Pharmaceris T Sebostetic Day Spf20 50 ml

700 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
869,08 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pharmaceris T Sebostetic Day Spf20 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pureskin Shoping Satıcı Ünvanı: EGEHAN KİREMİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5630851971
    Bu ürün Pureskin Shoping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebostatic Day Akne Karşıtı & Normalleştirici & Gözenek Sıkılaştırıcı Yüz Kremi (50 ml) Akneli, yağlı ve karma, parlamaya eğilimli ve dönemsel olarak ortaya çıkan (stres, dış etkenler ve hormonal değişikliklerden kaynaklanan) kusurların günlük bakımı için önerilir. Düzensiz cilt yapısı ve genişlemiş gözenekleri olan kişiler için önerilir. Krem, akne lezyonlarını azaltmayı, gözenekleri daraltmayı ve UVA ve UVB radyasyonuna karşı günlük korumayı amaçlar. Yenilikçi Pore-Diminish formülü sayesinde krem, gözenekleri etkili bir şekilde açar ve temizler, boyutlarını ve görünürlüklerini azaltır. Akne ile mücadeledeki gelişmiş bileşenler (tartarik asit esteri, olamin piroktoat) yağ bezlerinin çalışmasını normalleştirir, aşırı sebum üretimini azaltır ve akne döküntülerinin kaybolmasını hızlandırır. Sitrik asit, epidermisi nazikçe temizler, cildi pürüzsüzleştirir ve parlatır, rengini birleştirir. Krem cildi etkili bir şekilde nemlendirir ve hidro-lipit dengesini düzenler. Cildi uzun süre kalıcı mat, yenilenmiş ve pürüzsüz bırakır. Ürün hızla emilir, gözenekleri tıkamaz, kurutmaz ve cildi sıkılaştırmaz. Kullanım Şekli Kremi, Pharmaceris T preparatları ile temizlenmiş cilde göz çevresinden kaçınarak uygulayınız. Her sabah kullanın. Makyaj bazı olarak mükemmel. Pore-Diminish formülü,gözenekleri etkili bir şekilde açar ve temizler, boyutlarını ve görünürlüklerini azaltır. Sitrik asit,keratinize epidermisi nazikçe eksfoliye eder, akneli cildin yapısını parlatır ve pürüzsüzleştirir. Piroktonin olaminantibakteriyel etkiye sahiptir, epidermal mikrofloranın dengesini geri kazandırır, cilt pullanmasını ortadan kaldırır ve hastalıkların tekrarını önler. Mevcut papülopüstüler lezyonların çözülmesini destekler. Tartarik asit estericildi derinlemesine nemlendirir, pürüzsüzleştirir ve yumuşatır. Hafif keratolitik etkiye sahiptir, sebum salgısını düzenler, cilt lezyonlarının sayısını azaltır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver