tercih edebilirsiniz.

    Pharmaton Essential Kadın Vitamin Mineral 30 Kapsül’ün Zengin İçeriği

    Pharmaton Essential Kadın Vitamin Mineral 30 Kapsül’ün Zengin İçeriği

    Vitamin ve mineral eksikliği birçok hastalığın sebebi olduğu gibi, dikkat dağınıklığı, kansızlık gibi sorunlara da yol açabilmektedir. Günlük yaşantınızı oldukça etkileyen vitaminleri vücudunuzun ihtiyacı kadar almak sağlıklı bir beden için olmazsa olmazdır. Kadınlarda daha yaygın olan B12 ve demir eksikliği gibi durumlar için ek vitamin ve mineral desteği gerekmektedir. Essential kadın vitamin mineral 30 kapsül ürünü kadınların günlük vitamin ihtiyacını desteklemek için üretilmiştir. Kadınlara özel formulü ile günlük 1 kapsül kullanarak ihtiyacınız olan birçok vitamin ve minerali edinebilirsiniz. Pharmaton vitamin özellikleri vücudunuz için fazlaca öneme sahip temel vitaminler olan C, D, E vitaminlerinin yanı sıra B1, B2, B3, B5, B6 ve B12 vitaminlerini içermesidir. Beta karoten, Biotin ve Folik asit içermesi sayesinde de içerik olarak oldukça zengindir. Vitaminlerin yanı sıra günlük mineral ihtiyacınıza da destek olan demir, magnezyum ve çinko içeriği hayatınızı kolaylaştırır. İhtiyacınız olan birçok vitamin ve minerali içermesi sayesinde hem cildiniz hem de bedeniniz sağlıklı bir görünüme kavuşur.

    Pharmaton Kadınlar İçin Multivitamin Desteği Fiyatı

    Pharmaton Kadınlar İçin Multivitamin Desteği Fiyatı

    Bağışıklık sisteminize de faydası olan vitamin ve minerallerin eksik alınması birçok sağlık problemine yol açabilir. Gün içerisinde gelen yorgunluk hissi veya konsantrasyon eksikliği sorunlarınıza çözüm olarak tercih edebileceğiniz Essential kadın vitamin mineral ürünü günlük gıda alımınıza destek sağlar. Vücudun ihtiyacı olan temel vitaminleri içeren ürün, vitamin eksikliği yaşayan kadınlara uygun olarak üretilmiştir. Beyin fonksiyonlarından vücudunuzun her bölümüne etki eden vitaminlerin yeteri kadar alınması sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmazdır. Ürün, içeriği sayesinde temel vitamin ve mineral desteğini saylayarak hem odaklanma hem de yorgunluk sorunlarınıza çözüm olur. Düzenli kullanımıyla vücudunuzdaki vitamin ve mineral dengesini sağlayan bu ürün, bedeninizi güçlendirerek hastalıklara karşı dirençli olmanızı sağlar. Bunun yanı sıra saç, tırnak ve cilt sağlığının korunmasına yardımcı olarak bedeninizi güzelleştirmenize yardım eder. Özellikle dengesiz ve düzensiz beslenen veya diyet yapan kadınlar için kaybettikleri vitamin ve mineralleri yerine koyarak sağlıklı bir bedene kavuşmalarını sağlar. Kadınların multivitamin ihtiyacını desteklemek için Pharmaton kadın ürününü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.